Itseruskettavalla tuotteella saat kevyen päivetyksen

Oletko kyllästynyt kalpeaan ihoosi etenkin nyt kun aurinko paistaa täydellä terällä, eikä tekisi pitää yllään rihman kiertämääkään?  Ota avuksi itseruskettava voide, vaahto tai geeli.

Itseruskettavalla saat kevyen päivetyksen ja tasoitusta ihon kirjavuuteen. Itseruskettavan käyttö on helppoa kotonakin, kunhan muistat muutaman perusasian. Tässä vinkit kuinka onnistut.

Valmistele ensin pohja itseruskettavalle

Kuori iho sileäksi ja kosteuta pehmeäksi itseruskettavaa varten. Älä oikaise tätä vaihetta, jos haluat väristä tasaisen. Tuotteet nimittäin levittyvät helpommin ja tasaisemmin sileälle ja pehmeälle iholle. Kuori iho viimeistään edellisenä päivänä ja kosteuta ihoa hyvin.

Tarjolla on vaahtoja, suihkeita, voiteita, emulsioita ja kasvovesiäkin. Vaikka tuotteilla on monia olomuotoja, niin periaate on kaikissa sama: tuote värjää ihon pinnan muutamaksi päiväksi. Jos käsittelyä ei toista, väri haalistuu pois.

Itseruskettaja on kätevä etenkin säärissä. Jo pienikin sävy häivyttää ihon kirjavuutta ja verisuonten näkymistä.

Näin onnistut itseruskettavan käytössä

Itseruskettavien levittäminen voi olla hieman sottaista puuhaa, joten käytä etenkin vartalolle levittäessäsi joko levityshanskaa tai vetäise käsiin kertakäyttökäsineet. Näin väri ei tartu käsien ihoon ja tuloksestakin tulee tasaisempi.

Itseruskettajia
Vasemmalla kasvojen iholle kätevät Tanrevel Glow Peel Pads -kuorintalaput, jotka nopeuttavat ihon uusiutumista AHA- ja BHA -happojen avulla, 39,90 e/60 kpl. Käteviä itseruskattavia kasvoille: Ehdoton suosikkimme on By Raili Beauty Essentials Sel-Tan Water eli itseruskettava hoitoneste, joka levitetään vanulapun avulla kasvoille ja vartalolle, 24 e/100 ml.  Säädä itse sävyä sillä Diego dalla Palma Milano Tan Tan Mix -itseruskettavaa voi sekoittaa tipoittain seerumiin tai voiteeseen tai levittää suoraan iholle, 39 e/30 ml. Kicks Illuminating Tan Face Serum -seerumi levitetään puhtaille kasvoille, 22,90 e/30 ml.

Levitä itseruskettavaa puhtaalle iholle tasaisesti. Kun levität kasvoille, muistathan levittää myös kaulaan, korviin, niskaan ja dekolteelle. Varmista myös, etteivät kätesi ole liian erisävyiset kasvojen kanssa, sillä kädethän ovat usein lähellä kasvoja. Tasoita sävyeroa sipaisemalla itseruskettavaa myös kämmenselkiin ja sormiin.

Itseruskettava tarttuu hyvin etenkiin kuiviin ihokohtiin, joten rasvaa polvet, kyynär- ja kantapäät hyvin ennen itseruskettavan levittämistä.

Itseruskettajia iholle.
Itseruskettavat vasemmalta oikealle: Vita Liberata Heavenly Elixir -voide tuoksuu kivasti kaakaolta ja on väriltään ruskeaa, joten sitä levittäessä näkee hyvin, mihin on jo levittänyt, 45,90 e/200 ml, Tanrevel Golden Brown Tanning -vaahto antaa kullanhohtoisen ruskean sävyn ja sopii myös rasvoittuvalle iholle, 37,50 e/207 ml. Luonnonkosmetiikkafaneille sopii kosteuttava ja ruskettava Alga Maris Natural Tan -voide, 25,90 e/150 ml. Isle of Paradise Glow Clear Self-Tanning Mousse -vaahdon annetaan vaikuttaa 4-6 tuntia ennen pesua, kolme sävyä, 24,90 e/200 ml.

Ennen kuin aloitat itseruskettavan käytön, lue huolella käyttöohje, sillä se vaihtelee jonkin verran tuotteittain. Osa itseruskettavista pitää pestä pois iholta muutaman tunnin vaikutusajan jälkeen, osan voi jättää iholle.

Anna ihon kuivahtaa hyvin levittämisen jälkeen. Joskus itseruskettavat saattavat jättää värijälkiä vaatteisiin, lakanoihin tai huonekaluihin.

Muistathan, ettei itseruskettaja suojaa ihoa auringolta, vaan tarvitset aina aurinkosuojatuotteen lisäksi.

Kauniita päivetyksiä

Sini

TOP 6 aurinkovoiteet

Tuotteet työnäytteitä.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *