Ryhtiä ilmeeseen pintaa syvemmältä

Ryhtiä ilmeeseen näin uuden vuoden alkaessa saat vaikka kasvojooga-,  kasvojumppa- tai kasvojen gua sha -verkkokurssilta. Yhteistä näille on, että käsittelet tai jumppaat kasvojasi itse siellä missä olet ja silloin kun sinulle sopii. 

Ryhtiä ilmeeseen saat monin tavoin. Mieti kiinnostaako sinua kasvojumppa, kasvojooga tai haluatko käyttää jotakin välinettä apuna. Verkosta löydät moniakin eri vaihtoehtoja. Jos haluat näkyviä tuloksia, varustaudu siihen, että sinun pitää harjoitella useamman kerran viikossa. Vaikka alkuun aikaa meneekin, niin tulosten alkaessa näkyä, ajan uhraa mielellään.

Kuuden viikon kauneusmatka

Uusin testaukseni on ollut Method Putkiston kasvojumppa -verkkokurssi, jota kokeilin syksyllä. Kasvoja jumpattiin ja kehoa linjattiin kuuden viikon ajan. Tälle keväälle sisältöä on hieman uudistettu, Marja Putkisto ohjaa jumppaa online live-valmennuksessa. Kokeiluun saamani kurssin hinta oli 179 e, hinta on sama myös uudistetulla kurssilla.

Jos kaiken tekee ohjeiden mukaan, niin tuloksia todellakin syntyy.  Matkalla paljastuu monia asioita, kuten huono ryhti ja sen vaikutus kasvoihinkin. Minä huomasin etenkin pääni virheasennon, kasvolihasten epätasapainon ja purentalihasten kireyden.

Lisäohjeita sain Method Putkisto Kasvojumpalla kauniiksi -kirjasta. Kasvojumpan  tavoitteena on kaunistuminen.

Liikkeiden avulla pyritään muotoilemaan, kiinteyttämään ja kohottamaan kasvoja. Jokaisen jumpan jälkeen kasvojen ilme oli rento, virkeä ja ihossakin tuntui, kuinka nestekierto oli lähtenyt liikkeelle.

Minulla oli aikataulujen ja sairastelujen vuoksi hieman haasteita, mutta jatkan edelleen harjoittelua omin päin. Opin uuden iltarutiinin kasvojen hemmotteluun.

Opettele itsenäisesti kirjoista

Kasvojoogan uusi tuleminen postauksessa esittelin kaksi erilaista kasvojoogakirjaa. Näitä kirjoja voi lainailla myös kirjastosta, jos et raaski ostaa omaa.

Entäs vain sinulle räätälöity kurssi?

Jos haluat aivan oman kasvojoogaohjelman videolla, kokeile joogaohjaaja Päivi Salmisen sinulle laatimaa ohjelmaa. Hän lupaa, että ilmeesi kohenee kunhan kasvojoogaat 15 minuuttia päivässä kuukauden ajan.

p7

Päivin perusohjeita voit kokeilla vaikka muutaman vuoden takaisesta postauksesta Kasvojooga tulee, oletko valmis?

Vai treenaisitko kasvolihaksia vahvemmiksi?

Mari Sainion kehittämä Facephysics on kasvolihasten harjoittelumenetelmä, joka perustuu lihasten koon kasvuun. Kun kasvolihakset kasvavat, kasvot kohoavat. Treenillä voi kohottaa huulia, poskia, silmäluomia ja kohentaa kaulaa sekä häivyttää kaksoisleukaa.

Lue myös Aineeton kauneudenhoito – mitä se on? -postaus, jossa kerron Katja Kokon kehittämästä kasvojen Yin Your Skin Gua Sha -menetelmästä.

Sini

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *