Ihana elämys: heittäydyimme kuvattaviksi

Vaikka tänä päivänä me kaikki olemme ”kuvaajia”, ja meistä otetaan kännykkäkuvia jatkuvasti, kuvattavana oleminen voi tuntua vaivaannuttavalta. Kun saimme mahdollisuuden Ihana elämäys -kuvaukseen, päätimme tarttua siihen, vaikka meistä kumpikin on mieluummin kameran toisella puolella kuin kuvattavana. 

Ihana nainen -konsepti

Valokuvaajat Mirkku Merimaa ja Niina Stolt ovat Ihana elämys -yrityksen takana. He ovat erikoistuneet henkilökuvauksiin. Yksi heidän palveluistaan on Ihana nainen -kuvauspäivä, jossa kuka tahansa voi heittäytyä kuvattavaksi joko sellaisena kuin itsensä on aina nähnyt tai sellaisena kuin haluaisi olla, arkisena, urheilullisena, naisellisena tai glamourhenkisenä – ihan miten vain.

Valokuvaajien lisäksi tiimiin kuuluu meikkaaja-stailaaja, joten kuvattavan ei tarvitse kuin heittäytyä ja tuoda muutamia vaatteita mukanaan. Tarvittaessa studiolla voidaan loihtia hänelle vaikka ”tyllihame” studion rekvisiittatylleistä.

Päivän tavoitteena on tuoda esiin kuvattavan upeus ja ihanuus – ehkä jopa sellaiset puolet, jotka ovat lymyilleet jossain pinnan alla.

Ihana elämys tiimi
Kuvausten jälkeen on helppo hymyillä. Jaana (vas.), Niina ja Mirkku meidän kanssamme.

Miltä tuntui?

Oli kutkuttavaa ja ehkä vähän jännittävääkin antaa toisille vapaat kädet – varsinkin, kun emme tunteneet meikkaaja-kampaajaa Jaana Laurosta (Saint Katariina), ja kuvaajienkin kanssa olimme pitäneet vain yhden nettipalaverin tulevasta sessiosta.

Mirkku Merimaa oli hyvä ohjaamaan meitä. Vaikka toiset ammattikuvaajat ovat kuvanneet meitä ennenkin, oli taas mielenkiintoista huomata, miten joku luonnottomalta tuntuva asento näyttääkin kuvassa hyvältä. Sen vuoksi on tärkeää luottaa ammattikuvaajan poseerausvinkkeihin.

Ihana elämys mirkku
Mirkku ohjasi ja neuvoi hyvin.

Oli mielenkiintoista seurata, millaiset meikit ja kampaukset Jaana teki meille. Hänhän ei ollut koskaan tavannut meitä eikä tiennyt meidän tyyleistämme. Glamourtyyliin hän kiharsi meidän hiukset. Se oli meille tietyllä tavalla uutta. Mehän olemme enemmän suorien hiusten ihmisiä. Kaisan kiharat olivat seuraavana päivänä ihanan rennot, sellaiset kuin oisi noussut juuri vuoteesta (pahus, kun silloin ei tullut otettua selfietä). Muuten stailasimme itse – eli valitsimme omista vaatteistamme tyyleihin sopivat vaihtoehdot.

Ihana elämys sini
Sini laitettavana ja kuvattavana.
Ihana elämys kaisa
Kaisan  kiharartyyli.

Lopputulos

Kuvat puhukoon puolestaan.

Ihana elämys me
Kaksi eri tyyliämme.
Sini
Sinin kaksi tyyliä.
Ihana elämys kaisa yksin
Vasemmalla tuttu sileä kampaus, oikealla glamour, joka ei niin tuttu tyyli.

Kiinnostuitko?

– Päätimme, että seuraavat yhdistetyt Ihana Nainen -elämys- ja Ihana Profiilikuvauspäivät ovat:

la 26.3.
la 23.4.
pe 13.5. ja
la 11.6.

eli noina päivinä kuvaamme sekä laajempia että suppeampia ihania kuvauksia samana päivä. Silloin meille voi varata ajan joko Ihana Nainen -elämykseen tai Ihana Profiilikuvaukseen. Nämä tapahtumat löytyvät Facebookista ja varaukset voi tehdä Vellossa, kertoo Mirkku.

Hinnat näihin suppeampiin Ihana nainen- ja Profiilikuvauspäivä-kuvauksiin ovat:

Ihana nainen: 475 e / 3 tuntia, sis. meikki + kampaus, stailaus (kuvattavan omat vaatteet ja studion rekvisiitta), kuvaus, n. 60 koevedosta, josta kuvattava saa valita 5 tulostulslaatuista kuvaa.

Profiilikuvaus: 240 e / 45 min, sis. 30 min. pikameikki+kampaus, 15 min kuvaussessio, n. 20 koevedosta, josta kuvattava saa valita 2 tulostustasoista kuvaa.

Sini ja Kaisa

Sinua ehkä kiinnostaa myös Lukijapäivän meikkioppeja: meikki kohottaa ja piristää ilmettä

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *