Tuuheutta tukkaan?

Minulla on ollut aina hennot hiukset – kuten monella muullakin suomalaisella. Iän myötä hiuksista tulee usein vieläkin ohuemmat. Sehän ei tällaiselle ohuthiuksiselle ole mikään ilo. Pari vuotta sitten olin tekemässä lehtijuttua, jota varten testasin hentohiuksille tarkoitettua täsmätuotetta. Tuliko tuuheutta tukkaan?

Tuo tuote, jota testasin puolen vuoden ajan, oli Nioxin Intensive Treatment Diaboost Thickening Xtrafusion Treatment -tehohoito (n. 54 e). Laitoin tätä geelimäistä nestettä iltaisin hiustyveen ja hieroin hellästi. Ohjeessa sanottiin, että pitäisi hieroa minuutin ajan. Totuuden mukaan hieroin ehkä puolet tuosta ajasta enkä laittanut sitä joka päivä, vaan käytin sitä noin 4-5 päivänä / viikko.

Ensimmäisen Nioxin-pullon jälkeen siirryin Nioxin Intensive Treatment Night Density Rescue -tehohoitoon, joka laitettiin yöksi ja hierottiin hiuspohjaan.

Kun olin puoli vuotta käyttänyt tuotetta, kampaajani, joka ei tiennyt kokeilustani (olin hankkinut tuotteen muualta), hämmästeli, että minulle on alkanut kasvaa valtavasti uutta hiusta. En ollut siihen puoleen kiinnittänyt huomiota. Kampaajani havainnollisti vetämällä jakauksen kohdalta ”vastakarvaan” hiuksiani: muutaman sentin pituisia hiuksia oli vaikka kuinka paljon.

Olin itsekin yllättynyt, miten paljon uusia hiuksia olikaan tulossa. Vaikka tuotelupaus koski lähinnä hiusten tuntumista paksummilta, ilahduin uusien hiusten määrästä. Yllätys, yllätys: aine toimii! Tuuheutta tukkaan tuli ainakin sen vuoksi, että hiuksia oli enemmän. Sitä paksummalta tuntumista en niinkään havainnut. Ehkä olisi pitänyt tutkia mikroskoopilla ennen ja jälkeen tuotteen käytön.

tuuheutta tukkaan

Uusi tuote

Toisen Nioxin-pullon loppupuolella minulle tarjoutui (jälleen lehtijutun vuoksi) mahdollisuus testata toisia tuotteita. Nämä olivat ihonhoitotuotteistaan tunnetun Nannic-sarjan Nannic Day Care – ja Night Care -hoitoaineet (yht. 112 e), joita laitettiin aamulla ja illalla hiuspohjaan ja hierottiin.

Näitäkin pitäisi käyttää päivittäin: Day aamuisin ja Night iltaisin. Olen sen verran laiska, että laitan näitä vain hiusten pesun yhteydessä eli 2-3 / viikko. Siitä huolimatta uusien hiusten määrä on pysynyt erittäin hyvänä. Ilahduttavaa!

Kampaajalla käydessäni kampaajani hämmästelee ja ihastelee hiusteni tilaa.

Loppusanat

Näiden parin vuoden aikana en ole muuttanut ruokavaliotani enkä muutenkaan ole muuttanut tottumuksiani (paitsi tietysti koronan vuoksi ei ole iltamenoja tms.).

Onko kyse vain uskomuksesta vai mistä? En tiedä, mutta se ei minua edes kiinnosta. Tärkeintä, että hiukseni tuntuvat paksummilta johtuen uusien hiusten määrästä.

Kaisa

Lisätietoa Nannic-hiustuotteista

Lisätietoja Nioxin-tuotteista

Lue myös:

Testi: Löytyikö nyt paras tuuheuttava suihke hiuksille?

Kampaamon hiushoito palautti kiillon ja kohensi hiusten kuntoa (katsokaapa, miten hoidon jälkeen otetussa kuvassa näkyy lyhyitä, uusia hiuksia)

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *