Osallistu hiustuotearvontaan

Pienen tauon jälkeen tiedossa on jälleen arvonta. Osallistu hiustuotearvontaan, jossa voit voittaa Briogeo -sarjan Superfoods-tuotesetin,

Briogeo Banana + Coconut Nourishing -tuotesetissä on:

– Banana + Coconut Nourishing Shampoo, joka on kuiville ja elottomille hiuksille suunniteltu. Sen hiuksia ravitseva koostumus on saanut inspiraationsa smoothiesta. Hellästi hiukset pesevä sampoo sisältää ravitsevaa banaaniuutetta, tehokosteuttavaa kookosuutetta sekä mangoa, joka on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja.

– Briogeo Superfoods Banana + Coconut Nourishing Conditioner -hoitoaine,  joka sisältää  ravitsevaa banaaniuutetta, tehokosteuttavaa kookosuutetta sekä mangoa, joka on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja.

– Briogeo Superfoods Banana + Coconut Soft Wave Texture Spray -rakennesuihke sisältää kosteuttavaa kookossokeria, jonka ansiosta hiuksiin saa luotua pehmeät, rennot laineet. Suolaton ja alkoholiton koostumus sisältää antioksidanttirikkaita banaani- ja kookosuutteita sekä hiuksia vahvistavia ja hoitavia vitamiineja, mineraaleja ja ravintoaineita, jotka tukevat hiusten ja hiuspohjan pitkäaikaista hyvinvointia. Tuote soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat hiuksiinsa erotellut, pehmeät laineet sekä niille, jotka haluavat kosteuttaa hiuksia sekä palauttaa kiillon elottomiin, kuiviin hiuksiin.

osallistu hiustuotearvontaan

Eikös ole kiva ja hyödyllinen palkintosetti? Yhden tuotesetin arvo on 68,30 e ja arvon kaksi (2) tuotesettiä. Arvonta on myös Facebookissa ja Instagramissa. Voit siis lisätä voittomahdollisuuksia osallistumalla niissäkin kanavissa.

Näin osallistut

Vastaa kysymykseen:

Paljonko olet valmis maksamaan sampoosta:

a) alle 5 e

b) 5-10 euroa

c) 10-15 e

d) 15-20 e

e) yli 20 e

Vastaa 24.9.2022 klo 24.00 mennessä tämän postauksen

– kommenttikenttään tai

– sähköpostilla kaisa@minivirta.fi tai

– Naiselon Instagramissa tai

– Naiselon Facebook-sivulla.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain vastaamalla yllä mainittuun kysymykseen – eli pelkkä ”mukana” ei riitä osallistumiseen.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea!
Kaisa

kauneus hiukset
Kommentit (16)
  1. lumikukka80
    21.9.2022, 08:20

    C vastaus eli n. 10-15 euroa shamppooseen laittaisin rahaa.

  2. perushiuksiin 5-10 euroa, pidennysten aikaan tai kiharoiden jälkeen spessutuotteet ja niillä hintaa sitten 15-20 euroa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *