Tanssii Tähtien Kanssa -kausi alkoi upeasti

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi alkoi yllättävän hienosti. Monet parit esittivät upeita tansseja. Ennen lähetystä juontaja Mikko Leppilampi paljasti salaisuuden: hänen vaimonsa synnytyssupistelut ovat alkaneet, ja voi olla, että hän joutuisi poistumaan kesken lähetyksen.

Onneksi hän pystyi vetämään suoran lähetyksen, muttei enää seuraavan sunnuntain puffijuontoja, jotka Vappu Pimiä hoiti yksin. Kaikesta näki, että Mikko Leppilampi on jännittynyt, ehkä jopa hermostunut. Aikaisempina kausina hän on mainoskatkojen aikana höpötellyt yleisön kanssa, mutta nyt hän pysyi pois. Ehkäpä soittamassa vaimolleen?

Tanssii tähtien kanssa juontajat
Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi juontavat tänä vuonnakin TTK-lähetykset.

Tänä vuonna koronasäännöksistä johtuen yleisöä oli aikaisempaa vähemmän ja lehdistöäkin kourallinen: 4 toimittajaa ja 4 valokuvaajaa – ja Naiselo oli yksi heistä. Ei huono, sanoisi Jorma U. Meidän lukijoita arvostetaan!

Studion fiilikset ovat aina sähköiset, eikä se sähköisyys vähentynyt, vaikka yleisöä ei saanutkaan ottaa katsomoa täyteen.

Positiiviset yllättäjät

Näyttelijä Ernest Lawson vähätteli ennakkoon tanssitaitojaan sanoen olleensa aina mieluummin takaseinustalla juttelemassa kuin tanssiparketilla. Jos tuo oli totta, täytyy kiittää tähtiopettaja Anniina Koivuniemeä. Sunnuntaina Erkun ja Anniinan tango oli mitä mainiointa tanssia. Ei olisi uskonut, että oli kyse ensimmäisestä lähetyksestä. Ei ihme, että he saivat parhaat pisteet, 27.

TTK erkku ja anniina
Ernest Lawsonin ja Anniina Koivuniemen upea tango.

Näyttelijä Kiti Kokkonen ei ole juurikaan tanssahdellut aikuisiällä. Marko Keräsen taitavassa opetuksessa Kitistä kuoriutui ihana latinolady, joka eläytyi ja heittäytyi rytmeihin. Varsin suloista ja viihdyttävää katsottavaa. Pisteitäkin kertyi 23.

TTk kiti ja marko
Kiti Kokkosen ja Marko Keräsen tanssia oli ilo katsoa.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka on tietysti tunnettu oopperapiireissä ja konserttilavoilta. TTK:n infotilaisuudessa elokuun alussa hän sanoi tanssitaustansa olevan rajoittunut: hiphopia nuoruudessa ja tanssahtelua kotibileissä.

Tanssii Tähtien Kanssa waltteri ja kia
Waltteri Torikan ja Kia Lehmuskosken tanssi sai Waltterin lantiot liikkeelle.

Tuota ei kyllä olisi uskonut, kun katsoin sunnuntaina Waltterin ja Kia Lehmuskosken sähäkkää tanssia. Waltteri Torikka oli löytänyt latinolanteet. Kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys. Tuomaristo antoi 21 pistettä.

Odotusten mukaan

Odotin laulaja, lauluntekijä Krista Siegfridsin pärjäävän hyvin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, koska hän laulajana on myös tanssinut lavalla. Eikä tämä odotus ollut turha. Voi sitä ilotulitusta, mitä näimme Kristan ja Anssi Heikkilän tanssiessa. Se oli kunnon show. Pisteitä sama kuin Erkulla ja Anniinalla eli illan parhaat, 27.

Tanssii Tähtien Kanssa krista
Krista Siegfrid ja Anssi Heikkilä tarjosivat vauhdikkaan shown.

Somevaikuttaja, kirjailija Sita Salminen oli minulle arvoitus. Ennakkoon arvelin hänen kuitenkin selviävän Aleksi Seppäsen opetuksen ansiosta – eikä sunnuntain tanssi ollut pettymys. Pisteitä 22.

Tanssii tähtien kanssa sita
Sita Salminen ja Aleksi Seppänen intohimoisessa tanssissa.

Matti Puro on taitava opettaja. Sen vuoksi en epäillyt hetkeäkään, etteikö hän saisi ohjaaja-valokuvaaja Viivi Huuskasta tanssijaa. Ihan kelpo tanssi, pisteitä 21.

TTK viivi huuska ja matti
Vauhdikasta menoa Viivi Huuskalla ja Matti Purolla.

Jalkapallotähti Aki Riihilahti totesi ennakkoon, ettei hänellä ole tanssitaustaa. Katri Mäkisen opeissa ja kovalla harjoittelulla hän kuitenkin selvisi vakiostaan hyvin. Ennen tanssia havaitsin, että Aki taisi jännittää tulevaa koitosta. Pisteitä 19.

TTK Aki ja katri
Jännityksestä huolimatta Aki Riihilahti selvisi hyvin Katri Mäkisen ohjauksessa.

Vielä arvoituksia

Nyrkkeilijä Elina Gustafssonilta ei ainakaan energiaa ja intoa puuttunut. Ansku Bergströmin ohjauksessa Elina pääsi revittelemään ja näyttämään nopeiden jalkojensa liikkeitä. Pisteitä 20.

TTK elina ja ansku
Tanssi täynnä energiaa, Elina Gustafsson ja Ansku Bergström.

Näyttelijä Kristo Salminen on minulle vielä kysymysmerkki. Hänen taistelulajiopettajuutensa vuoksi ajattelen hänen selviävän askeleista, mutta ojentuvatko nilkat oikeissa paikoissa, onkin jo toinen juttu. Saana Akiola oli yrittänyt saada Kriston lanteisiin letkeyttä, ja alussa se näyttikin liikkuvan kohtuullisesti. Pisteitä 19.

TTK kristo ja saana
Kristo Salmisen ja Saana Akiolan tanssi alkoi hyvin.

Toimittaja Jenni Poikkelus jäi minulle hieman arvoitukseksi. Hänen tanssiopettajansa Sami Helenius on viime vuoden voittajaopettaja. On mielenkiintoista nähdä, miten hän saa Jennin irrottelemaan  sunnuntaita enemmän. Pisteitä 16.

Tanssii tähtien kanssa jenni
Jenni Poikkelus ja Sami Helenius dramaattisen tanssin pyörteissä.

Kirkkoherra Kari Kanala näytti nauttivan tanssista opettajansa Claudia Ketosen kanssa. Jännityksellä odotan, miten Karilta luonnistuu lattarit. Pisteitä 15.

TTK kanala
Kari Kanalan ja Claudia Ketosen tanssi oli vähäeleistä.

Suurin pettymys oli minulle rap-artisti Mikael Gabriel. Olin kuvitellut, että hän muusikkona olisi letkeämpi ja pärjäisi tanssissa hienosti. Opettaja Tiia Elgillä on vielä tehtävää, että tähtioppilas näyttää kyntensä. Pisteitä 14 eli tiputusuhan alla ensi sunnuntaina.

Tanssii tähtien kanssa miklu
Mikael Gabrielin ja Tiia Elgin tanssi jäi vähän vaisuksi.

Ketkä olivat sinun suosikkisi?

Kaisa

Lue postaus Tanssii Tähtien Kanssa -infotilaisuudesta

Lue lisää myös MTV:n sivuilta

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *