Vuoden parhaat kosmetiikat – Ihonhoito

Vuoden parhaat kosmetiikat – ihonhoito -postauksessa esitellään raadin suosikit. Hintakategorioita on kaksi: alle 30 euroa ja yli 30 euroa maksavat.Toisessa vuoden parhaat kosmetiikat -postauksessa esitellään sitten hius- ja meikkituotteet, jotka myös on jaettu kahteen hintakategoriaan.

Arvovaltaiseen raatiin kuuluivat: CEO Elina Ahokas/Bloom Agency, meikkitaitelija Mervi Markkanen, toimituspäällikkö Pia Paalasvuo/Pinni-lehti, kampaaja Kaisu Pakola/Inochi ja minä.

vuoden parhaat kosmetiikat raati
Elina Ahokas (ylhäällä vasemalla), Mervi Markkanen (ylhäällä keskellä), Pia Paalasvuo (oikealla; kuva Antti Raatikainen), Kaisu Pakola (alhaalla vasemmalla) ja minä (alhaalla keskellä) kuuluivat tämän vuoden raatiin.

Ihonhoito alle 30 e

Puhdistus: Lumene Lähde Kauramaito-öljypuhdistus (15,90 e/150 ml) Samettisen pehmeä, maitomainen puhdistusaine poistaa kasvo- ja silmämeikin lisäksi myös aurinkorasvajäämät. Hajusteettomassa putsarissa on sivuvirroista saatua kauramaitoa ja -öljyä. Puhdistuksen jälkeen ihoa ei kiristä ja se tuntuu puhtaalta.

vuoden parhaan lumene putsari

Seerumi: Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster (19,90 e/8 ml) Puhdasta C-vitamiinia sisältävä seerumi on todellinen löytö. Seerumi levittyy iholle ihanasti eikä jätä tahmaisuuden tuntua. Seerumiin on lisätty pienimolekyylistä hyaluronihappoa, jonka ansiosta iho tuntuu kosteutetulta ja sileämmältä. Plussaa tulee seerumin innovatiivisesta pakkauksesta, koska puhdas C-vitamiini aktivoituu vasta, kun tuote otetaan käyttöön eli sen ansiosta seerumiin teho on parhaimmillaan.

vuoden parhaat eucerin

Päivävoide: Nivea Cellular Expert Filler Day Cream SPF15 (18,95 e/50 ml) sisältää mm. puhdasta foolihappoa ja hyaluronihappoa. Yllättävän nopeasti iho näyttää aikaisempaa nuorekkaammalta ja täyteläisemmältä. Miellyttävä koostumus ja mieto tuoksu ovat plussaa.

vuoden parhaat nivea

Yövoide: L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream (29,90 e/50 ml)  sisältää mm. retinolia ja niasiimiamidia. Voide kosteuttaa, säännöllisesti käytettynä vähentää ryppyjä ja parantaa ihon sävyä. Plussaa painettavasta purkista, josta on helppo annostella, tuotteen koostumus säilyy hyvin ja se on hygieninen.

vuoden parhaat loreal yövoide

Silmänympärysseerumi: Frank Body Brightening Eye Serum (24,90 e/15 ml) sisältää 6% kofeiinia, jolla on tunnetusti rauhoittava ja turvotusta laskeva vaikutus. Seerumi laskee  turvotusta ja tekee ihosta napakamman tuntuisen. Silmänympärysiho tuntuu myös  sileältä, katse on virkeämpi ja kireys on tipotiessään.

vuoden parhaan frank body

Ihonhoito yli 30 e

Puhdistus: Purodore Gentle Cream Cleanser (36 e/150 ml) sisältää öljyjä, jotka sisältävät luonnostaan mm. A- ja E-vitamiinia sekä iholle tärkeitä rasvahappoja. Miellyttävän täyteläisellä  putsarilla saa kasvomeikin lisäksi myös silmämeikin pois. Damaskoksen ruusuvesi tasapainottaa ja syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.

vuoden parhaat purodore

 Hoitoneste: Huxley Conditioning Essence; Reframe (52,90 e/60 ml) fermentoitua kaktusuutetta ja kaktuspohjaisia keramideja sisältävä hoitoneste on ollut todellinen tehokosteuttaja erityisesti pintakuivalle iholle. Se imeytyy täydellisesti jättäen ihosta sileän ja heleän.

vuoden parhaat huxley

Yövoide: Ole Henriksen Dewtopia 5 % Acid Firming Night Crème (79 e/50 ml) sisältää mm. AHA-happoja, punalevää ja nyt niin muodikasta bakuchiolia. Voide kuorii hellävaraisesti ihoa samalla, kun nukut. Aamulla iho näyttää astetta kirkkaammalta kuin ennen nukkumista.

vuoden parhaat ole henriksen

Yöseerumi: Kiehl’s Retinol Fast Release Wrinkle-Reducing Night Serum (52 e/30 ml) on aikuisen ihon luottotuote, joka madaltaa pieniä juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon väriä.

vuoden parhaat kiehls

Päivävoide: Ella Baché Ella Perfect Tomato Glow Cream Rosy Tint (39,95 e/30 ml) on väriltään tomaatinpunaista, mikä saattaa ensin hämmentää. Voide antaa hehkua, pientä tervettä sävyä, joka saattaa riittää esimerkiksi lomapäivinä, jos ei halua käyttää meikkivoidetta.

vuoden parhaat ella bache

Ihoöljy: Moi Forest Forest Dust Microbiome Magic (49,90 e/100 ml) sopii kasvoille, vartalolle ja hiuspohjalle. Se sisältää metsäuutetta, joka suojaa, hoitaa, pehmentää ja korjaa herkkää, atooppista ja ärtynyttä ihoa. Tämä öljy edistää ihon suojakerroksen hyvinvointia. Imeytyy hetkessä, joten sopii myös kiireisiin aamuihin.

parhaat moi forest

Kuorinta: Sisley Exfolianting Enzyme Mask (115,50 e/40 g) entsyymikuorinta ei sisällä rakeita, jonka ansiosta se sopii mm. herkkä- ja couperosaihoiselle. Tämän ansiosta iho tuntuu ja näyttää hehkuvalta ja tasaiselta – vain yhdessä minuutissa. Tämä tuntuu ylelliseltä ja innostaa kuorimaan ihoa säännöllisesti.

parhaat sisley

Monitoimituote: Nuxe Crème Fraîche de Beauté 3 in 1, (33,00 e/100 ml) kosteuttaa parin vuorokauden ajan, toimii puhdistusmaitona ja täyteläisenä naamiona. Tätä voi käyttää myös silmänympärysiholla.

parhaat nuxe

Stressi-iholle: BM Anti-Stress Rauhoittava päivävoide (62 e/50 ml) Stressaantuneen ihon rauhoittaa  Niacinamide B3 -vitamiinia, tryffeliuutetta, puolukan siemenöljyä, hyaluronihappoa ja ksylitolia sisältävä voide tasoittaa ihon väriä, rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Stressaantunut iho näyttää aikaisempaa paremmalta.

parhaat bm

Kaisa

Osa tuotteista saatuja kuvausnäytteitä

Mikä on paras eyeliner? Testasimme ja löysimme yhden supertuotteen

Linkki Stockmannin verkkokauppaan

Linkki Sokoksen verkkokauppaan

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *