Top 7: Silmänrajauskynät

Haluatpa ohutta ja tarkkaa tai sumumaista silmänrajausta, saat sen helpoimmin silmänrajauskynällä. Kokeilimme ison joukon kyniä ja nämä seitsemän kynää pääsivät suokkilistallemme. Tässä siis Top 7: Silmänrajauskynät, ole hyvä.

Top 7: Silmänrajauskynät

Listallemme pääsivät kynät, joita on helppo käyttää ja jotka pysyvät hyvin, vaikka silmät hieman vuotavat.

Nyx Epic Smoke Liner 13,90 e

Top 7: Silmänrajauskynät

Ei perinteinen kynä, vaan rajausvärin kärki on kolmionmallinen ja se tulee esille hylsyä kääntämällä. Hylsyn toisessa päässä on pehmeä, tiheä, harjamainen osa, jolla voi pehmentää rajauksen jälkeä. Helppo käyttää. Lupaa pysyä jopa 12 tuntia, voi kerrostaa. Paljon värejä, myös kirkkaita. Tällä on helppo säväyttää rajauksilla.

Lumene Longwear Eye Pencil 9 e

Top 7: Silmänrajauskynät

Perinteinen kynämalli, jonka kärki on pehmeä. Sen ansiosta kynä liukuu hyvin luomella. Helppo  tehdä joko tarkka tai häivytetty rajaus. Sopii myös herkkäsilmäiselle. Löytyy myös kaunis, silmiä kirkastava sininen väri.

L’Oréal Paris Infaillible Gel Automatic Eyeliner 9,90 e

Geelimäinen koostumus liukuu hyvin luomelle ja pysyy hyvin, sillä väri on vedenkestävä. Kynän toisessa päässä on sienimäinen pehmennin, jolla rajauksen voi pehmentää. Kynää ei tarvitse teroittaa. Väri lähtee hyvin pois silmämeikinpoistoaineella.

Isadora Intense eyeliner 24 hrs wear 12,90 e

Hyvin pysyvä, vedenkestävä väri on helppo levittää. Kynässä on pieni teroitin, joten tarkkakin rajaus onnistuu kynällä. Semimatta väri. Hyvä hinta-laatusuhde.

By Raili Gel Eyeliner 24,90 e

Geelimäinen väri, joka todellakin pysyy leviämättä ja siistinä koko päivän. Helppo levittää tekeepä sitten yhtenäisen viivan vai pieniä viivoja ja yhdistää ne yhdeksi.

Sisley Phyto-Khol Star 51,50 e

Kaikkia sääolosuhteita, hikoilua, kyyneleitä ja talineritystä kestävä väri, helppo levittää, voi pehmentää heti levittämisen jälkeen. Sisältää hoitavia ainesosia kuten ruusunmarjaöljyä, bisabololia ja E-vitamiinia.

Sensai Lasting Eyeliner Pencil 35,90 e

Puuterimainen ja pehmeästi iholla liukuva väri on geelipohjainen. Kynän päässä on sieni, jolla rajauksen voi pehmentää. Ei tarvitse teroittaa.

Nämä kynät löydät esimerkiksi Sokokselta ja Stockmannilta.

Kaisa ja Sini

Sinua voisi kiinnostaa

Testi: Yönaamiot – mitä ne ovat ja miten toimivat?

Kulmakarvat komeiksi – testasimme kulmakarvavärejä

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *