TTK-finalistien haastattelut

TTK-kausi on edennyt loppua kohti. Eilen oli semifinali. Katso TTK-finalistien haastattelut.

Semifinalissa nähtiin neljän parin  tanssit: Signmark (Marko Vuoriheimo) ja Katri Mäkinen, Sonja Kailassaari ja Matti Puro, Benjamin Peltonen ja Saana Akiola sekä Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström. Kaikki panivat parastaan ja antoivat upeat elämykset katsojille. Tuomareilla oli tiukka arvostelulinja, mikä on ymmärrettävää tässä vaiheessa kilpailua.

Ttk-finalistien haastattelut kaikki
Finalistien oli helppo revitellä.

Semifinalin päätteeksi Marko ja Katri joutuivat jättämään kilpailun. Marko kehittyi ja pärjäsi hienosti kisassa, vaikka hänellä vaihtui opettaja kesken kauden. Nostan hattua hänen päättäväisyydelleen ja asenteelleen.

ttk marko ja katri 1
Marko kehittyi hienosti tanssikilpailun aikana.
ttk marko ja katri 2
Markon ja Katrin TTK-taival päättyi semifinaliin.

Benjamin on osoittanut heti kauden alusta asti uskomattoman hyvää rytmitajua. Hänen tanssiliikkeensä ja -asentonsa ovat olleet omaa luokkaansa. Ihan selvästi Saana on saanut Bernjaminin parhaat puolet esiin. Kaiken lisäksi Benjamin on ollut todella valovoimainen, energinen ja valloittava.

TTK-finalisien haastattelut benjamin ja saana
Benjamin on ollut koko kisan ajan vahva ja taitava tanssija.
ttk-finalistien haastattelut benjamin ja saana
Benjaminin ja Saanan tansseja on ollut ilo seurata.

Vaikka Sonja on sanonut monta kertaa, että hän jännittää ennen lähetyksiä, se ei ole muuten näkynyt hänen olemuksessaan, paitsi ajoittain tanssillisina virheinä tai puutteina. Yllättävän hyvin hän on kuitenkin saanut koottua itsensä niin, että lopputulos ei ole pahemmin kärsinyt mahdollisista virheistä. Sonjan tyylikkyys ja valloittavuus ovat tehneet ainakin minuun vaikutuksen. Matin opetusmetodit ja koreografiat ovat selvästi sopineet Sonjalle.

ttk sonja ja matti
Matin ohjauksessa Sonjasta on kehittynyt hyvä tanssija.
ttk-finalistien haastattelut sonja ja matti
Vaikka Sonjalle on joissakin tansseissa tullut virheitä, hän on saanut hyvin koottua itsensä ja saanut kiinni oikeista askelkuvioista.

Jaakko on ollut iloinen yllätys. Ennen kauden alkua en uskonut hänen selviävän finaliin saakka, koska hän oli vähätellyt tanssillisia taitojaan. Finalisteista hänen kehityskaarensa on ollut kaikkein suurin. Hienoa työtä. Ansku on saanut asiallisesta uutismiehestä kuoriutumaan tanssijan.

tt-finalistit jaakko ja ansku
Jaakon ja Anskun ensimmäinen tanssi sai ”berberirumba”-nimen puvustuksen vuoksi.
ttk-finalistien haastattelut jaakko ja ansku
Jaakon ja Anskun liitelyssä oli tyyliä.

TTK-finalistien haastattelut

Ensi sunnuntaina on sitten finaali. Kaikki tanssiparit tanssivat kolme tanssia. Yhteen tanssiin jokainen tuo jonkun läheisen tanssimaan kanssaan. Jaakko ja Benjamin eivät paljastaneet omiaan, mutta Sonja kertoi, että hänen tanssiparinaan nähdään Aku Hirviniemi.

Kuka on sinun voittajasuosikkisi?

Kaisa

TTK-semifinaalistien haastattelut

Maikkarin TTK-sivut

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *