Rentoudu stressaaja – kaksi vinkkiä

Rentoudu stressaaja – helppo sanoa mutta miten rentoutua? Kiire, stressi, epävarmuus ja mitä syitä niitä onkaan, ettei malta levätä tarpeeksi. Ja kun olisi se hetki  levätä, ei osaakaan rentoutua. Tässä kaksi vinkkiä hetkeen, jossa et voi muuta kuin olla vain. Molemmissa mieli ja keho rentoutuvat. Ja molemmat sopivat hyvin myös aineettomiksi joululahjoiksi hänelle, joka ei halua enää yhtään tavaraa.

Rentoudu stressaaja kellumalla

Kyllä, luit oikein, kelluntaa keskellä talvea. No tietenkin sisätiloissa.

Kellunta-altaassa on lämmintä ja hiljaista.

Lupaus

Kellut lämpimässä 35 % suolavedessä kellunta-altaassa. Aistiärsykkeetön ja painoton ympäristö auttaa kehoa rentoutumaan.

Kaikki on otettu huomioon, et tarvitse mitään mukaan.

Miten kellunta tehtiin?

Varasin kellunta-ajan verkosta täältä. Sivuilla on myös tarkat ohjeet ja vinkit kenelle kellunta sopii, milloin kannattaa välttää ja kuinka pitää toimia. Mukaan ei tarvitse ottaa mitään.

Hieman mietin olisiko testaaminen näin korona-aikana turvallista, mutta vakuutuin, että kaikki tehtävissä oleva on tehty huolella. Vesi puhdistetaan ja UV-säteilytetään jokaisen jälkeen ja myös suihkuhuone siivotaan ja puhdistetaan. Tilat olivat siistit ja puhtaat.

Jokaisella on oma kelluntahuone, joka varataan 90 minuutiksi, josta 60 minuuttia ollaan kellunta-altaassa. Ensin käydään suihkussa, pesuaineet ovat talon puolesta. Samoin korvatulpat, jotta vettä ei pääse korviin.

Suihkun jälkeen altaaseen. Suolavesi on lämmintä, altaassa on valot, jotka hiljalleen liukuvat väristä toiseen. Valot voi myös napsauttaa kokonaan pois. Kellunnan alussa kuuluu kymmenisen minuuttia musiikkia, sitten tulee hiljaista.

Talon puolesta on sampoot, puhdistusaineet ja rasvat. Myös hiustenkuivaaja ja muotoilutuotteet löytyvät. Kosmetiikka on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Miltä tuntui?

Olin hieman epäröivä jaksanko lillua tunnin vedessä tai tuleeko minulle ahtaanpaikan kammo. Turhaan pohdin. Kun musiikki loppui, ikäänkuin liuuin horrokseen. Lihakset alkoivat rentoutua. Samalla huomasin, kuinka tiukkana jotkut lihakset olivat ja kuinka toispuoleiselta kroppa tuntui. Sitten ilmeisesti torkahdin.

Hiljalleen alkoi kuulua musiikkia ja laite aloitti puhdistautumisensa. Oli aika nousta ylös ja mennä suihkuun.

Yllättävää

Pelkäsin alussa, että käännähdän ympäri ja vedän vettä henkeen. No näin ei pääse tapahtumaan. Aika kului melko nopeasti eikä ahdistusta tullut.

Kellunnan jälkeen

Suihkun ja rasvailun jälkeen on hyvä istahtaa hetkeksi oleskeluhuoneeseen ja juoda jotain. Olo oli tosi rentoutunut. Kotiin päästyä olisin jo halunnut mennä nukkumaan.

Hinta

Yksi kellunta maksaa 67 euroa (nyt tarjouksessa 57 e). 3xtutustumispaketti 129 euroa (nyt tarjouksessa 119 e). Lisätietoja, esimerkiksi kenelle kellunta sopii, kenelle ei löydät täältä.

Testipaikka

Float Kallio, Helsinki 

Rentoudu stressaaja hemmotteluhoidossa

Käsien kosketus ja hellä hieronta ovat oleellinen osa kasvohoitoa.

Lupaus

Rentouttava, aisteja hellivä kasvohoito metsäntuoksuisilla Unna Nordic -tuotteilla räätälöidään ihosi sen hetkisen kunnon mukaan.

Miten kasvohoito tehtiin?

Hoidon aluksi iholle tehtiin kaksoispuhdistus, jonka jälkeen PHA-happokuorinta. Korona-aikana olen vältellyt kohtaamisia, joten edellisestä kasvohoidosta oli jo liian kauan. Siksi pyysinkin ekstrana ihon ultraäänipuhdistuksen. Se on osoittautunut tehokkaasti iholleni. Onneksi hoitajalla oli aikaa tehdä se.

Hoidossa käytettiin kotimaista, sertifioitua Unna Nordic -luonnonkosmetiikkaa.

Sen jälkeen alkoikin kuivan ihoni kosteuttaminen. Iholle levitettiin Tyyni-hoitovettä ja geelimäistä Varpua, joka kirkastaa ja uudistaa ihoa. Niiden jälkeen Heljä Glow -seerumia ja Vieno-öljyseerumia. Monen kosteutuskerroksen jälkeen oli vuorossa naamio, jonka aikana kuorittiin ja kosteutettiin kädet ja kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tehtiin giu sha -käsittely.  Niiden jälkeen vielä lämmin kompressi kasvoille.

Miltä tuntui

Ihanalta, ja perusteelliselta. Hoitaja luki ihoani täydellisesti. Ihoni oli kuiva ja nuupahtanut ja puhdistusta vailla.

Yllättävää

Monipuolinen ja pitkä hieronta. Hoitajalla oli varmat, hellän napakat otteet ja siitähän minä pidän. Plussaa gua shasta!

Hoidon jälkeen

Hoitotuolin lämpö ja ihanan rentouttavat hieronnat tekivät tehtävänsä. Olo oli rento, ihoni hehkui kuulaana ja iho tuntui pehmeältä vielä useammankin päivän päästä. Olin niin täpinöissäni hoidosta, että unohdin kuvata ihoni.

Hoito ja testipaikka

Unna Nordic Heleyttävä -kasvohoito, kauneushoitola Hilla, Helsinki.

Hinta

75 minuuttia/99 e.

Testaukset saatu.

Sini

Sinua voisi kiinnostaa

Kokeilussa kaksi hemmotteluhoitoa kasvoille

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *