Meikkaa kuin Raili Hulkkonen – ohjeet ja arvonta!

Kysyimme meikkitaiteilija Raili Hulkkoselta vinkit silmien meikkaamiseen siten, että ne nousevat esiin ja näkyvät pipon ja maskin takaa. Meikkaa kuin Raili Hulkkonen, tässä vinkit ja osallistu myös tuotearvontaan.

Meikkaa kuin Raili Hulkkonen

Avainasemassa ovat hyvin meikatut kulmakarvat, silmien rajaaminen ja ripsiväri.

Kulmat kuosiin

Kulmakarvojen meikkaaminen on Railin lempiaihe, ollut jo 57 vuotta.

-Moni aristelee kulmakarvojen meikkaamista, koska ei omasta mielestään osaa. Turhaan, mitään ei osaa, jos ei harjoittele. Kun harjoittelee joka päivä, niin pian huomaa, että homma sujuukin nopeasti rutiinilla. Hyvin meikatut kulmat antavat kasvoille ryhtiä ja nostetta.

Kulmien meikkaamiseen tarvitset vinopäisen siveltimen ja By Raili Brow Pomade -kulmavärin. Vahamainen ja pitkäkestoinen kulmaväri pysyy hyvin paikallaan ja kestää hikoiluakin. Kulmavärissä on kulmakarvoja vahvistavaa risiiniöljyä ja hoitavaa puolukkauutetta.

Tee näin: Ota väriä siveltimeen ja harjaa kulmakarvoja alhaalta ylöspäin. Näin ne nousevat hieman koholle ja kulmakaari näyttää runsaammalta. Täytä myös karvojen välissä mahdollisesti olevat aukot.

Silmät esiin rajauksella

Silmien rajaaminen rajauskynällä piirtää silmänmuodon esiin ja saa silmät näyttämään kirkkaammilta.

-Älä pelkää mustaa väriä, se nostaa silmän hyvin esiin etenkin jos yläluomi on jo hieman raskas. By Raili Gel Eyeliner -rajauskynä on geelimäinen ja pitkäkestoinen.

Tee näin: Piirrä rajaus aivan yläripsien tyveen. Voit tehdä pieniä, lyhyitä viivoja, jos yhtenäisen viivan piirtäminen on liian hankalaa.

Ripset näyttäviksi

Ripsiväri on jokaisen naisen paras ystävä. By Raili Luxury Lift Mascara -ripsivärillä on helppo meikata siistit, pitkät ja tuuheat ripset, sillä kaareva harja poimii värimassaa maltilla.

Tee näin: Aseta kaareva harja aivan ripsien tyveen ja levitä väriä tyvestä latvoihin kevyellä siksak-liikkeellä. Yhdessä rajauksen kanssa meikistä tulee näyttävä.

Arvonta: By Raili -silmämeikit

meikkaa kuin Raili Hulkkonen

Arvomme kaksi kuvan settiä, jossa on By Raili Brow Pomade -kulmaväri, By Raili Gel Eyeliner -rajauskynä ja By Raili Luxury Lift Mascara -ripsiväri. Yhden setin arvo on 76,80 euroa.

Näin pääset osallistumaan arvontaan

Vastaa kysymykseen 27.2.2022 klo 24 mennessä:

  1. Oletko kokeillut By Raili -meikkejä? a) kyllä, b) en.
  • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
  • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan

Kaisa ja Sini

PS Täällä voit tutustua By Raili -tuotteisiin.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Aikuisen naisen meikkivinkit by Raili Hulkkonen

Raili Hulkkonen on pitkän työuran roolimalli

kulttuuri
Kommentit (36)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *