Korona ja virtuaaliviini-ilta

Koronan aikaan kohtaamiset ovat minimaaliset keskittyen pikaisiin piipahduksiin kaupassa ja muutamaan koronakävelyyn ystävän kanssa. Nyt ei ole oikea aika kutsua vieraita kylään eikä ravintolaankaan voi mennä. Virtuaaliviini-ilta on vaihtoehto oikeille tapaamisille.

Ennen koronaa olimme sopineet serkkuni kanssa yhteisestä pääsiäisestä. Nythän se ei ollut mahdollista senkään vuoksi, että  serkkuni asuu Turussa ja siinä vaiheessa Uusimaa oli eristetty.

Päätimme, että emme kuitenkaan luovu yhteisestä hetkestä, vaan järjestämme virtuaaliviini-illan eli otamme facetime-puhelun. Se on kuitenkin enemmän kuin pelkkä puhelu, koska näemme toisemme.

Aluksi meillä oli pieniä teknisiä ongelmia eli puhelu katkesi muutaman kerran. Lopulta päädyimme WhatsApp-puheluun. Alkuhankaluuden jälkeen kaikki pelitti niin kuin pitikin.

Tunnin aikana vaihdoimme kuulumiset ja kokemukset koronasta, fiiliksistä ja mitä muutoksia korona oli tuonut tullessaan.

Minulla on päähänpinttymä, etten koskaan juo alkoholipitoisia juomia yksin, koska ne ovat minulle seurustelujuomia. Tällainen sähköinen yhteys oli hyvä hetki viinilasillisen nauttimiseen. Oli muuten ensimmäinen alkoholipitoinen lasillinen koronan aikaan – eli minulla ainakaan korona ei ole lisännyt juomista.

Olen jo parin ystävän kanssa sopinut seuraavasta virtuaaliviini-illasta. Se on ensi perjantaina.

Kokeilepa sinäkin!

Kaisa

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *