Hellepäivän luottotuotteet

Olemme saaneet nauttia viikon verran helteistä. Mitkä ovat minun hellepäivän luottotuotteet, jotta helteestä ei tulisi tuskaista?

Aamusta alkaen

Valmistaudun hellepäivään jo aamusta, vaikka en menisi ulos heti aamiaisen jälkeen.

Kun on laittanut kasvoilleni ihonhoitotuotteet ja ne ovat imeytyneet, levitän kasvoilleni, kaulalle, niskaan, korvanlehdille ja dekolteelle niin alas kuin päivän asuni sen vaatii, aurinkosuojavoidetta. Annan sen imeytyä sillä välin, kun nautin aamiaisen. Vasta sen jälkeen meikkaan kasvoni. Olen huomannut, että näin toimien kasvoni eivät kiiltele peilimäisesti.

Ennen kuin puen päälleni, sirottelen Dr. Hauschkan Body Silk -silkkipuuteria jalkateriin, reisien sisäpinnoille ja vartalolle. Näin kengät eivät hankaa rakkuloita, vaikka en käyttäisi sukkia, ja reidetkin pysyvät miellyttävän tuntuisina koko päivän.

Hellepäivän luottotuotteet
Näiden kanssa pärjään hyvin hellepäivinä. Lierihattu suojaa päätä, aurinkolasit voimakkuuksilla silmiä ja Avéne Eau Thermal Thermal Spring Water -suihke (n. 6 e/50 ml) virkistää. Aurinkosuojavoiteita minulla on tällä hetkellä neljä: loppumassa oleva Sesderma Repaskin spf50 kasvoille (n. 44 e/50 ml, tuote saatu), sen loputtua siirryn La Roche-Posay Anthelios spf50+ -voiteeseen (n. 20 e/50 ml), vartalolle Vichy Capital Soleil spf50+ (n. 28 e/200 ml, tuote saatu) ja käsilaukussa kulkee Clarins Invisible Sun Care Stick spf50 (n. 27 e/17 g, ostettu edullisemmin Bernerin myymälästä). Jaloille ja vartalolle sirottelen Dr. Hauschkan Body Silk -silkkipuuteria (n. 32 e/50 g). Metallinen YonKa-vesipullon (pullo saatu lahjaksi) otan mukaani ulos.

Ennen ulkoilua

Noin puoli tuntia ennen kuin menen ulos levitän vartalolle tarkoitettua aurinkosuojavoidetta kaikkiin niihin kohtiin, joita vaatteeet eivät peitä.

Ulkona

Käsilaukussani on aina Clarinsin Invisible Sun Care Stick spf50, josta on helppo lisätä aurinkosuoja-ainetta parin tunnin välein ilman, että kädet likaantuvat.

Ulkona käytän aina aurinkolaseja tai tummuvia silmälaseja. Päässäni on lierihattu, joka suojaa hiuspohjan lisäksi myös kasvoja.

Kuljetan ahkerasti vesipulloa mukanani. Sain keväällä todella hyvän metallisen vesipullon, joka pitää nesteen viileänä yllättävän pitkään. Pulloon mahtuu 0,6 litraa juotavaa, minkä olen todennut hyväksi määräksi.

Jos olo alkaa käydä tukalaksi, virkistän itseäni Avénen-vesiprayllä. Vesi tulee pullosta sumumaisena, joten se ei sotke meikkiäkään. Suihkautan vettä nistaan, polvi- ja kyynärtaipeisiin.

Mitkä ovat sinun hellepäivän luottotuotteet?

Kaisa

Eroon pigmenttiläiskistä – torju ne ennalta aurinkovoiteella

Dr. Hauschkan Body Silk -silkkipuuteria myy mm. Sokos

kauneus ostokset iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *