Kynnet kuin värikkäät pääsiäismunat

Kynnet kuin pääsiäismunat – siis mitä? Kevään kynsilakkasävyt toivat mieleeni pääsiäismunat ja siitä se sitten lähti. Onneksi, sillä värikkäät kynnet piristävät räntäsateista päivää kuin lämmin päivänpaiste. Ainoa vaikeus onkin valita se väri.

Minä en osannut päättää heti vain yhtä väriä. Sitten älysin, että miksi pitäisikään tyytyä yhteen väriin. Nythän on muodikastakin lakata kynnet erivärisiksi.

Kynnet kuin pääsiäismunat
Kevään uutuussävyjä Essieltä, Atelier Rougelta ja Opilta. Myös Mavalalla näkyy olevan kirkkaita värejä. (Lakat saatu testiin).

Lopulta kokeilin keltaista, vihreää ja vaaleansinistä. Värikkäät kynnet herättivät huomiota, etenkin kun muu vaatetus oli mustaa. Jopa parivuotias lapsenlapseni kommentoi: ”Mummilla on kivat kynnet.”

Jos sinulla on vakaa käsi ja olet viitseliäs, piirtele kynsiin pilkkuja, kukkia tai raitoja. Katso ideoita vaikka täältä.

Näin onnistut lakkaamaan kynnet kuin pääsiäismunat:

Tee ensin kynsiin hyvät pohjat eli puhdista kynnet, viilaa muotoonsa. Siisti ja kosteuta kynsinauhat. Pyyhkäise vielä lopuksi lakanpoistoaineella kynnestä lika ja rasva pois.

Pohjusta lakkaus pohjalakalla. Levitä sen päälle kerros tai pari värilakkaa ja ihan viimeiseksi vielä kirkas päällyslakka. Moni värilakka tuntuu nyt jättävän ensimmäisen kerroksen jälkeen värin hieman raidalliseksi. Älä säikähdä, toinen värikerros tasoittaa hyvin.

Vinkki: Värit ovat valloittaneet myös vaatteet. Jos kuitenkin pukeudut mieluummin neutraalisti, niin värikkäät kynnet pelastavat lookin ajankohtaiseksi!

Sini

Sinua voisi kiinnostaa myös

Testi: Kestävät kynsilakkaukset

Varpaankynnet katseenkestäviksi kynsihoitolassa

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *