Huulipuna muuttaa meikin ilmeen

Miten huulipuna muuttaa saman meikin ilmeen? Katso video ja näet suuren muutoksen. Lisäksi saat hyvät vinkit.

Huulipunan sävyllä on suuri merkitys. Meikki ja huulet näyttävät aivan erilaisilta riippuen siitä, onko huulipunan sävy nude, pinkki, kirkkaan- tai syvänpunainen.

Huulipunan merkitys on suuri meikin yleisilmeeseen. Jos suosit päivällä nudea sävyä, unohda se ravintolailtana, ellet halua korostaa ”huulettomuutta”.

Oletko ehkä joskus sortunut ostamaan huulipunan, joka ei näytäkään ”omalta”? Ei hätää, sitäkin voi käyttää, kun sekoitat sitä jonkin toisen sävyn kanssa.

4 väriä

Nude – aikuiselle naiselle vain päiväkäyttöön. Liian ihonvärinen häivyttää huulet kokonaan. Vältä illalla.

Pinkki – raikastaa, antaa ilmettä ja ryhtiä kasvoille.

Punainen – Aina hyvä valinta. Sopii hyvin puhetyöläiselle, huulet erottuvat kaukaakin. Kokeile pientä valopistettä huulen keskiosaan. Se saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä.

Syvä punainen – Nostaa huulet hyvin esiin ja vie katseet huuliin. Rajaa huolella. Valitse pitkäkestoinen laatu. Jos huulesi ovat kapeat. vältä kovin tummaa sävyä.

Muista rajata huulet huultenrajauskynällä. Rajaus ryhdistää kasvojen alaosaa, tekee jarrun punalle, jotta puna ei kiipeä huuliryppyihin. Voit värittää rajauskynällä huulet kokonaan, jotta puna pysyy paremmin.

Opi videolta

Meikkitaiteilija Kaarina Kokkonen havainnollistaa, miten huulipuna saa saman meikin näyttämään erilaiselta. Mallina Hanna Sumari.

Kaisa

Lue myös

Testi: Hoitavat huulipunat – tässä 5 parasta

Huulipuna piristää ja ryhdistää kasvot – poimi vinkit

Voit katsastaa tämän hetken huulipunatarjonnan esimerkiksi Stockmannin sivustolta.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *