Kiurusta kesään -revyy nyt Linnanmäellä

Kiurusta kesään on Uuden Iloisen Teatterin hulvaton kevätrevyy, joka toi kesän Linnanmäen Peacock-teatteriin. Tyylilleen uskollisena revyy sisältää ajankohtaista piikittelyä, laulua, tanssiesityksiä ja nyt myös upeaa akrobatiaa.

Kiurusta kesään viittaa oivaltavasti Krista Kiuruun, ja koronapandemia on tietenkin esillä. Hallitusta ja eduskuntaa piikitellään huumorin kautta esimerkiksi Joskus eduskunta on kuin lastentarha -sketsissä.

Oopperalaulaja Johanna Rusanen on upeasti Annika Saarikko, näyttelijä Minna Koskela on uskottavasti Krista Kiuru. Johanna Kokko ja Jutta Järvinen onnistuvat hyvin Sanna Marinina ja Li Anderssonina. Teiniangst 2.0 -sketsi sai yleisön hörähtelemään hyväksyvästi: tuollaistahan se on jossain vaiheessa teini-ikää.

Kiurusta kerään Rusanen
Oopperalaulaja Johanna Rusanen tähdittää UIT:n revyytä. Kuva UIT

Henkeämme pidätellen seurasimme akrobaattien Ira Oinosen ja Jere Virran esitystä. He olivat suorastaan ilmiöimäisen taitavia. Somemaailman minäkeskeisyys tuli oivaltavasti esiin Tärkein ihminen -laulukimarassa. Näyttelijä Petrus Kähkösen ja tenori Petri Bäckströmin laulua olisi kuunnellut enemmänkin.

Musiikki on taattua Jean S -laatua, kuten aiempinakin vuosina. Orkesteri viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan.

Kiurusta kesään
Hyvin meni ensi-ilta. Poistuimme esityksestä hymy huulilla. Kesä oli saapunut.

Kiurusta kesään -revyy on nähtävissä 11.6.2022 saakka Linnanmäen Peacock -teatterissa.

UIT on varma kesän merkki. Tämän myötä kesä voi alkaa!

Kaisa ja Sini

Lue myös

Kaksi paavia -näytelmä pitää otteessa

Värikylpy taidemuseossa

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *