Tanssii tähtien kanssa – parinvaihto

Tanssii tähtien kanssa – parinvaihto oli vuorossa eilen. Tähtiopettajat ja -oppilaat vaihtoivat pareja ja esityksen musiikki ja tanssilaji määrättiin ennakolta.

Lavalla nähtiinkin samaa sukupuolta olevia pareja ensimmäistä kertaa koko kansainvälisen ohjelman historian aikana. Tanssiohjelmaa on tehty jo 60 maassa ja nyt siis ensimmäisenä tällainen parinvaihto koko kansainvälisen kisan historiassa. Tuomareista Jukka Haapalainen ja Helena Ahti-Hallberg myönsivät ensin hieman empineensä asiaa. Lopulta he kuitenkin olivat tyytyväisiä parinvaihtoon.

Parinvaihto olikin ohjelman piristysruiske. Vain Kiti Kokkonen ja Aleksi Seppälä tanssivat sekaparina.

Ernest ja Anssi

Tanssii Tähtien Kanssa - parinvaihto Erkku ja Anssi

Tämä poikabänditeemalla sambaa tanssinut pari sai yleisönkin villiintymään ja nappasi 28 pistettä. Tuomareista Jorma Uotinen hehkutti ”parin viriiliä vetoa” ja antoi pisteiksi 10.

Ernest olikin kuin toinen mies. Nyt hän tanssi rohkeammin, liikkui hyvin, flirttaili ja kujeili. Edellisen kisan pienoinen jännitys näytti kadonneen.

– Oli kiinnostavaa saada Anssi opettajaksi. Hänen öykkärimäinen itsevarmuus on kiinnostavaa. Halusin oppia sen, paljasti Ernest tyytyväisenä tanssin jälkeen.

Jenni ja Katri

Parin tanssiman salsan juju oli peilikuvamaiset liikkeet. Tuomareista vain Jukka piti  ideasta, Helena ja Jorma eivät. Jorma totesi, että parilla oli pyrkimys vapaampaan liikkeeseen ja että hyvällä matkalla ollaan.

Jenni ja Katri

Koreografian luonut Katri Mäkinen halusi kannustaa Jenniä unohtamaan kokonsa ja hyödyntämään pituutensa tuoman näyttävyyden. Jenni tanssikin nyt rohkeammin kuin aiemmin.

Krista ja Anniina

Kun Krista kuuli, että tanssittavaksi tulee rumba, hän oli omien sanojensa mukaan hieman pettynyt.

– Hidas tanssi on minulle haaste, hän kertoi illan päättyessä.

Tanssii Tähtien Kanssa - parinvaihto Krista ja Anniina

Hyvin pari otti haasteen vastaan, sillä heidän tanssimansa rumba oli kuin ”kristallihelmiä olisi pudoteltu”, kuten Jorma Uotinen kuvasi suoritusta. Esityksessä oli naisvoimaa, rauhaa ja totisuutta.

Esityksen jälkeen myös Krista oli tyytyväinen. Niin olivat katsojatkin, jotka yltyivät koviin suosionosoituksiin. Tanssia katsellessa joutui välillä miettimään, kumpi onkaan opettaja. Kristan käsien liikkeet saivat Helena Ahti-Hallbergiltä ansaitusti kiitosta.

Aki ja Marko

-Tanssimaan tänne on tultu, eikä kumartamaan, kuvaili Aki hänen ja Markon paso doblea. Poljennossa oli hieman ”tamppaamisen” makua, mutta viitat hulmuten pari veti hienon koreografian loppuun.

Akin jalkatyö oli jälleen parempaa kuin aiemmin, ja kyllä hän kova tsemppari on. Hän kertoikin vetäneensä esityksen täysillä.

Sita ja Kia

– Supersensuellia naisenergiaa, kommentoi Jorma Uotinen Sitan ja Kian hidasta valssia. Samaa hehkuttivat myös Helena ja Jukka. Pari nappasikin illan huippupisteet eli 29.

Erittäin hyvin yhteen tanssinut pari vangitsi katsojat tanssillaan, joka oli ehjä kokonaisuus. Sita säteili luottavaisena, tanssi oli kaunista katseltavaa. Eikä se nyt niin rohkea ollut, vaikka etukäteen pari olikin kysellyt, ovatko jotkut liikkeet tanssiformaattiin sopivia.

Kiti ja Aleksi Seppälä

Jo harjoitusvideota katsellessa tuntui, että nyt tulee sähäkkä esitys Kitiltä ja Aleksilta.

Tanssii Tähtien Kanssa - parinvaihto Kiti ja Aleksi

– Tango tuntui heti omalta ja nautin tanssista. Kyllä tango ja salsa ovat minun juttuni, kertoi Kiti haastattelussa.

Hän onkin jo varoittanut opettajiaan, että tulee ottamaan salsan yksityistunteja Marko Keräseltä ja tangon Aleksi Seppälältä. Kiti tanssi jotenkin rohkeammin. Sen näkivät myös tuomarit. Jorma Uotinen hehkuttikin, että pari vangitsi hetken ainutlaatuisuuden ja heillä oli tanssissa vahva jännite.

Waltteri ja Sami

Tanssii Tähtien Kanssa - parinvaihto Waltteri ja Sami

Wienervalssin tanssinut pari liikkui hyvin koko tanssilattialla. Waltteria kehuttiin siitä, että hän käytti koko kehon painoaan uskaliaasti. Parin tanssi puhutteli Jormaa, sillä parista löytyi hänen mukaansa ”villisti laukkaavia hevosia.”

Komeita he lavalla olivatkin, kaksi pitkää, hyväryhtistä miestä hurjassa vauhdissa.

Kaisa ja Sini

Sinua voisi kiinnostaa

Tanssii Tähtien Kanssa – ensimmäinen pudotus

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi alkoi upeasti

puheenaiheet
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *