TOP 5: edulliset ihonpuhdistustuotteet

Toimivatko edulliset ihonpuhdistustuotteet toivotulla tavalla? Olemme kokeilleet useita putsareita ja poimimme niistä parhaat edulliset ihonpuhdistustuotteet, jotka ovat parempia kuin hinnasta voisi päätellä.

L’Oréal Revitalift Replumping Micellar Water 9 e / 200 ml

Edulliset puhdistustuotteet l’oreal

Aikuisen iholle suunniteltu misellivesi puhdistaa ihon ja meikin. Samalla se kosteuttaa ihoa, jonka ansiosta puhdistuksen jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta.

Lumene Valo Nordic-C Clear Glow Cleansing Gel Scrub 16,90 e / 125 ml

Edulliset puhdistustuotteet lumene

Puhdistaa kasvoilta lian, talin ja meikin. Samalla se kuorii hellävaraisesti. Vaikka siinä on myös kuorivia ainesosia, tätä voi käyttää päivittäin. Tämän ansiosta kasvojen iho saa hehkua ja heleyttä, kun kuollutta solukkoa irtoaa. Raikas tuoksu kruunaa puhdistussession.

Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel 18,90 e / 236 ml

Edulliiset puhdistustuotteet mario

Papaijaa ja greippiä sisältävä puhdistusgeeli puhdistaa vaivattomasti kasvomeikin. Se myös kuorii hellävaraisesti, joten puhdistuksen jälkeen iho näyttää heleältä.

Nivea Rose Care Micellar Water 7,90 e / 400 ml

Nivea Rose Care Micellar Water

Luonnonmukaista ruusuvettä sisältävä puhdistusvesi on kätevä käytössä. Tämä puhdistaa kasvojen ihon ja poistaa vedenkestävän silmämeikin yhdellä pyyhkäisyllä.

Melvita Nectar de Roses Rose Milk -puhdistusöljy 25,50 e / 145 ml

Melvita

Maitomaiseksi vaahdoksi veden kosketuksesta muuttuva öljy puhdistaa ihon ja poistaa silmämeikin lempeästi. Puhdistuksen jälkeen iho on rauhallinen ja pehmeä.

Huom!

Vaikka yleensä suositellaan, ettei misellivesipuhdistuksen jälkeen tarvitsisi huuhdella kasvoja, suosittelemme kuitenkin vesihuuhtelua. Näin miselliveden puhdistavat ainesosat lähtevät pois iholta.

Kaisa ja Sini

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kokemuksia Elivo-tuotteista

TOP 5: selektiivisten sarjojen ihonpuhdistustuotteet

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *