Ihon tehohoito kätevästi viikon kotikuurina

Pitkän, ihanan pakkaskauden jälkeen iho kaipaa lisähoivaa. Entäpä jos hellisitkin kasvojen ihoa uudella tavalla. Ihon tehohoito on nyt helppo toteuttaa kotona viikon kuurina. Eikö kuulostakin helpolta ja houkuttelevalta? Parasta on, ettei se edes maksa paljoa, mutta tuottaa hyvää tulosta. 

Tällainen viikon tehohoitokuuri on kiva iltapuuha etenkin nyt korona-aikana, kun vihdoinkin on aikaa satsata myös itsensä hoitoon.

Tehohoidon voi tehdä kotona Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights -seerumiampulleilla.
Uudenuutukaiset Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights -seerumiampullit sopivat aikuisen ihon tehohoitoon kotona.

Innostuimme kokeilemaan ihon tehohoitoa viikon kuurina, kun saimme käsiimme uudet Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights -seerumiampullit. Saimme seerumiampulleja myös arvottavaksi teille! Arvonnan ohjeet löydät postauksen lopusta. Mutta malta lukea ensin postaus kunnolla, jotta tiedät mistä on kysymys.

Näin teet ihon tehohoidon

Ihon tehohoito toteutetaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa seitsemänä päivänä peräkkäin. Koska tehokuurissa hoidetaan kasvojen lisäksi myös kaulan ja dekolteen ihoa, kätevintä on, että riisut vaatteet ja kietaiset esimerkiksi kylpytakin yllesi. Laita hiukset pois kasvoilta pannan tai klipsin avulla.

Laita tarvitsemasi hoitotuotteet kauniisti tarjottimelle  tai lautaselle esille ja luo kylppäriin rauhallinen tunnelma. Se lisää ihon tehohoitokuurin hoitohetken rentouttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta.

Aloita puhdistamalla kasvot huolella ja huuhtaise kasvot lämpimällä vedellä. Kuivaa vesi pois kasvoilta kevyesti pyyhkeellä painellen.

Seerumiampullit ovat kuin karkkeja

Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights -seerumiampullit ovat pienen pieniä lasiputkia. Lasisia siksi, että ilmatiivissä ampullissa raaka-aineet säilyvät tuoreina ja tehokkaina käyttöhetkeen saakka.

Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape -ampullit ovat pieniiä lasipakkauksia.
Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights  -seerumiampulleissa on kaksiosainen koostumus, joka vähentää jopa syviä ryppyjä, antaa ryhdikkyyttä kasvonpiirteisiin ja nopeuttaa ihosolujen uusiutumista yön aikana. Tyhjät ampullit voi kierrättää lasinkeräyksessä.

Ampulli on kaksiosainen tehoshotti täynnä ihoa kosteuttavia ja vahvistavia ravinteita. Vesiosa sisältää hyaluronihappoa ja Elastin Booster -yhdistettä, joka aktivoi ihosoluja tuottamaan itse hyaluronia ja elastiinia. Öljyosan muodostaa jojoba-, manteli- ja avokadoöljyjen yhdiste. Se vahvistaa ihon suojakerrosta, auttaa tehoaineita imeytymään ja vähentää kosteuden haihtumista ihosta.

Käytä näin

Koostumukseltaan kaksiosainen ampulli tulee sekoittaa ravistamalla ennen käyttöä.
Ravista ampullia, jotta vesi ja öljy sekoittuvat toisiinsa.

Kun sisältö on sekoittunut, aloita avausvaihe.

Ampullipakkauksessa on mukana kätevä avaaja.
Paina pakkauksessa oleva muovinen avaaja ampullin päähän ja paina sitä alaspäin. Kuuluko pieni naksahdus?

Taita ampullia, jolloin sen kaula katkeaa. Kaada sisältö kämmenellesi varovasti, ettei lasiosa osu ihoon.

Tee ihonhoitoruttinista rauhallinen ja nauti seerumin miellyttävästä tunnusta.
Painele seerumi rauhallisesti nauttien puhdistetulle iholle.

Hiero kämmeniä vastakkain ja painele shotti kevyesti molemmin käsin hieroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Anna seerumin imeytyä iholle ja pujahda unten maille. Jos haluat, voit levittää iholle vielä kerroksen Nivea Cellular Filler -yövoidetta. Nyt olet toteuttanut ihon tehohoidon uuden iltarutiinin. Toista se viikon jokaisena iltana.

Miltä ihon tehohoito tuntuu?

Kaisa: Täyteläinen seerumi tuntuu ylelliseltä. Hieroin rauhallisin liikkein seerumin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Lopuksi vielä painelin alueet. Tämä rituaali rauhoitti myös mieltä. Seerumi on erittäin riittoisaa, joten se riitti hyvin. Kokeilin seerumia sarjan yövoiteen kanssa ja ilman yövoidetta. Aamulla pintakuivuuteen taipuva sekaihoni oli heleä, ja se tuntui hoidetulta. Pakkasen kuivattama ihoni oli saanut riittävästi kosteutta ja hoitoa. Hienoa, että näihin lyhyellä kuurilla sai näin hyvät tulokset.

Sini: Olen kokenut ampullit aiemmin hankalina juuri avaamisen vuoksi. Mutta nyt perun puheeni. Ampulli napsahtaa helposti auki. Yhdessä annoksessa on yllättävän paljon täyteläisen tuntuista seerumia. Se levittyy hyvin ja jäipä sitä hieman myös kuiviin kämmenselkiinkin. Imeytymisen aikana painelin kasvoja, kaulaa ja dekolteeta ohjeiden mukaan. Tästä viikon tehohoitokuurista tuli miellyttävä iltarutiini, jonka aion toteuttaa uudelleen kesän kynnyksellä. Iho tykkäsi kuurista ja on notkea ja pehmeä.

Arvonta

Palkinnossa on viikon ampullikuuri ja yövoide.
Yksi palkinto sisältää viikon ampullikuurin ja yövoiteen.

Arvomme kysymyksiin vastanneiden kesken kolme viikon tehohoitokuuria eli Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape -settiä, jossa on 7 Nights -seerumiampullit (23 e/7×1,2 ml) ja Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape -yövoide 19 e/50 ml.  Yksi palkinto on arvoltaan 42 euroa.

Tuotteet sopivat aikuiselle iholle, joka kaipaa kosteutta, kiinteytystä ja hehkua.

Näin osallistut viikon tehohoitokuurin arvontaan

Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1 Oletko käyttänyt ampulleja
a Kyllä
b Ei

2 Käytätkö seerumia ja yövoidetta iltaisin?
a Kyllä
b Ei

HUOM! ARVONTAAN EI ENÄÄ VOI OSALLISTUA Vastaa kysymyksiin 28.2.2021 klo 24.00 mennessä joko

  • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
  • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!

Kaisa ja Sini

PS

Nivean tuotteita myyvät Stockmann, Sokokset, isot K-Citymarketit, Prismat ja Tokmannit.

hyvinvointi
Kommentit (78)
  1. 1: B
    2: A

  2. 1. b
    2. a

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *