Herkkuplatter – mikä ihme se on?

Herkkuplatter oli meille kummallekin uusi tuttavuus. Kun meiltä kysyttiin, haluaisimmeko testata tällaista, niin tottakai innostuimme. Samalla päätimme pitää keskenämme pienet Naiselo 45+ -blogin pikkujoulut. Tilasimme kaksi erilaista platteria, joista riitti myös viemisiä kotiin.

Herkkuplatter nimenä sai ensin kohottelemaan kulmakarvoja. Miksi ei ole kokonaan suomenkielistä nimeä? Sitten mietimme, mikä se olisi. Herkkuannos, herkkuvati tai herkkutarjotin? No, koska platter tuntuikin olevan sanana monelle tuttu, lopetimme pähkäilyn.

Pakkauksista näkee heti, mitä niissä on.

Kyseessä on äitienpäivänä vuonna 2020 aloittaneen Crunch Brunch -yrityksen eräänlainen kauniisti matalaan tarjottimenomaiseen laatikkovatiin katettu, vaikka sormin syötävä ruokakokonaisuus. Sen voi tilata verkosta suoraan kotiin tai noutaa valikoitujen jälleenmyyjien tai yhteistyökumppaneiden myymälästä.

Toimitusjohtaja Tanja Dragomér kertoo, että heille on kunnia-asia pitää herkkuplattereiden laatu korkeatasoisena, maukkaana ja herkullisena.  Ja sitähän se todellakin oli!

Herkkuplatterit testissämme

Herkuttelimme alkuun Kupliva-platterilla, jossa on pieni pullo alkoholitonta skumppaa, pallosalamia, Grana Padano -juustoa, tuoretta viikunaa, cantuccini keksejä, suola-karamelli -lakupalloja, appelsiinimarmeladia ja viikunahilloa sekä tuoretta viikunaa.

Kupliva-platterissa on sopivasti kahdelle, kolmelle.

Toisena platterina testasimme Cocktail Platteria, josta riitti hyvin pientä syötävää neljälle. Tässä plattrissa on graavilohitartaletteja tuorejuustolla ja lohenmädillä, parmesania, gorgonzolaa, viikunahilloa, kausihedelmiä ja marjoja sekä Pavlova-leivoksia.

Kaikki oli oikein maukasta, raikasta ja tuoretta. Plattereissa oli juuri oikea määrä syötävää.

Herkkuplatter kenelle?

Herkkuplattereita on suolaisia tai makeita, eri kokoisia ja erilaisiin teemoihin tai tilanteisiin mietittyjä. Ne voisivat olla käteviä itselle, kavereille, työporukoille, lahjaksi, yllätyskekkereihin tai jos ei itsellä ole aikaa tai halua valmistaa tarjottavaa. Jos porukkaa on yli 20 henkeä, niin Crazing table -vaihtoehto vastaa siihen. Mukaan voi tilata alkoholitonta viiniä, virvoitusjuomia ja vaikka kukkakimpun. Crunch Brunchin lahjakortti vaikuttaa kätevältä lahjalta.

Platterit sopivat mitä mainioimmin pikkuisiin jouluihin.

Yhden hengen herkutteluplatteri maksaa 14,90 e,  testaamamme Kupliva-platteri 39,90 e ja  Cocktail-platteri 34,90 e, viidelle hengelle sopiva iso platteri alkaen 75 e. Myös kuukausitilaus on mahdollista.

Jos haluat piristää arkea hieman juhlavammin, napata helpot eväät vaikka piknikille ja päästä helpolla perhejulissa, niin suosittelemme.

Kaisa ja Sini

Testisyötävät saatu.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *