Toimiva vaatekaappi: sama vaate, kaksi tyyliä

Pidän vaatteista, joiden ilmettä voi muuttaa vaihtamalla asusteita. Silloin niillä voi mennä erilaisiin tilaisuuksiin ja saada vaihtelua.

Julkaisimme aiemmin Nämä kotimaiset vaatteet voisimme ostaa -postauksen. Se sai paljon positiivista palautetta. Kiitos siitä! Toivoitte myös, että tekisimme tällaisia vaatepostauksia lisää.

Kun kuvasimme tuota kotimaiset vaatteet -postausta varten kuvia, otimme myös muutaman kuvan, joissa sama vaate on puettu kahdella eri tavalla. Otimme omasta vaatekaapistamme yhdet lempivaatteemme: Sini pitkän neuletakin ja Kaisa nahkatakin. Molemmat ovat palvelleet meitä jo vuosia. Yhdistimme nämä lempparimme kuvauslainavaatteisiin.

Arkisesti. Sini on pukenut R-Collectionin mekon (209 e, Stockmann) päälle oman lempineuletakkinsa ja laittanut lenkkarit jalkaansa. Kaisa on yhdistänyt Voglian neulosmekkoon (159 e) oman lempivaatteensa nahkatakin ja sujauttanut jalkaansa hiletennarit. Kuva Susanna Uusitalo.
Samat mekot juhlavina vaihtoehtoina. Eli neuletakki ja nahkarotsi pois, kengät vaihtuneet sirompiin ja korut vaihtuivat juhlaviin. Kuva Susanna Uusitalo.
Kaisan Haló-mekko on kupro-puuvillasekoitetta (310 e, Stockmann). Sinillä Ritva Fallan villa-mikromodaalista valmistetut neulehousut (229 e, Stockmann). Ril’s-topin etukappale on polyesteriä ja takakappale viskoosi-elastaania (59,90 e, Stockmann). Uhana-kimono on läpikuultava, materiaalina viskoosi-polyamidi (279 e, Stockmann). Kuva Susanna Uusitalo.
Haló-mekon ilme muuttuisi merkittävästi, jos siihen yhdistäisi vanhan nahkatakin. Kaulaan laittaisin ison sydänriipuksen ja korviin Cacougirl-korvikset, jotka heijastavat pimeässä.
Sinillä A la Loukon eläinkuosinen trikoopusero (129 e) ja bambuviskoosinen kynähame (149 e). Kaisalla A la Loukon ketjukuosinen viskoosimekko (249 e) ja villa-kashmirneuletakki (219 e). Kuva Susanna Uusitalo.
Yhdistäisin A la Loukon ketjukuosiseen mekkoon nahkatakkini. Koska mekossa on voimakas kuosi, se ei kaipaa koruja.

Teemme vähän myöhemmin uuden postauksen, jossa on lisää ideaa toimivaan vaatekaappiin. Seuratkaa siis postauksiamme.

Kaisa

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *