TOP 7: Edulliset ihonhoitotuotteet

Aloitamme uuden TOP-sarjan, jossa esittelemme ajankohtaisia, eriteemaisia tuotteita. Kerromme kustakin tuotteesta, miksi se on valittu TOP-tuotteeksi. Ensimmäisenä esittelemme edulliset ihonhoitotuotteet, koska koronan vuoksi monilla rahat voivat olla tiukoilla.

Puhdistus: La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel 24,90 e / 400 ml

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu puhdistusgeeli myös kuorii hellästi ihoa poistaen epäpuhtauksia. Geeliä voi käyttää myös vartalolle. Sekaihoinen voisi käyttää tätä ajoittain tai sitten päivittäin kasvojen rasvoittuville kohdille. Sekaihoisella ei kiristävää tunnetta puhdistuksen jälkeen. Muista kuitenkin välttää silmänympärysihoa.

Puhdistus: Centifolia Éclat de Rose Cleansing Oil Gel, 23,90 e / 150 ml

Geelimäinen putsari, joka muuttuu öljymäiseksi, kun sitä levittää kuivalle iholle ja hieroo kosteilla käsillä hetken. Poistaa kasvoilta meikin, mutta sopii myös kevyen silmämeikin puhdistuksen. Tämän jälkeen ihoa ei kiristä. Sopii kaikille ihotyypeille, riittävän lempeä myös rutikuivalle iholle.

Seerumi: L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew 7 Days Cure Peeling Effect, 21,90 e / 7 x 1 ml

10-prosenttista glykolihappoa sisältävät ampullit kuorivat ja samalla hoitavat ihoa. Käytön jälkeen iho näyttää hieman kirkkaammalta. Ei kirvele kuten jotkut happoja sisältävät tuotteet. Tämän jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Näppärä ottaa myös matkalle. Hyvä kuuri juuri siihen hetkeen, kun tarttis tehdä nuutuneelle iholle jotakin.

Seerumi: Aco Perfecting Serum 17,90 e / 30 ml

Erityisesti aikuisen epäpuhtaalle iholle kehitetyssä seerumissa on kevyt, maitomainen koostumus. Seerumissa on ihon sävyä tasoittavaa niasiiniamidia. Kevyesti myös kosteuttaa ihoa syväkosteuttavan hyaluronihapon avulla. Tämä imeytyy nopeasti ja toimii hyvin meikin alla. Saatavana apteekeista.

Päivävoide: Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing 12,40 e / 50 ml

Kuivaihoiselle tarkoitettu suojakertoimellinen (SK15) voide, jonka tehoaineena on mm. fermentoitu Q10. Voide sisältää myös kollageenintuotantoa tehostavaa kreatiinia ja omega-6 ja 9-rasvahappoja. Voide tuntuu miellyttävältä, imeytyy nopeasti ja toimii hyvin meikin alla.

Yövoide: Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing 12,40 e / 50 ml

Nivean yövoide täydentää hyvin sarjan päivävoidetta. Sisältää samoja ainesosia kuin päivävoidekin, mutta tässä ei ole suojakerrointa. Tästä voi tulla kuivaihoisen luottotuote. Molempien Nivea-voiteiden hinta-laatusuhde saa suupielet ylöspäin.

Naamio: Lumene Lähde Nordic Hydra Tehokosteuttava 72H Geelinaamio 22,50 e / 150 ml

Ihanan raikas naamio, jonka kosteuttavan vaikutuksen tuntee heti. Miellyttävä, viilentävä koostumus. Tätä voi käyttää kahdella tavalla: suhteellisen tuhti kerros 15 minuutiksi ja sitten ylimääräinen pyyhitään pois tai sitten ohut kerros ja sen voi jättää koko yöksi vaikuttamaan. Aivan ihana esimerkiksi aurinkoisen päivän päätteeksi. Riittoisa.

Sini ja Kaisa

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *