Top 5: Monitoimituotteet kesäkauneuden hoitoon

Monitoimituotteet kesäkauneuden hoitoon ovat käteviä, sillä kesällä ei jaksa kuljetella mukanaan monia purnukoita. Tuotteet hoitavat tai kaunistavat ihoa monipuolisesti. Tässä meidän suositut kesäkauneuden monitoimituotteet.  

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm 52,50 e / 50ml

Monitoimituotteet neals

Tämän villiä ruusunmarjaa sisältävän balsamin käytössä on vain mielikuvitus rajana. Toimii puhdistusaineena ja hoitaa kuivia ja kuivuudesta kärsiviä ihoalueita palauttaen ihon joustavuuden. Rauhoittaa myös auringon paahtamaa ihoa.  Sisältää mm. kurjenpolvi-, kurkkuyrtti- ja hamppuöljyjä, jotka heleyttävät, hoitavat ja ravitsevat ihoa. Tuoksu on miellyttävän kevyt levittäessä, myöhemmin se haihtuu lähes kokonaan.

Korento Vitamin Infused Lip & Cheek Tint 34 e / 5 g

Monitoimituotteet korento

Puikkoon pakattua väriä voi käyttää poskipunana tai huulilla. Kivasti pigmenttiä ja lisäksi hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Sipaise väriä ensin kämmenselkään ja kun väri on lämmennyt, levitä väri poskille ja huulille siveltimellä tai sormin. Pieni puikko mahtuu pieneenkin meikkipussiin tai vaikka taskuun. Avainlippu-tuote.

Smashbox Halo Healthy Glow All-In-One Tinted Moisturizer SPF 25 32 e / 40 ml

kesän kauneudenhoitoon

Värillinen päivävoide, joka kosteuttaa ja sisältää pohjustusvoiteen ja aurinkosuojan. Peittää sävyttävää päivävoidetta paremmin ja pysyy hyvin koko päivän kesälläkin.

La Provencale Oil Of Beauty 13,50 e / 100 ml

Kauneuden monitoimituotteet öljy

Suihkutettava kuivaöljy sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Luomusertifioitua oliiviöljyä sisältävä suihke ei jätä ihoa rasvaiseksi. Levitä kasvoille ja hiuksiin käsien kautta. Kiva tuoksu. Tähän tuotteeseen jää koukkuun. Hinta on kukkaroystävällinen.

BM Cleanser with Sucrose Hoitava puhdistusvoide 19,90 e / 100 ml

Bm putsari

Tuoksuton, voidemainen putsari, jota voi käyttää myös syväpuhdistavana ja kosteuttavana naamiona. Putsari myös hoitaa ihoa, koska se sisältää sukralfaattia. Putsari parantaa päivä- ja yövoiteen tehoa.

Kaisa ja Sini

Lue myös

TOP 5: edulliset ihonpuhdistustuotteet

TOP 5 edulliset vartalovoiteet

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *