Millaista sisältöä toivot? Arvonta

Blogin uusi aika on alkanut. On aika järjestää arvonta.

Pienten teknisten jumppausten jälkeen blogin tuttu osoite naiselo.fi on nyt ohjattu uudelle sivustolle, jos haluat tulla suoraan lukemaan uusimmat postaukset eikä mennä Lilyn kautta.

Ainakin tässä vaiheessa blogin teemat ovat samat kuin ennenkin:

Kauneus: Naiselo testaa, kuukauden löydöt, Naiselo ihailee & ihmettelee ja omat rutiinit

Tyyli: pukeutuminen, sisustus ja huoltovinkit

Hyvä elämä: jumppaohjeet, ruoka, liikunta, terveys ja sitä sun tätä

Matkailu:kotimaa, Eurooppa, muu maailma ja ravintola

Kulttuuri: taide, teatteri, elokuva ja kirjat

Kirjoitan blogia lähinnä yksin; tosin säännöllisinä avustajina ovat tutut Marita Joutjärvi (ruoka- ja leivontaohjeet), Anna Tuomikoski (liikunta, jumppaohjeet, jatkossa myös joskus kirja-arvosteluja) ja Leena Karo, joka palaa muutaman vuoden tauon jälkeen kirjoittajaksi vaihtelevin aihein. Eihän sitä tiedä, vaikka blogissa sattumanvaraisesti vilahtelisi muitakin nimiä.

Lilyn sivulla ei ole toimintoa, jossa voisi antaa sähköpostiosoitteensa, jotta saisi sähköpostiin tiedon uudesta blogipostauksesta. Sitä vastoin kunkin postauksen lopussa on ”seuraa blogia” ja sen vieressä tähti. Näpäytä tähteä, niin Lilyn profiiliin tulee ilmoitukset-välilehdelle tieto uudesta postauksesta.

Exuviance-arvonta

Arvonta

Kaikkien näiden muutosten kunniaksi haluan järjestää arvonnan, johon voit osallistua vastaamalla kysymykseen:

Mistä aiheista sinä toivot kirjoituksia? joko 1) kommentoimalla tähän postaukseen  2) lähettämällä vastauksesi sähköpostilla toimitus@naiselo.fi 3) kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postausta.

Osallistumisaika on 21.6.2022 klo 24 saakka

Arvon yhden Exuviance-hoitolasarjan tuotesetin, jossa on:

Exuviance-arvonta
Vastaamalla kysymykseen osallistut tämän Exuviance-ihonhoitosetin arvontaan.

Exuviance Purifying Cleansing Gel – normaalille ja sekaiholle sopiva, kevyesti kuoriva ja ihanasti vaahtoava puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta. Hinta 37 e / 212 ml.

Exuviance Soothing Toning Lotion – mieto ja kosteuttava kasvovesi, joka viimeistelee meikinpuhdistuksen hellävaraisesti samalla, kun kamomilla- ja aloe vera -uutteet rauhoittavat ihoa. Hinta 42 e / 200 ml.

Exuviance Total Correct Day SPF 30 – päivävoide, joka ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholla NeoGlukosamiinin, retinolin ja peptidien avulla. NeoGlukosamiini ja retinoli edistävät solujen uusiutumista, parantavat ihon rakennetta ja tasoittavat pigmenttiä samalla, kun peptidit vähentää juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee niiden muodostumista. SPF 30. Hinta 74 e/ 50 ml.
Eli voittosetin yhteisarvo on 153 e!

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain vastaamalla yllä mainittuun kysymykseen – eli pelkkä ”mukana” ei riitä osallistumiseen.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!

Kaisa

Exuviancen nettisivut

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (21)
  1. Tarja Välimäki
    16.6.2022, 09:37

    Toivon kirjoituksia kauneushoitolan valitsemisesta ja hoitoloiden ammattitaidosta. Monia hoitoja mainostetaan mutta vasta kokeilemalla osuu itselle sopivaan. Monenlaista yrittäjää on olemassa. Kokeileminen on aika kallista.

  2. Marjo Valsberg
    16.6.2022, 10:33

    Toivon käsiteltäväksi lasten muuttamista omilleen,aikuisen naisen elämää (+50).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *