TOP 5 edulliset vartalovoiteet

Talvi kuivattaa ihoa niin, että kuollutta ihosolukkoa pölisee sukkahousuja riisuessa. Vuoden aikana olemme kokeilleet paljon erihintaisia vartalovoiteita. Poimimme tähän alle 20 euroa maksavien voiteiden parhaimmiston.

A-Derma Exomega Control Emollient Cream 19 e / 200 ml

Herkälle ja hauraalle iholle tarkoitettu voide pohjautuu kauran tehoon. Se suojaa, rauhoittaa ja hoitaa myös kuivaa ihoa. Tuoksuttoman voiteen koostumus on miellyttävän täyteläinen, silti se imeytyy hyvin.

Aco Cano+ Moisturizing Body Spray 15,70 e / 150 g

Hoitava kosteussuihke saattaa ensin tuntua oudolta tuon suihkutettavuuden vuoksi, mutta sitä on helppo käyttää. Ohut voide kosteuttaa ja hellii myös atoopikon ihoa. Hajusteettomuus ja nopea imeytyminen ovat plussaa.

LV Prebiootti Kosteusemulsio 3,60 e / 250 ml

Kotimainen LV sopii hetkälle iholle ja tuoksurajoitteisille. Voiteen 12 prosentin rasvapitoisuus, glyseroli ja öljyt pitävät ihon kosteutettuna ja kutisevan ihon rauhallisena. Voide imeytyy hetkessä.

Nivea Body Lotion Repair & Care 5 e / 250 ml

Tänä syksyn Nivea-uutuus on suunniteltu ennen kaikkea kuivalle ja kiristävälle iholle. Mietotuoksuinen voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää mm. dekspantenolia, joka on B5-vitamiinin esiaste. Voide vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Voide imeytyy nopeasti, joten se sopii myös kiireisiin aamuhetkiin.

Urtekram Body Lotion Spicy Orange Blossom 7,90  e / 245 ml

Helppokäyttöisessä pumppupullossa olevassa voiteessa on kirpeän appelsiinin hento tuoksu. Voide sopii normaalin ja kuivan ihon kosteuttamiseen ja hoitamiseen. Luonnonkosmetiikkaa.

Lue myös aikuisen naisen hoitovesien TOP-tuotteista

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *