Harmaantuvat hiukset hurmaaviksi

Harmaantuvat hiukset voivat olla hankalat hoitaa, sillä hiusten laatu usein muuttuu harmaantumisen myötä karheaksi ja kuivan tönköksi. Lisähaastetta monille aiheuttaa hiusten kirjavuus ja tyvikasvu, jos on aiemmin värjännyt hiuksiaan ja nyt haluaa lopettaa. Poimi vinkit ja osallistu jutun lopussa olevaan arvontaan!

Kävin tutustumassa luonnollisen harmaita hiuksia kirkastavaan ja hoitavaan Wella Professonial Silver Glow by True Gray -kauneuskäsittelyyn.

Kauneuskäsittely ei vaalenna hiusten omaa, luonnollista väriä, sillä siinä ei ole alkaliaineita tai emästä mukana. Hapetetta on prosentin verran, jotta väripigmentit hapettuvat ja hiuksen pintaan saadaan sävyä. Hiuksen rakenne ei muutu, eikä tyvikasvua synny. Sävy hiipuu kuukaudessa luonnollisesti pois.

Kaisalle tai minulle tätä hoitoa ei voitu kokeilla, sillä me värjäämme hiuksiamme. Hiusmallin hiukset olivat alkaneet harmaantua hiljalleen viitisen vuotta sitten.  Hän oli värjännyt hiuksiaan vuosikymmeniä. Kun harmaantuminen sitten alkoi voimistua, hän oli lopettanut värjäämisen ja odotellut millainen hiusten oma väri olisikaan.

Harmaantuvat hiukset kaunistuvat

Käsittelyä voisi sanoa muuttumisleikiksi, sillä hiukset muuttuivat todella upeiksi ja kun mallin hiukset vielä leikattiin nyt niin muodikkaaksi polkaksi, ilmeeseen tuli tuuheutta ja ryhtiä.

harmaantuvat hiukset kauniiksi
Tästä lähdettiin liikkeelle. Päällimmäiset hiukset olivat vielä vaalean kellertävät ja niiden latvoissa oli vanhoja, vaaleita raitoja. Tyvi oli jo reilusti harmaampi.

Kauneuskäsittelyssä on kaksi vaihtoehtoa: Silver Glown tekeminen kestää 30 minuuttia ja nopeampi Express Silver Glow 15 minuuttia. Kampaamot tekevät hoitoa hiusten leikkauksen tai kampauspalvelun yhteydessä ja hinta-arvio on noin 40 euroa.

harmaantuvien hiusten
Sävyttävä aine sekoitetaan ja levitetään hiuksiin kuten värjätessä.

Käsittelyn tehnyt kouluttaja Jari Palin valitsi mallille 30 minuutin Silver Glown. Värisävyksi hän valitsi  grafiitin harmaan, jonka hän sekoitti kolmesta eri harmaan sävystä. Vaihtoehtoina on useita harmaan eri sävyjä.

Lisäksi Jari Palin lyhensi mallin hiuksia, jotta hänen kaunis ja siro niskansa saatiin esiin. Otsatukka jätettiin muodikkaan verhomaiseksi. Sen voi nostaa sivuun tai jättää valumaan eteen.

Lopputulos on kaunis ja luonnollinen. Harmaan sävyt vaihtelevat ja valo peilaantuu hyvin hiuksista. Hiukset näyttävät hyväkuntoisilta ja ne tuntuvat pehmeiltä. 

Malli piti hiuksistaan ja kauniit niistä tulikin. Hiukset tuntuivat pehmeiltä ja niissä oli kaunis kiilto.

Vinkkinä isänpäivän lähestyessä: Käsittely sopii miehillekin ja myös partaan!

Arvonta

Harmaantuvien hiusten hoitoon Jari suositteli Wella Professionals Elements -sarjaa, joka antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa. Saimme tuotteita myös arvottavaksi teille.

Arvomme kaksi settiä Wella Elements -hiustenhoitoaineita, yhden setin arvo on noin 68 euroa. Setissä on Elements Renewing -sampoo 250 ml, -hoitoaine 200 ml, ja -hiusnaamio 150 ml. Sampoo puhdistaa, silottaa ja antaa kiiltoa, hoitoaine ehkäisee pörrööntymistä ja katkeilua, hiusnaamio silottaa, pehmentää ja elvyttää.

Wella Elements -hiustenhoitotuotteet koostuvat yli 90 prosenttisesti. Tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia, silikonej atai sulfaatteja. Kierrätysmuovista valmistetut pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Näin pääset osallistumaan arvontaan

Vastaa näihin kysymyksiin 23.9.2021 klo 24.00 mennessä:

1. Ovatko hiuksesi harmaantumassa?

a) kyllä  b) ei

2. Annatko hiustesi harmaantua vai värjäätkö eri väriseksi?

a) kyllä

b) en

 • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
 • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
 • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!

Mitä mieltä olette muutoksesta?

Sini ja Kaisa

Lisää hiustenhoidosta

Näin palautat hiuksiin pehmeyden ja kiillon

Upea muuttumisleikki: näin Katrin tyyli uudistui!

 

hyvinvointi
Kommentit (32)
 1. Stella Nissen-Olli
  19.9.2021, 16:35

  a) hiukseni ovat todellakin harmantumassa
  b) en värjää, annan harmaantua luonnostaan.

 2. Päivi Juvonen
  19.9.2021, 16:57

  Ovat harmaantuneet jo muutaman vuoden.
  värjätty ei ole 3,5vuoteen, kiinnostava tuo hoito ja tuotteet

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *