Koronatukka sotki fiilikset

Enpä olisi uskonut, miten paljon koronan vuoksi ylipitkiksi kasvaneet kutrit saivat oloni tuntumaan ryytyneeltä heti aamusta alkaen. Kampauksella on todellakin väliä ja hyvä kampaaja on mielestäni yksi naisen parhaista aarteista!

Olen ollut maaliskuun puolivälistä tämän kuun alkuun saakka lähes erakoitunut kotiin. Olen viettänyt niin sanottua vapaaehtoista karanteenia, sillä kuulun riskiryhmään. Alkuun poistuin kotoa vain kauppaan maski naamalla ja käsineet kädessä.

Ei siis puhettakaan kampaajalla käynnistä etenkään, kun kampaajanikin vältteli tapaamisia, eikä ottanut asiakkaita vastaan. Seurauksena hiusteni leikkuuväli lähes tuplaantui. Se on paljon näin lyhyessä tukassa, etenkin kun hiukseni menevät kuosista noin kuudessa viikossa. Ne alkavat roikkua päätä pitkin ja tyvestä pukkaa vaaleampaa ja harmaata hiusta.

Muutama sentti tuli lisää parissa kuukaudessa ja malli katosi taivaan tuuliin. Pesun jälkeen hiukset näyttivät tältä, mutta jo muutaman tunnin kuluttua ne valuivat apeina päätä pitkin. 

Hieman yllätyin, kuinka paljon kulahtaneet hiukset vaikuttivat mielialaani jo heti aamusta. Kun vilkaisin peiliin, näytin homssuiselta ja alakuloiselta. En tuntenut oloani minuksi.

Tyvikasvua vastaan taistelin sävyttävien sampoiden ja hoitoaineiden avulla. Hyvin toimivat Plantur 39, Biozell Professional Color Mask ja Four Reasons Color Mask , joiden sävyttävillä tuotteilla sain hämättyä harmautta piiloon, kirkastusta ja hehkua kulahtaneeseen väriin.

Hieman leikkelin saksilla etusuortuvia lyhyemmiksi, etten ihan siivousmopilta näyttänyt.

Mitäs mieltä olette, ryhdistääkö napakka leikkaus piirteitä ja ilmettä?

Oli todella helpotus päästä vihdoin kampaajalle. Vaikka nyt olisi ollut hyvä hetki päivittää kampaus pidemmäksi, totesin ettei sellainen ole minua varten. Suorastaan liitelin kampaajani Riia Koiviston hoteista kotiin, niin kevyeltä ja nuorekkaammalta olo tuntui.

Miten sinä olet hoitanut hiusasiasi? Onko kampauksesi muuttunut koronan myötä? Oletko muuttanut mallia tai väriä?

Sini

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *