TOP 5: Yövoide

Yövoide hoitaa ja hellii ihoa, kun nukumme. Laadukas yövoide imeytyy hyvin, jotta tyynyliina ei tahmaannu. Poimimme vuoden aikana lanseeratuista yövoideuutuuksista viisi, joihin kannattaa tutustua. Tästä listasta voi olla apua, jos hyvä yövoide on etsinnässä.

Aco Age Delay Night Dry Skin, 29,93 e / 50 ml

yövoide aco

Säännöllisellä käytöllä voide lisää ihon kimmoisuutta. Voide sisältää lyhytketjuista hyaluronihappoa, jonka ansiosta iho tuntuu kosteutetulta, ja juonteet näyttävät matalammilta. Peptidien ansiosta iho kiinteytyy. Voide sisältää myös E-vitamiinia. Kuivaihoinen saa tästä helpostusta kuivuuteen. Mieto tuoksu ei häiritse.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Night 77,90 e / 50 ml

yövoide biotherm

Voiteen täyteläinen koostumus tuntuu miellyttävältä. Mieto tuoksu tuntuu raikkaalta. Voide heleyttää ja kiinteyttää ihoa, kun sitä käyttää säännöllisesti. Biothermin ”salaisena aseena” ovat punainen levä ja kollageenipeptidiyhdistelmä. i

Erisan+Prebioottinen yövoide 17,50 e / 50 ml

yövoide erisan+

Kotimainen Erisan+ on prebioottista, hajusteetonta luonnonkosmetiikkaa. Voiteessa on inuliinia, alfa-glukaania ja chlorella-uutetta. Fermentoitu riisivesi tuntuu  iholla rauhoittavalta. Karhunvatukkauutteen ansiosta voide kosteuttaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Kuivaihoiset voivat käyttää tätä myös päivävoiteena. Allergiatunnus.

It Cosmetics Beauty Sleep -yövoide 52 e / 60 ml

yövoide it

Uudistaa, kiinteyttää j akirkastaa ihoa yön aikana. Voiteen koostumus on runsaan täyteläinen. Se tuntuu ihanan ylelliseltä. Kosteuttavan vaikutuksen tuntee heti levittämisen jälkeen. Sisältää hyaluronihappoa, adenosiinia ja keramideja, jotka auttavat palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta. Voide imeytyy nopeasti.

Lumene Lumo Nordic Bloom Anti-Wrikle & Firm Night Moisturizer -yövoide 26,90 e / 50 ml

yövoide lumene

Ihoa kiinteyttävä voide, joka myös parantaa ihon rakennetta. Voide sisältää pohjoisten marjojen pre-retinoliyhdisteitä ja patentoitua puolukkauutetta. Aamulla iho näyttää levänneeltä – ja sehän on hyvä asia näillä kilometreillä. Voiteen ainesosista 98 % on luonnollista alkuperää.

Sini ja Kaisa

Lue myös:

TOP 5 edulliset vartalovoiteet

TOP 5 hoitovedet

TOP 6 suihkugeelit

TOP 7 edulliset ihonhoitotuotteet

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *