TOP 7: aurinkosuojatuotteet

Aurinkosuojatuotteissa suositaan nyt korkeita 30-50 suojakertoimia. Ne suojaavat auringolta, mutta niitä käyttäessä iho myös hieman päivettyy. Poimimme tarjonnasta 7 top-tuotetta helpottamaan valintaasi.

Aco Sun Lotion Ato-Protect SK50, 24,80 e / 150 ml

Kuivalle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle tarkoitettu voide suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Hajusteeton voide sopii kasvoille ja vartalolle, se imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Vaikka voide on ns. vedenkestävä, muista kuitenkin lisätä voidetta aina uimisen jälkeen.  Voide on apteekkijakelussa.

Clarins Sun Care Water Mist SK50, 30 e / 150 ml

Kevyt, tasaisesti levittyvä suihke vartalolle ja hiuksille. Suihkepulloa on hyvä ravistaa hyvin, jotta ainesosat sekoittuvat hyvin. Kosteuttava suihke jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Helppo suihkutella lisää päivän mittaan. UVA- ja UVB-suoja. Miellyttävä, mieto tuoksu. Clarins-tuotteita myyvät mm. Sokos, Emotion, Stockmann.

Garnier Ambre Solaire Clear Protect Tan & Glow SK30, 14,90 e / 200 ml

Vartalolle tarkoitettua aurinkosuojasuihketta suositellaan laitettavan kaksi kerrosta ja suihkutusten välillä aineen annetaan kuivahtaa ennen toista kerrosta. Aine kuivuu nopeasti, joten kuivumista ei tarvitse odotella pitkään. Ei jää valkoiseksi iholla. Tässä on mieto tuoksu. Vedenkestävä, mutta muista silti lisätä uimisen jälkeen. Garnier on myynnissä mm. marketeissa.

Lancaster Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SK30, 39,90 e / 150 ml

Kevyt neste, joka pitää sekoittaa ennen suihkuttelua. Nopea imeytyminen kuivalle tai märälle iholle helpottaa käyttöä. Tästä ei jää mitään tuntua iholle. Mieto tuoksu. Suojaa UVA-, UVB- ja infrapunasäteiltä. Tehostaa ruskettumista. Sarja on myynnissä mm. Sokoksessa ja Emotionissa.

Mádara Plant Stem Cell Age-Defying Face Sunscreen SK30, 29 e / 40 ml

Kasvoille aurinkosuojaa ja kevyttä sävyä tarjoaa Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu, mineraalipohjainen Mádara. Tämä jättää ihon mattaiseksi. Hyaluronihappoa sisältävä, lupaa anti-age -vaikutusta ja suojaa myös ilmansaasteilta ja ehkäisee pigmenttien syntymistä. Sarjaa myyvät mm. apteekit, Sokos, Kicks.

Riemann P20 Seriously Reliable Suncare Face SK30, 19,90 e / 50 g

Kasvoille tarkoitettu kevyt voide, joka on tuoksuton. Imeytyy nopeasti, eikä iho jää tahmeaksi. Pieni pullo on kätevä kuljettaa mukana. Suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Myydään mm. apteekeissa, Sokoksessa ja marketeissa.

Shiseido Expert Sun Protector Face & Body Lotion SK50, 47 e / 50 ml

Nykyaikainen aurinkosuojatuote, joka mukautuu ympäröiviin olosuhteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvittaessa se lisää suojaa aktivoituen lämmön ja veden avulla. Maitomainen koostumus tuntuu miellyttävältä. Tätä voi käyttää vartalolla ja kasvoilla. Pieni, litteä pullo on näppärä vaikka käsilaukussa, jolloin terassilla tai puistossa istuessa on helppo lisätä. Kiva, raikas tuoksu.

Shiseidoa myy mm. Sokos, Emotion ja Stockmann.

Sini ja Kaisa

Tuotteet saatu.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *