Arvonta: BTB13 -hiustenhoitosetti, joka kosteuttaa, elvyttää ja ehkäisee hiustenlähtöä

Ohenevatko hiuksesi tai lähteekö sinulta hiuksia enemmän kuin aiemmin? Jos näin on, ryhdy heti toimeen ja edesauta hiuksia voimaan paremmin ja laita jarrua hiustenlähdölle. Lukaisepa myös eilinen postauksemme, jossa kerromme BTB13 Hiuspohjan mikroneulauksesta. Kyseessä on aivan uusi kotimainen keino hoitaa hiustenlähtöä. Siitä on myös apua hiusten ohenemiseen ja se auttaa hiuksia pysymään hyvässä kunnossa.

Ohenevien tai lähtevien hiusten hoidossa kannattaa satsata hoitotuotteisiin, jotka on kohdistettu juuri tähän ongelmaan.  Sellainen sarja on BTB13, jonka kaikki tuotteet sisältävät patentoitua kotimaista BTB13-yhdistettä, joka aktivoi solujen uusiutumista ja edistää hiusten kasvua.

Arvomme BTB13 Hair Growth -hiustenhoitosetin, jossa on BTB13 Hair Growth Vitamin -sampoo 250 ml, BTB13 Hair Growth Vitamin -hoitoaine 250 ml, BTB13 Hair Growth Serum -hoitoseerumi 100 ml, setin arvo on 124 euroa.

BTB 13 hiukset

BTB13 Hair Growth Vitamin -sampoo kosteuttaa, aktivoi hiuksen kasvua, vahvistaa hiuksen rakennetta, elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se sisältää hiuspohjaa aktivoivaa kofeiinia, B-, C- ja E-vitamiineja sekä luonnollisia kasviuutteita.

BTB13 Hair Growth -hiustenhoitoaine ehkäisee hiustenlähtöä ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Hoitoaine sisältää hiuspohjalle välttämättömiä vitamiineja, kuten B-, E- ja C-vitamiinia, rauhoittavaa ja kosteuttavaa kaurauutetta ja kauraöljyä sekä kasviperäisiä proteiineja.

BTB13 Hair Growth -seerumi aktivoi hiuspohjaa ja hiusten kasvua, tasapainottaa ja vahvistaa hiuspohjaa. Kasviyhdisteiden ja kofeiinin lisäksi siinä on B5-, B3-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä prebiootteja. 

BTB13 -yhdiste on patentoitu, suomalainen innovaatio, joka vaikuttaa kantasolujen uusiutumiseen ja aktiivisuuteen. Tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä sijaitsevassa Naviter Oy:ssä. BTB13-tuotteet ovat myynnissä kauneushoitoloissa ja niiden verkkokaupoissa.

Näin pääset osallistumaan arvontaan

Vastaa näihin kysymyksiin 07.11.2021  klo 24.00 mennessä:

1. Ovatko hiuksesi ohentuneet tai lähteekö niitä?

a) kyllä  b) ei

2. Oletko kokeillut hiusten kasvuun vaikuttavia hiustenhoitotuotteita?

a) kyllä

b) en

  • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
  • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan

Sini ja Kaisa

hyvinvointi
Kommentit (30)
  1. 1. A) Kyllä
    2. A) Kyllä

  2. 1. kyllä
    2. ei

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *