Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaali

Tanssii Tähtien Kanssa-semifinaali oli eilen. Ennen semifinaalia jokainen siihen osallistunut tanssipari oli hionut taitojaan 15 viikon ajan.

Taitojen kehittyminen todellakin näkyi. Finaaliin etenivät Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski, Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä sekä Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi.

Parketin joutuivat jättämään Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen. He olivat kuitenkin tyytyväisiä kisaansa. Katri iloitsi, että oli saanut opettaa Akille kaikki tanssit. Aki oli tyytyväinen, että finaaliin etenivät kisan parhaat tanssijat.

Tanssii tähtien kanssa -semifinaali oli näiden parien juhlaa

Waltteri & Kia

-Tämä tanssi oli varsinainen timanttitango, totesi Jorma Uotinen Waltterin ja Kian esityksen jälkeen. Hän hehkutti, että esityksessä nousi esiin tangon ja tanssin taikaa. Esityksen tunnelma vangitsi ja tuomaristo hehkutti sitä koreografisena helmenä.

Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaali
Waltteri ja Kia tiheätunnelmaisen tangon pyörteissä.

Myös wieninvalssi meni nappiin. Esitys oli täynnä glamouria ja vauhtia.

Tanssii Tähtien Kanssa
Waltterin ja Kian wieninvalssi hurmasi yleisön ja tuomariston.

Krista & Anssi 
Kristan ja Anssin rumba hiljensi katsomon. Tunnelma oli tiheä ja tanssi todella kaunista. Helena Ahti-Hallberg kommentoikin esitystä ”törkeän hienoksi.” Kristan herkkyys ja tekninen osaaminen näkyivät esityksessä.

Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaali
Kristan kauniit ja sensuellit liikkeet, ojennukset ja taivutukset saivat kehuja parin rumbatanssissa.
Krista ja Anssi wieninvalsiin pyörteissä.

Krista iloitsee etenkin siitä, että pari pääsee esittämään freestyle-tanssinsa. Innosta päätellen silloin tullaan näkemään jotakin täysin uutta.

Kristaa jännitti todella paljon tulosten kuuleminen. Katso videolta miksi.

Erkku & Anniina 

Parin tanssiman paso doblen teemana oli villin lännen cowboyelämä. Tyyli tuntui miellyttävän etenkin Erkkua, niin hymyhuulin hän tanssi ja kulki sen jälkeen hapsuhousuissaan. Tuomaristo ylisti hyvällä tekniikalla tanssittua esitystä ja sen hyväntuulista energiaa.

Erkku ja Anniina paso doblen pyörteissä.


Samban teemana oli lentohenkilöstö. Erkku ja Anniina olivat roolissaan täysin uskottavia. Olisimme heti lähteneet heidän mukanaan etelän aurinkoon!

Lentohenkilöstöm opastusliikkeet oli sulautettu hauskasti osaksi tanssin liikkeitä.

Aki & Katri

Akin ja Katrin tanssima paso doble osoitti hyvin, että Aki oli kehittynyt tanssijana alusta. Aki olikin vapautunut tanssin jälkeen ja sai tuomareilta vihdoin kaivattuja kehujakin.

Aki ja Katri paso doblen tahdissa.

Akin ja Katrin salsaesitys alkoi siten, että Katri istui Akin olkapäillä ja Aki teki kävellen ensimmäiset askelkuvionsa. Harva ammattitanssijakaan kykenee moiseen suoritukseen, totesi Jukka Haapalainen tanssin jälkeen.

tanssii tähtien kanssa
Akin ja Katrin salsa alkoi näyttävästi. Pisteet eivät kuitenkaan riittäneet finaaliin.

Pudotuksestaan huolimatta Aki oli tyytyväinen kisasuoritukseensa. Parhain palkinto koko kaudelta oli kuitenkin uusi luottoystävä, Katri. Vaikka tanssiharrastus saattaa kiireiden vuoksi päättyä, niin ystävyys jatkuu.

Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaalin päätyttyä ja kameroiden sulkeuduttua Krista ja Kia tekivät samaan tahtiin kärrynpyörät paljettimekoissaan. Heillä on kuulema tapana tehdä kaikenlaista hullua, Kia vastasi kyselyymme.

Tulossa tasapäinen Tanssii Tähtien Kanssa -finaali

Krista ja Anssi olivat tuomaripisteiden parhaat. Waltteri ja Kia sekä Erkku ja Anniina saivat saman pistemäärän tuomareilta.

Erkku ja Anniina saivat parhaat pisteet katsojilta.

Semifinaalin tulosten julkistaminen jännitti kaikkia. Kumpikin kuvan pari nähdään finaalissa.

Ensi sunnuntaina nähtävä finaali tuleekin olemaan kolmen vahvan parin kiivas taisto, sillä niin tasapäisiä parit ovat. Myös kaikki opettajat ovat ensimmäistä kertaa finaalissa. Luvassa on jännittävä finaali.

Kaisa ja Sini

Sinua voisi kiinnostaa myös

Tanssii Tähtien Kanssa 2021 -kausi on mielenkiintoinen kattaus

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi alkoi upeasti

puheenaiheet
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *