Näin hoidat ihoasi yöllä

Iho on kauneimmillaan, kun olo on rentoutunut ja takana hyvin nukuttu yö. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän tätä asiaa osaa arvostaa. Ja nyt aamuista autuasta olotilaa on mahdollista parantaa. Lisää ihon yöhoitoon yöseerumi. Näin hoidat ihoasi yöllä.

Elämän jäljet näkyvät kasvoissamme, mutta eivät ne meitä Naiselon tekijöitä haittaa. Silti haluamme hoitaa ihoamme ja itseämme mahdollisimman hyvin, mutta myös helposti. Ja mikäs sen kätevämpää on kuin napata ihonhoidon tehot irti myös yöstä. Toisin kuin usein ajatellaan, yö ja uni ovat tehokkaita ihon hoitajia. Niihin kun lisää apulaiseksi ihonhoidon uusimpia tehoaineita, niin tulee tehdyksi jo paljon.

Yölliseen ihonhoitoon Lumene on kehittänyt aikuisen ihon Ajaton-hoitosarjaan yöeliksiirin eli yöseerumin. Sen virallinen nimi on Ajaton Nordic Ageless Yöeliksiiri. Kyseessä on ylellisen tuntuinen öljyseerumi, joka tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia yön aikana, häivyttää iän tuomia juonteita ja ryppyjä.

Näin hoidat ihoasi yöllä Lumene yöeliksiiri
Lumene Ajaton Nordic Ageless Yöeliksiiri on kauniissa pipettipullossa.

Yöseerumin lupaus on huikea: Tasaisemman ja levänneen näköinen iho yhdessä yössä. Innolla ja reilusti epäillen tartuimme testiin.

Upeat raaka-aineet  pohjoisen luonnosta

Ylellinen tiivistetty öljyseerumi sisältää tehokkaan yhdistelmän pohjoisia raaka-aineita eli puolukan kantasolu-uutetta ja kanervan kukkauutetta.

Pohjoiset puolukat sisältävät luontaisesti paljon polyfenoleita sekä C- ja E-vitamiinia. Puolukan kantasolut valmistetaan prosessilla, joka monistaa puolukan antioksidanttipitoisuuden 11-kertaiseksi luonnosta kerättyyn puolukkaan verrattuna. Lisäksi puolukan kantasoluilla on kolmoisvaikutus aurinkoa vastaan: antioksidantti, täydentää ihon luonnollista suojaavaa vaikutusta ja estää UV- ja IR-säteiden aiheuttamia ihovaurioita. Kantasolut auttavat häivyttämään myös juonteiden ja näkymistä.

Kanervan kukkauute valmistetaan Napapiirin leveysasteilta käsin kerätyistä kanervan kukista. Niillä on tulehduksia ehkäiseviä, herkkää ihoa rauhoittavia ja ja ihoa uudistavia ominaisuuksia.

Näin hoidat ihoasi yöllä lumene yöeliksiiri lähis
Jo itse pullo on upean tyylikäs ja sen värit vievät ajatukset yöhön. Sisältö hellii ihoa.

Lisäksi koostumuksessa on kuparipeptidiä, joka on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä raaka-aineista. Yhdessä nämä ainesosat auttavat tukemaan ihon luonnollista yöllistä palautumisprosessia.

Koosta itsellesi ihon yöhoidon iltarutiini

Yöllä iho korjaa päivän mahdollisia vaurioita ja uusiutuu nopeammin. Iho myös menettää yön aikana enemmän kosteutta kuin päivällä. Ihonhoitohetki illalla onkin mitä mainioin siirtymävaihe päivän hektisyydestä rentoutumiseen ja valmistautumiseen levollista yöunta varten.

Luo itsellesi iltarutiini, jota toistat joka ikinen ilta. Parin viikon jälkeen huomaat eron entiseen ja et enää malta luopua iltarutiinistasi. Myös ihosi kiittää, sillä säännöllinen hoitaminen ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla ja tavoilla yhdessä hyvän yöunen kanssa saavat ihon hehkumaan hyvinvoivana.

Hoidettu ja rentoutunut iho myös tuntuu hyvältä. Aamulla voikin katsoa itseään peilistä hyvällä mielin, sillä iho näyttää päivä päivältä nuorekkaammalta, kiinteämmältä ja tasaisemmalta.

Näin hoidat ihoasi yöllä

Pukeudu väljästi siten, että kaula ja dekoltee jäävät paljaaksi. Pese kädet ja puhdista kasvojen iho.

Aloita iltarutiini levittämällä ensin silmänympärysvoide.

Iltahoito silmänympärys
Ota pieni määrä Lumene Ajaton Nordic Ageless Eye Cream -silmänympärysvoidetta ja taputtele se kevyesti sormenpäillä silmänympärysiholle.

Nyt on Lumene Ajaton Yöeliksiirin vuoro.

Näin hoidat ihoasi yöllä lumene yöeliksiiri pipetti
Ravista ensin hyvin pulloa. Tipauta pipetistä muutama seerumipisara kämmenelle ja hiero käsiä yhteen.
Näin hoidat ihoasi yöllä seerumin levitys
Painele eliksiiri lempeästi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Sipaise tarvittaessa myös korvannipukoihin ja niskaan.

Iltarutiinin viimeistelee yövoide, jota sitäkin levitetään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Näin hoidat ihoasi yöllä yövoide
Levitä yöeliksiirin jälkeen Lumene Ajaton Yövoidetta painellen.

Nauti ihon kosketuksesta ja rennon rauhallisesta omasta hetkestäsi.

Me olemme noudattaneet tätä rutiinia jo jonkin aikaa ja pakko on myöntää. Iho tuntuu ja näyttää nuorekkaammalta. Tosin ei nyt aivan yhdessä yössä tuloksia syntynyt. Nämä tuotteet sopivat varsin hyvin aikuiselle iholle ja kaikille ihotyypeille.

Clean Beauty

Erityisesti mieltämme lämmittää myös se, että Lumene on sitoutunut suosittuun Clean Beauty -trendiin ja se näkyy kiitettävällä tavalla myös tässä tuotteessa. Raaka-aineet tulevat pääosin luonnosta ja läheltä. Raaka-aineiden jalostuksessa hyödynnetään elintarviketeollisuuden sivuvirtoja. Myös pakkauksissa otetaan ympäristö ja sen mahdollisimman vähäinen rasittaminen huomioon. Esimerkiksi yöseerumin lasipullo ja pipetin lasiputki laitetaan lasinkeräykseen. Pipetin kumiosa ja pipetin kaulus heitetään energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Kartonkinen ulkopakkaus kierrätetään kartonkikeräyksessä.

Ja mikä parasta, meille Lumene on lähikosmetiikkaa parhaimmillaan.

Miltä tuntui?

Sini: Olen ollut ihastunut tähän Ajaton-sarjaan alusta alkaen. Päivärutiinieni ehdoton vakiotuote on sarjan tiivistetty seerumi, jota olen käyttänyt jo useamman pullon. Nyt tämä yöseerumi on täydellinen yöhoidon täydentäjä kuivalle, ohuelle ja pintaryppyiselle iholleni. Se imeytyy hetkessä ja tekee taikojaan, kun minä vielä nukun. Seerumi koukuttaa nopeasti, sillä iho tykkää.

Kaisa: Eye Cream -silmänympärysvoide on sopivan kevyt, joten se ei turvota silmänympärysihoa. Night Elixir -yöeliksiirin koostumus on miellyttävän täyteläinen – jopa ylellinen. Se imeytyy kiitettävästi, eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Night Cream -yövoide tuntuu sopivan kosteuttavalta ja täyteläiseltä. Senkin imeytyminen on kiitettävää tasoa. Jo lyhyen käytön jälkeen iho näytti aamuisin hoidetulta ja hehkuvalta.

Arvonta

Näin hoidat ihoasi yöllä palkinto
Osallistumalla arvontaan voit voittaa tämän Lumene Ajaton Nordic Ageless -setin, jossa on Night Cream -yövoide 50 ml, Night Elixir -yöeliksiiri 30 ml ja Eye Cream -silmänympärysvoide 15 ml.

Arvomme yhden upean Lumene Ajaton iltarutiinisetin, jossa on Lumene Ajaton yöseerumi, yövoide ja silmänympärysvoide. Palkinnon arvo on 135 euroa.

Näin pääset osallistumaan arvontaan

Vastaa näihin kysymyksiin 10.5.2021 klo 24.00 mennessä:

Onko sinulla ihonhoidon iltarutiinia?
a kyllä
b jos on, millainen
c ei

Oletko kokeillut yöseerumia aiemmin?
a kyllä
b ei

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Ihania ihonhoitohetkiä ja onnea arvontaan!

Kaisa ja Sini

Lumenen verkkosivuilta näet Lumenen tuotepaletin

hyvinvointi
Kommentit (85)
  1. Kyllä, silmänympärysvoide ja yövoide.
    Olen myös kokeillut yöseerumia

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *