Hiuspohjan mikroneulaus auttoi

Maksettu kumppanuus BTB13

Hiuspohjan mikroneulaus voi auttaa mm. hiusten ohenemiseen ja lähtemiseen. Vaihdevuosien lähestyessä ja niiden jälkeen estrogeenitason laskiessa, hiusten kasvu hidastuu ja niiden rakenne muuttuu. Hiusten määrä vähenee, ne ovat ohuempia, kasvuvaihe lyhenee ja hiusten lepoaika pitenee. Myös nuoremmilla mm. stressi voi aiheuttaa hiustenlähtöongelmia.

Noin puolitoista vuotta sitten silloinen Naviter (kuuluu nykyisin Berner-yhtiöön) lanseerasi hiusongelmiin ratkaisua: BTB13-täsmätuotteet ja hiuspohjan mikroneulauksen. Pääsimme silloisen blogikaverini Sinin kanssa testaamaan tätä BTB13-mikroneulaushoitoa.

Hiuspohjan hyvinvointi

Jotta hiukset voisivat hyvin, hiuspohjan terveys on a ja o. Hyvät hoitotavat ja monipuolinen ravinto ovat silloin tärkeässä roolissa. Tottahan toki tuo iänikuinen stressi myös vaikuttaa hiuspohjaan negatiivisesti.

Monet meistä pelästyy, kun hiusharjassa on irtohiuksia. On ihan tavallista, että hiuksia irtoaa noin 100 päivässä. Jos epäilet, että hiuksia lähtee liikaa, tee tukistustesti. Ota hieman hiuksia sormien väliin ja tukista. Jos käteen jää hiuksia kolme tai vähemmän, tilanne on normaali. Jos hiuksia jää yli viisi, hiustenlähtö on liian runsasta. Tukista hiuksia eri puolilta päätä.

Vääränlainen (kovakourainen) pesu ja väärät tuotteet voivat myös vaikuttaa hiuspohjaan ja häiritä hiuspohjaa suojaava bakteerikantaa ja muuttaa luonnollista pH-tasapainoa.

Hiusten hyvinvointi tarvitsee ravinnokseen vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja ja aminohappoja. Raudanpuute voi aiheuttaa hiustenlähtöä. Ruokavaliossa on oltava riittävästi myös välttämättömiä rasvahappoja, rikkiä, kuparia ja magnesiumia.

hiuspohjan mikroneulaus
Sini Linnavirta teki minulle hiuspohjan mikroneulauksen.

Mikroneulaus

Kuten aikaisemmin mainitsin noin puolitoista vuotta sitten kävin kaksi kertaa hiuspohjan BTB13-mikroneulauksessa. Käytin parin pullon verran myös BTB13 Hair Growth Vitamin -sampoota ja -hoitoainetta sekä hiuspohjalle tarkoitettua BTB Hair Growth -seerumia.

Joitakin kuukausia myöhemmin luottokampaajani, jolla olen käynyt yli 10 vuotta, hämmästeli, miten minulle on alkanut kasvaa kiihtyvällä tahdilla uusia hiuksia. Lisäksi hiukseni olivat saaneet vahvuutta. Lähtökohtana oli, että hiukseni ovat olleet lasimaiset ja hyvin hennot, kuten monella muullakin suomalaisella.

päänahan mikroneulaus
Minulla hiuspohjan mikroneulaus ja kotihoitotuotteet ovat kiihdyttäneet uusien hiusten kasvua.

Tuon jälkeenkin olen käyttänyt hiuspohjalle tarkoitettua BTB13-seerumia, tosin en enää päivittäin kuten alussa, vaan aina hiustenpesujen yhteydessä eli 2-3 kertaa viikossa.

Viimeksi tammikuussa kampaamokäynnillä kampaajani edelleen hämmästeli uusien hiusten tulemista.

Koska tulokset olivat rohkaisevia, sanoin kyllä, kun minulle tarjottiin uutta mahdollisuutta käydä hiuspohjan BTB13-mikroneulauksessa Mandarin Spa -hoitolassa, jossa Sini Linnavirta teki minulle tämän hoidon.

Miten tehtiin?

Olin pessyt hiukset aamulla ennen hoitoa. Suosituksen mukaan jätin kaikki muotoilutuotteet pois, myös hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Tämä siksi, ettei hiuspohjassa ole mitään ”väärää” ainetta, joka voisi kulkeutua ihon alle, kun hiuspohjaan tehdään kanavia.

Ensin Sini desinfioi hiuspohjan.  Tämän jälkeen hän levitti jakauksittain hiuspohjalle BTB13 AHA + Lactic Acid -kuorinta-ainetta. Kun se oli vaikuttanut muutaman minuutin, vuorossa oli neutralointi.

Hiuspohjalle levitettiin jakauksittain patentoitua, soluja aktivoivaa BTB13+Vitamins-hoitoseerumia ja sen jälkeen kosmetologi aloitti mikroneulauksen neulauskynällä, jossa on 36 terävää, ohutta päätä. Neulauksen avulla vaikuttavia aineita saadaan kulkeutumaan dermikseen, jossa ovat karvatupet. Mikroneulauksen avulla ihoon syntyy ns. mikrokanavia. Nämä mikrovauriot stimuloivat karvatupen aluetta ja edistävät hiusten kasvua.

Hiuspohjan mikroneulaus
Kynämäisessä mikroneulauslaitteessa on kertakäyttöinen pää, jossa on 35 ohutta neulaa.

Neulaussyvyyttä voi säädellä asiakkaan sietokyvyn mukaan. Koska minä olen tottunut myös kasvojen mikroneulaukseen, minulla neulaussyvyytenä oli 1,5 mm.

Neulauksen jälkeen Sini levitti hiuspohjaani BTB13 Medical+Peptide Mask -naamion, joka sai jäädä seuraavan aamuun, kun pesin hiukseni.

Miltä tuntui?

Kivun tunteminen on tietysti hyvin henkilökohtaista. Minusta hiuspohjan mikroneulaus ei ole kivulias toimenpide. Se tuntuu lähinnä siltä kuin hyttyset pistäisivät.

Hiusten mikroneulaus
Hiukset seuraavan aamun pesun jälkeen.

Mitä maksaa?

Mandarin Spassa hiuspohjan mikroneulaushoito maksaa 145 euroa.

Kotihoito

Jotta mikroneulaushoidosta olisi maksimaalinen hyöty, hiusten pesussa on hyvä käyttää BTB13 Hair Growth Vitamin -sampoota, saman sarjan hoitoainetta (molemmissa B-, C- ja E-vitamiinia) ja biotiinia sisältävää BTB13 Hair Growth -seerumia. Seerumia suositellaan käytettävän päivittäin. Tuotteita löytyy mm.Me Siskot –verkkokaupasta.

BTB13 hiustuotteet
Mikroneulauksen jälkeen olen käyttänyt BTB13-sarjan kotihoitotuotteita: sampoota, hoitoainetta ja hiuspohjan seerumia.

Miten usein?

Riippuen hiusongelman tasosta, hoitokertoja olisi hyvä ottaa kuukauden välein viisi ja tämän jälkeen ylläpitohoito. Minun ohenevat hiukseni saivat ison avun jo kahdesta kerrasta. Tämä käynti oli sitten ns. ylläpitohoito.

Tottahan toki lopputulokseen vaikuttaa, millaisesta hiusongelmasta on kyse. Minulla hiuksia on paljon, mutta yksittäiset hiukset ovat ohuet ja lasimaiset. Iän myötä hiuksilla on tapana harventua. En halunnut sellaisen ongelman tulevan akuutiksi. Sen vuoksi olen jo vähän kuin ennakkoon lähtenyt taistelemaan tätä vastaan ottamalla mikroneulaushoitoja.

Etu juuri sinulle

Nyt sinulla on mahdollisuus mennä Mandarin Spa -hoitolaan hiuspohjan mikroneulaukseen hieman edullisemmin: koodilla Kaisa10 saat 10% alennuksen päänahan mikroneulauksesta 28.2.2023 saakka, tässä linkki varaukseen

Kaisa

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *