Krista Siegfrids loi Elämäntähti-korusarjan

Krista Siegfrids ja Lumoava-koruvalmistaja tekevät yhdessä hyvää Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa. Yhteistyön tulos on Elämäntähti-korusarja, jonka tuotolla tuetaan Ronald McDonald Talon toimintaa. Talo auttaa sairaalahoitoa vaativien lasten perheitä ja mahdollistaa vanhemmille kodinomaisen majoitustilan sairaalassa olevan lapsen lähellä.

Elämäntähti-korusarjan kautta jokainen meistä voi osallistua auttamaan, sillä jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle. Kristan suunnittelema korusarja koostuu tähdenmallisista koruista.

Krista Siegfrieds
Kristan kaulariipuksessa on yksi iso ja yksi pieni tähti. Kädessä Elämäntähti rannekoru.

Vaativaa erikoissairaanhoitoa tarvitsevat lapset hoidetaan keskitetysti Helsingissä HUS Uudessa lastensairaalassa. Hoitojaksot voivat olla pitkiäkin ja vanhempien läsnäoloa tarvitaan. Perheelle majoittuminen Ronald McDonald Talossa antaa paikan kerätä voimia ja saada helpotusta sairauden aiheuttamiin oheiskustannuksiin kalliilla pääkaupunkiseudulla.

Krista Siegfrids ja tähdet

Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Elämäntähti-koru on näkyvä muistutus, että toivoa on. Ja voipa korun viesti olla saajalle, että juuri hän on todellinen tähti!

Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti. Jos kaipaa enemmän tähtiä, vaikka jokaiselle lapselle tai tärkeälle ihmiselle tai tapahtuman muistoksi, tähtiä voi kerätä riipukseen.

Sarjaan kuuluu hopeisia ja kultaisia riipuksia naisille, miehille ja lapsille, riipukseen kerättäviä irtotähtiä eli heloja, rannekoruja ja korvakoruja. Koruja on ilman kiveä tai kauniisti säihkyvillä kivillä koristeltuna. Kiviä on neljää väriä: kirkas, laventeli, rhodoliitti ja kellertävä sampanja.

Voit voittaa oman Elämäntähden – arvonta

Saimme mahdollisuuden arpoa teille ison, hopeisen Elämäntähti-riipuksen, jonka tähden koko on 11×11 mm. Ketjun pituus on säädettävissä, 45cm / 50cm. Korun arvo on 129 euroa.

Krista Siegfrieds
Koru on valmistettu Suomessa, Lumoavan Kuopion tehtaalla ja siinä on käytetty kierrätettyä hopeaa.

Osallistut arvontaan vastaamalla

Vastaa kysymykseen:

Jos voittaisit korun,

a) pitäisin korun itselläni b) antaisin sen äidille c) antaisin sen tyttärelle d) antaisin jollekin muulle

Vastaa 7.5.2022 klo 24.00 mennessä joko 1) kommentoimalla tähän postaukseen  2) lähettämällä vastauksesi sähköpostilla toimitus@naiselo.fi 3) kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postausta.

Arvonnan säännöt

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan!

Sini ja Kaisa

Sinua voisi kiinnostaa

Korut mittojen mukaan

Helmet katkesivat? Anna niille uusi elämä

kulttuuri
Kommentit (8)
  1. Sirpa Hepola
    4.5.2022, 11:32

    Antaisin korun tyttärelleni.

  2. A,pitäisin korun itselläni,koska äitiä ei ole enää,eikä tytärtä ole ollutkaan

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *