Hoida näin talvikuivat hiukset – osallistu arvontaan

Kosteusköyhä ilma sisällä ja ulkona kuivattaa hiuksia ja tekee ne sähköisiksi. Lisämurheita talvikuiville hiuksille aiheuttavat hattu, huivi tai pipo, jotka painavat hiukset litteiksi pitkin päätä. Juuri nyt onkin aika tehostaa hiustenhoitorutiinia ja antaa kosteuttavaa lisähoivaa hiuksille. Lue postaus loppuun saakka ja osallistu arvontaan!

Talvikuivien hiusten suurin pulma on kosteudenpuute. Se näkyy ja tuntuu kuivuutena ja haurautena. Hiukset ovat jäykät, kiillottomat, ne takkuuntuvat helposti ja sojottavat sähköisinä sinne tänne. Jos haluat talvikuivista hiuksistasi kuohkeat, joustavat  ja kiiltävät, kokeile kosteuttavia pesu- ja hoitotuotteita.

Talvikuivat hiukset
Kosteuttavat hoitotuotteet syväkosteuttavat talvikuivat hiukset ja auttavat kosteutta säilymään hiuksissa pidempään.

Hoida talvikuivat hiukset näin

Pese hiukset kosteuttavalla sampoolla. Vaahdota hiukset kahteen kertaan ja huuhtele hyvin välillä.

Painele liika vesi hiuksistasi pois. Lisää pituuksiin poishuuhdeltavaa hoitoainetta. Anna sen vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele hyvin pois. Hoitoaine selvittää  hiuksia ja antaa niille pehmeyttä ja joustavuutta. Kun opit annostelemaan hoitoainetta juuri hiustesi tarvitseman määrän, hiukset jäävät ilmaviksi ja pehmeiksi.

Käytä lisäksi kerran pari viikossa kosteuttavaa tehohoitoa. Se saa vaikuttaa hiuksissa 3-10 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan.

Mikäli hiukset tehohoidosta huolimatta takkuuntuvat tai tulevat sähköisiksi, voit suihkutella hiusten pituuksiin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Älä yritä kostuttaa hiuksia vedellä, se vain lisää sähköisyyttä.

Arvonta

Arvomme kysymyksiin vastanneiden kesken kaksi syväkosteuttavaa Cutrin Ainoa Moisture -hiustenhoitosettiä. Kotimaiset Cutrin Ainoa moisture -tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Niiden tehoaineina vaikuttavat pohjoinen mustikansiemenöljy ja sokeriyhdisteet. Tuotteissa on myös aurinkosuoja. Sarja sopii myös kiharille, permanentatuille tai sävytetyille hiuksille.

Palkinto on arvoltaan noin 62 euroa ja se sisältää: Cutrin Ainoa Moisture -sampoo 300 ml, -hoitoaine 200 ml ja -intensiivisesti kosteuttava tehohoito 200 ml.

Näin osallistut arvontaan:

Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1 Käytätkö hoitoainetta jokaisen hiusten pesun jälkeen?
a kyllä
b en
c miksi et käytä

2 Oletko käyttänyt tehohoitoainetta?
a kyllä
b en

3 Jos käytät, kuinka usein?
a joka pesun yhteydessä
b joka toisen pesun yhteydessä
c joskus

Vastaa 28.1.2021 klo 24.00 mennessä joko

 • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
 • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
 • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!

Kaisa ja Sini

hyvinvointi
Kommentit (64)
 1. Johanna Järvenpää
  20.1.2021, 18:16

  1) a
  2) a
  3) c

  1. Pirkko Tuominen
   20.1.2021, 20:28

   1.a) Kyllä
   2. a) Kyllä
   3. a) Kyllä

 2. 1 ja 2 A, 3 c.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *