Silmänympärysvoide – viisi hyvää tuotetta

Silmänympärysvoide pitäisi kuulua kaikkien yli 25-vuotiaiden päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Poimin viisi hyvää tuotetta eri hintaryhmistä.

Ilmehdimme silmillämme. Silmät liikkuvat jopa 10.000 kertaa vuorokaudessa. Eipä siis ihme, että ensimmäiset rypyt ilmestyvät silmien ympärille. Silmänympärysiho myös veltostuu.

Silmänympärysiho on selvästi ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Luomilta pääsee kosteus haihtumaan nopeammin kuin muualta. Silmänympärysihoa rasittavat mm. stressi, silmien siristely, näyttöpäätetyöskentely, tuuli, ilmansaasteet, tupakointi ja kova ilmastointi.

Näistä syistä on tärkeää ennaltaehkäistä ja hoitaa silmänympärysihoa oikeilla tuotteilla. Harvoja kasvovoiteita voi laittaa silmien lähelle, koska ne ovat joko hajustettuja tai liian tuhteja herkälle silmänympärysalueelle.

Pihistä

silmänympärysvoide beauty act

Beauty Act Daily Shield Eye Cream (27,90 e/10 ml) on hyvä, jos etsit täyteläistä voidetta, joka ei kuitenkaan ole liian tuhti. Metallipään ansiosta sitä on miellyttävä levittää. Samalla saa kivan aamuherätyksen, kun metallin viileys virkistää ihoa. Voiteessa on aurinkosuoja spf25, joten voide on tarkoitettu päiväkäyttöön.

Panosta

silmänympärysvoide kiehls

Kiehl’s Super Multi Corrective Eye Zone Treatment (45 e/14 ml) tasoittaa  ja parantaa silmänympärysihoa.   Se vähentää ihon ikääntymisen merkkejä ja tummia silmänalusia.Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Luksus

silmänympärysvoide Bioeffect

Bio Effect EGF Eye Serum (82,90 e/6ml) sisältää EGF-soluaktivaattoreita, ihon omia solukasvutekijöitä, joiden ansiosta seerumi vilkastuttaa ihon solujen uusiutumista. EGF-solukasvutekijät vahvistavat ihon rakennetta ja palauttavat ihon kimmoisuuden.Se kosteuttaa, virkistää, kiinteyttää ja vahvistaa herkkää silmänympärysihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoiselle. Todellinen luksustuote.

Luonnonkosmetiikka

silmänympärys taika

Taika Silmänympärysvoide (9,50 e/15 ml) on kotimainen, EcoCert-sertifioitu voide, joka suojaa, kosteuttaa ja pehmentää herkkää ja haurasta silmänympärysihoa. Se sisältää luomulaatuisia kasviöljyjä ja kasvipohjaisia ainesosia: auringonkukansiemenöljy ravitsee ja pehmentää, sheavoi suojaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista, pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee, koivunmahla ja ksylitoli sitovat kosteutta. Antioksidanttinen ruiskaunokkiuute suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, rauhoittaa ja auttaa laskemaan turvotusta.

Apteekki

silmänympärys bioderm

Bioderma Sensible Eye Contour Gel (19,50 e/15 ml) sopii herkkäsihoiselle. Hajusteeton, ohut, geelimäinen koostumus tuntuu miellyttävältä. Voide kosteuttaa, vähentää punoitusta, rauhoittaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa.

Millaista silmänympärysvoidetta sinä suosit: kevyttä vai täyteläistä voidetta, geeliä vai seerumia?

Kaisa

Tuotteet kuvausnäytteitä

Mikä on paras eyeliner? Testasimme ja löysimme yhden supertuotteen

kauneus iho
Kommentit (1)
  1. Kiitos – nyt menen hankinnoille. Silmänympärykset jäävät valitettavasti usein liian vähälle huomiolle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *