Kokemuksia Elivo-tuotteista

Etsitkö kotimaista, vegaania ja järkevän hintaista lähikosmetiikkaa, joka sopii koko perheen arkeen? Jos etsit, niin tutustupa Elivo-sarjaan. Millaisia kokemuksia Elivo-tuotteista meille syntyi, kun testasimme muutamaa tuotetta?

Testasimme neljää tuotetta, joista osa oli tuttuja jo vuosien takaa, jolloin Elivo lanseerattiin maahamme. Tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä tuotteisiin. Siksipä kannattaa lukea postaus aivan loppuun, sillä siellä on ohjeet arvontaan, jossa palkintona on alla olevan kuvan tuotesetti.

kokemuksia Elivo-tuotteista kaikki2
Kokeilimme Elivo Puhdistusvaahtoa (n. 11,50 e/150 ml), Kasvovettä (n. 11,50 e/200 ml), Suihkusaippuaa (n. 7 e/250 ml) ja Liukastingeeliä (n. 9,50 e/75 ml).

Elivo Puhdistusvaahto herkälle iholle on tarkoitettu kasvojen puhdistamiseen. Miedosti tuoksuva vaahto on pehmeää ja tuntuu hyvältä iholla. Sillä saa poistettua meikin ja vesiliukoisen silmämeikinkin. Iho ei jää kireäksi, sillä vaahto pitää huolta ihon kosteustasapainosta. Vaahdossa on Lactil-nimistä kosteuttavaa seosta sekä ihoa hoitavia pantenolia ja aloe vera  -uutetta.

kokemuksia Elivo-tuotteista putsari ja kasvovesi
Kasvojen puhdistukseen puhdistusvaahto ja kasvovesi.

Puhdistuksen paras kaveri on kasvovesi, joka viimeistelee hellän puhdistuksen. Yllättävää meille oli, että Elivo-kasvovedellä voi poistaa kevyen, vesiliukosien silmämeikin. Kasvovedessä on kosteutuksen lisäksi ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia.

Kaisa: Elivo Puhdistusvaahto herkälle iholle poisti hyvin kevyen kasvomeikin. Sen kermavaahtomainen koostumus tuntui miellyttävältä, jopa ylelliseltä.

Testasin Elivo-kasvovettä myös silmämeikin puhdistukseen, vaikka hieman epäilin sen toimivuutta, koska luomilla oli aika tymäkät rajaukset. Yllätys, yllätys – silmämeikki lähti suhteellisen helposti, eikä luomia edes kirvellyt.

Hankin tämän setin myös mökille, koska näissä on kesäinen, raikas tuoksu ja kasvoveden soveltuvuus myös silmämeikin puhdistukseen  tarkoittaa, ettei mökille tarvitse viedä erillistä silmämeikinpoistoainetta.

Vartalolle testasimme Elivo kosteuttavaa suihkusaippuaa, jossa on alkuperäinen mieto omenan tuoksu. Kyseessä on varsinainen monitoimituote, sillä se sopii myös kasvojen ja intiimialueiden pesuun. Ja voipa sitä lorauttaa lasten kylpyveteenkin.

kokemuksia elivo-tuotteista suihkusaippua
Elivo Suihkusaippua puhdistaa ja kosteuttaa.

Sini: Käyn meressä uimassa useamman kerran viikossa ja peseydyn aina pulahduksen jälkeen. Olen erittäin kuivaihoinen, ja käytän yleensä pesuöljyä, ettei iho kuivu. Yllättäen tämä suihkusaippua olikin superlempeä, eikä kuivattanut ihoani ollenkaan. Hinta-laatusuhde, 150 ml ?? euroa on kohdallaan.

Vinkki

Monipuoliseen Elivo-sarjaan kuuluu myös Liukastingeeli.

Elivo Liukastingeeli.
Elivo Liukastingeeli hellii limakalvoja. Kokeile myös kostauttamaan ihoa ihokarvojen ajamisen jälkeen.

Nimeä ei kannata hätkähtää, sillä geeli on kelpo valinta intiimialueiden limakalvojen kosteuttamiseen ja kosteustasapainon ylläpitoon. Limakalvojen kuivuminen on tylsä ja ikävä sivuoire etenkin silloin, kun estrogeenitaso heittelee tai alkaa vaihdevuosien aikoihin hiljalleen hiipua.

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin liikunnan pyörteissä pikkuhousuissa kiristää ja hiertää. Sipaisu geeliä limakalvoille ennen jumppaa, pyörälenkkiä tai pitkää juoksulenkkiä liukastaa limakalvon, jolloin liikkuminen sujuu ilman kitkaa.

Ja tietty, nimensä mukaan toimii myös kondomien kanssa käytettynä. Ei ärsytä herkkiäkään limakalvoja. Se ei ole ihmekään, sillä geeli on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.

Testaamamme tuotteet ovat vegaanisia ja ne valmistetaan Salossa. Niitä voi ostaa apteekeista ja tavarataloista.

Kokonaisuudessaan Elivo-tuoteperhe on laaja ja monipuolinen. Siihen kuuluu kosmetiikan ja intiimituotteiden lisäksi suomalaisten ruokailutottumuksiin sopivia ravintolisiä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja lähes kaikilla tuotteilla on Avainlipputunnus, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Arvonta  – VOITTAJA ON ARVOTTU

Kiinnostaisiko sinua tutustua testaamiimme tuotteisiin? Jos kiinnostaa, kannattaa osallistua arvontaan.

Arvomme kuvassa olevan Elivo-setin, jonka yhteisarvo on n. 40 euroa.

kokemuksia elivo-tuotteista arvontatuotteet
Arvottavassa setissä on Puhdistusvaahto 150 ml, Kasvovesi 200 ml, Suihkusaippua 250 ml ja Liukastingeeli 75 ml.

Näin osallistut arvontaan

Pääset osallistumaan arvontaan vastaamalla näihin kysymyksiin:

Kysymykset

Paljonko olet valmis maksamaan

1) ihonpuhdistusaineesta: a) alle 10 e b) 10-20 e c) yli 20 e

2) suihkusaippuasta: a) alle 10 e b) 10-15 e c) yli 15 e.

Vastaa kysymyksiin 19.4.2021 klo 24.00 mennessä joko

  • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
  • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!

Kaisa ja Sini

hyvinvointi
Kommentit (73)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *