TOP 5: selektiivisten sarjojen ihonpuhdistustuotteet

Tarkastelun kohteenamme olivat selektiivisten sarjojen ihonpuhdistustuotteet. Kokeilimme ja puntaroimme, mitkä vuoden aikana tulleista uutuuksista läpäisisivät kriteerimme ja pääsisivät TOP 5 ihonpuhdistustuotteet -listallemme.

Clarins Velvet Cleansing Milk 29 e / 200 ml

ihonpuhdistustuotteet clarins

Puhdistusmaito puhdistaa iholta kevyen meikin. Sillä saa pois myös silmä- ja huulimeikin. Koostumus on miellyttävän täyteläinen, jopa kermainen. Mieto tuoksu ei häiritse. Puhdistuksen jälkeen iho jää joustan pehmeäksi. Tämä puhdistustuote sopii hyvin normaali- ja sekaihoisille.

Huxley Secret of Sahara Cleansing Oil: Deep Clean, Deep Moist 24,90 e / 100 ml

ihonpuhdistustuotteet huxley

Puhdistusöljy putsaa hellävaraisesti meikin, epäpuhtaudet ja lian. Miellyttävä koostumus, jossa on mm. viikunakaktuksen siemenöljyä ja tyrniöljyä. Öljy myös rauhoittaa ihoa. Puhdistuksen jälkeen ihoa ei kiristä lainkaan. Täydellisen lempeä myös kuivaihoiselle.

It Miracle Water 3-in-1 Tonic 35 e / 200 ml

ihonpuhdistustuotteet it

Puhdistava kasvovesi, joka sopii esimerkiksi heille, jotka eivät meikkaa tai meikkaajille kaksoispuhdistuksen toiseksi vaiheeksi. Tämä myös tasapainottaa ja heleyttää ihoa. Neste sisältää aikuisen ihoa helliviä ainesosia, jotka myös auttavat seerumia ja voidetta imeytymään. Kokeilimme tätä myös kevyen silmämeikin puhdistuksessa: se toimi hyvin.

Sensai Silky Purifying Clear Gel Wash 53 e / 145 ml

ihonpuhdistustuotteet sensai

Vaahtoamaton ja geelimäinen puhdistustuote poistaa iholta meikin, lian ja puhdistaa hellästi tukkeutuneet ihohuokoset. Säännöllisellä käytöllä ihosta tulee tasainen ja kuulas. Ylellinen tuote, joka tekee puhdistushetkestä nautinnon.

Sesderma Oceanskin Cleansing Gel 29,07 e / 200 ml

ihonpuhdistustuotteet sesderma

Geelimäinen puhdistustuote muuttuu hierottaessa öljymäiseksi. Kun ihoa kostutetaan, öljy muuttuu emulsioksi, joka on helppo huuhtaista pois. Puhdistaa tehokkaasti, mutta hellästi kasvomeikin. Tämä tuntuu myös kosteuttavalta, jonka ansiosta ihoa ei kiristä puhdistuksen jälkeen. Sopii myös kuivaihoiselle.

Sini ja Kaisa

Sinua ehkä kiinnostaisivat myös nämä:

Top 5: yövoide

Top 5: edulliset vartalovoiteet

Top 5: aikuisen naisen hoitovedet

Testi: hoitavat huulipunat

Top 6: vartalonhoito

Testi: alle 20 euron ripsivärit

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *