TOP 6: Vartalonhoito

Suositussa TOP-sarjassa esittelemme nyt vartalotuotteet, jotka ovat hintansa arvoisia – tai jopa parempia kuin hinnasta voisi päätellä. Vartalon ihoa kannattaa helliä yhtä hyvin kuin kasvojen. Mitkä ovat parhaat vartalonhoitotuotteet?

Useimpia vartalonhoitotuotteita tarvitaan päivittäin. Kuorintavoidetta emme kuitenkaan suosittele päivittäiseen käyttöön. Koska tuotteita käytetään jatkuvasti, monet eivät halua maksaa niistä ”maltaita”. Sen vuoksi aloimme kohtuuhintaisia tuotteita. Tässä mielestämme parhaat vartalotuotteet, joiden hinta-laatusuhde on hyvä.

Kuorinta:Lierac Body-Hydra Gommage Micropeeling 24,20 e / 200 ml

Parhaat vartalohoitotuotteet lierac

Hellävaraisen kuorinnan lisäksi Lierac myös kosteuttaa ihoa. Kuorivina aineina bambun piihapporakeita ja maissin polymaitohappojyväsiä – eli ei mikromuovia. Kuorinnan jälkeen iho on miellyttävän pehmeä. Riittoisan kuorintageelin tuoksu on ylellinen, kuten itse tuotteenkin. Pientä luksusta arkeen. Lierac on apteekkijakelussa.

Öljy:Aco Repairing Skin Oil Face & Body, 13,90 e / 75 ml

parhaat vartalohoitotuotteet aco

Acon kuivaöljy soveltuu vartalon lisäksi kasvoille. Korjaava öljy, joka vähentää arpien näkyvyyttä ja sopii hyvin kuivuuteen taipuvalle, ikääntyneelle iholle. Tämä kosteuttaa ja pehmentää ihoa miellyttävällä tavalla. Apteekeissa myynnissä oleva Aco on erittäin riittoisa, joten pieni pullo kestää pitkään. Apteekkisarja.

Öljy: Skin City Retinoate Supple Body Oil 28 e / 100 ml

parhaat vartalohoitotuotteet skincity

Kosteuttava ja pehmentävä vartaloöljy on miellyttävän kevyt. Tämä sisältää mm. A-vitamiinijohdannaista ja ihon omaa talia muistuttavaa skvalaania. Levityksen jälkeen ihon sävy näyttää aikaisempaa tasaisemmalta ja kirkkaammalta, ja sehän on hyvä näin kesäaikana, kun ihoa on näkyvissä talvea enemmän. Öljy imeytyy nopeasti. Verkkokauppatuote skincity.fi

Vartalovoide: Jowaé Revitalizing Moisturizing Lotion 18,90 e / 400 ml

parhaat vartalohoitotuotteet jowae

Kosteuttava vartalovoide sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. Bambuvettä sisältävä voide tuntuu kivan virkistävältä, sisältää myös ravitsevaa sheavoita ja soijaöljyä. Tämän jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Isosta pumppupullosta voidetta riittää koko perheelle.  Apteekkisarja.

Vartalovoide: HTH Aloe Vera Body Lotion 4,95 e / 400 ml

parhaat vartalohoitotuotteet hth

Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu, maitomainen voide sisältää kosteuttavan aloe veran lisäksi mm. maitohappoa ja karbamidia. Näiden ansiosta iho saa pehmeyttä ja heleyttä. Mieto tuoksu ei häiritse. Voide imeytyy nopeasti. Helppo ja edullinen yleisvoide koko perheelle.

Vartalovoide: Natura Siberica Flora Siberica Altai Sea-Buckthom 9,90 e / 300 ml

parhaat vartalohoitotuotteet siberica

Altain tyrnimarjaa sisältävä, kosteuttava voide jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Kaiken lisäksi iho näyttää tasaisemmalta. Ecocert Cosmos Natural  -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, tuote tuntuu miellyttävän ylelliseltä. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Sini ja Kaisa

Lue myös

TOP 5 yövoiteet

TOP 6 suihkugeelit

TOP 7 edulliset ihonhoitotuotteet 

TOP 5 aikuisen naisen hoitovettä

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *