Tanssii Tähtien Kanssa: kiitokset taustatiimille

Halloween-teemainen Tanssii Tähtien Kanssa oli todellista kauhunsekaista iloittelua. Maskeeraus-, kampaus- ja pukutiimit olivat saaneet laittaa luovuutensa likoon. Lopputulos oli suorastaan loistava. 

Ennen studiolle menoa vähän epäilin Halloween-teemaa, onko se jotain ”väsynyttä” kikkailua. No eipä ollut ainakaan ulkoisten olemusten valossa.

Olen vuosien ajan ihaillut TTK:n taustatiimien muuntautumiskykyä. Viime sunnuntain halloween-teemainen lähetys sai ainakin minut ihastelemaan, miten hienoja maskeerauksia, kampauksia ja puvustuksia tiimit olivat taas toteuttaneet. Tällaiset teemaan sopivat ulkoasut saavat myös tähtioppilaat sujahtamaan rooliin. Ne tukevat heittäytymistä. Tämä nähtiin mm. Virpi Sarasvuon leikkisyytenä ja rentoutumisena. Kurpitsamainen tyllimekko oli ihan napakymppi. Se korosti liikkeitä ja heilahteli hienosti. Samin asun juju piili kauluksessa ja värikkäissä sukissa. Muuta ei kaivattukaan.

Sami Helenius ja Virpi Sarasvuo leikkisinä lapsina.

Jos katsoit lähetystä telkkarista, huomasitko Kia Lehmuskosken polttavan, tuijottavan katseen? Se oli suorastaan maagisen tehokas. Noin pienellä tekijällä oli saatu hyvin teemaan sopivaa ilmettä. Kian yöasumainen mekko oli täydellinen heidän tarinaansa, jossa Katri on nukkumassa ja herää jonkun kurkkiessa ikkunasta.

Kia Lehmuskosken tuijottava katse oli todella tehokas. Tähtioppilaana Niklas Hagman.

Jukka Hildenin pitkistä kutreista oli tehty värikkäät sykerömäiset ”tapit” päälaelle. Pelottavuutta toivat hurja silmämeikki ja ”pääkallohampaat”. Katri Mäkisen söpö suu oli kiva vastapaino ”levinneelle” silmämeikille. Katrin ”mariannekarkkimainen” asu korosti hyvin vartaloa ja sen liikkeitä. Jukan asun juju piili näyttävässä pellekauluksessa.

Katri Mäkinen ja Jukka Hilden hylätyn tivolin surullisina pelleinä.

Vähiten kauhua nähtiin Jare Brandin ja Saana Akiolan ulkoisessa olemuksessa. Saana oli kuitenkin saanut mustan peruukin, joka muutti hänen olemustaan. Tumma silmämeikki oli tehokas. Siistit, koulumaiset asut poikkesivat toisten tanssijoiden kauhuasuista.

Saana Akiola ja Jare Brand koululaistyylissään.

Tyttömäistä kauhua edusti Miisa Rotola-Pukkilan olemus. Puvustus tuki hyvin meikkiä ja kampausta. Markon silmämeikki, huulipuna ja vihreät hiukset korostivat Markon ilmeikkyyttä.

Sami Sykkö ja Ansku Bergström olivat pukeutuneet luurangoiksi. Molempien kasvot oli maskeerattu toiselta puolelta pääkalloksi ja puolet hiuksista oli valkoisina. Hauska idea! Valitettavasti nämä ulkoiset seikat eivät auttaneet Samia pysymään rytmissä.

Ansku Bergström ja Sami Sykkö luurankoina.

Jesse Markin ja Claudia Ketonen olivat kuin haudasta noussut pari – kuten heidän tarinansa kertoi. Erittäin onnistunut lopputulos. Jessen ja Claudian yhteinen tanssitaival päättyi. Se ei kyllä jäänyt ulkoisesta olemuksesta kiinni.

Jesse Markin ja Claudia Ketonen haudasta nousseena parina.
Vappu Pimiän look oli kuin Hollywoodista. Vapun käden paljettinen kantoside sopi hyvin Mikko Leppilammen takkiin.

Mitähän nähdään ensi sunnuntaina, kun on Roosa Nauha -lähetys?

Kaisa

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *