Suihkunraikkaana? Suihkugeelit TOP 6

Hellepäivinä rakastava suihku on pelastanut olotilan. Hellejakso olikin hyvä hetki testailla erilaisia suihkutuotteita. Poimimme TOP 6 -listalle meidän mielestämme hyvät ja edulliset suihkugeelit.

Faith in Nature Body Wash Coconut 6,90 e / 400 ml

Kookoksen tuoksuinen suihkugeeli on kosteuttava, joten se ei kuivata ihoa. Tuote on vegaaninen ja sen raaka-aineista 99 % on luonnosta. Tuoksukin on saatu luomukookoksesta.

Jowaé Revitalizing Moisturizing Shower Gel 8,90 e / 200 ml

Paksuhkon, geelimäisen koostumuksen ansiosta tämä ei valu heti pesuharjasta, -lapusta tai -sienestä heti viemäriin. Mieto tuoksu ei häiritse. Kosteuttaa riittävästi, tämän jälkeen ihoa ei kiristä. Sopii koko perheelle. Apteekkijakelu

La Provencale Bio Relaxing Shower Gel 10,90 e / 500 ml

Miellyttävän tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa maltillisesti. Rentouttava geeli on mitä mainioin iltapesulle. Sisältää luomusertifioitua oliiviöljyä.  Tämä jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Ecocert-tuote.

Monsun 8 AM Power Polish  Detox & Antioxidant Shower Gel 14,90 e / 225 ml

Kevyesti kuoriva suihkugeeli on mukavuutta rakastavan luottotuote, koska tätä käyttäessä ei tarvita erillistä vartalon kuorinta-ainetta. Kuorivana aineena AHA-happo. Tämä jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Vegaaninen tuote.

The Body Shop Cool Cucumber 6,50 e / 250 ml

Lämpimän päivän virkistykseen sopii viilentävä, miedosti kurkulta tuoksuva suihkugeeli. Valmistettu käyristä kurkuista puristetusta mehusta. Ohuehko koostumus. Viilentävä tunne jää hetkeksi iholle. Vegaaninen tuote. Myynnissä rajoitetun ajan.

Weleda Feel Good Shower 11,90 e / 200 ml

Suihkugeelin raikas inkiväärin, sitronellan ja setripuun tuoksu, joka jää hetkeksi viipyilemään iholle. Kevyesti kuoriva koostumus, joka nopeuttaa ja helpottaa suihkuhetkeä, koska erillistä kuorivaa tuotetta ei tarvita. Sisältää luomuseesamiöljyä. Iho jää kivan pehmeäksi. Sesonkituote, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Sini ja Kaisa

Tuotteet saatu kuvausnäytteiksi.

Naiselon postauksia saa mielellään jakaa.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *