Marketkosmetiikka: mitkä ovat suosikkisi?

Marketkosmetiikka kiinnostaa monia, koska kaikkien tuotteiden ja palvelujen – ruuasta sähköön – hinnat ovat nousseet. Oletko sinä löytänyt marketeista kosmetiikkaa, josta olet iloisesti yllättynyt?

Marketkosmetiikka

Olen tekemässä tänne Naiseloon juttua marketkosmetiikan helmistä. Kerro minulle, mitkä ovat sinun suosikkisi marketkosmetiikasta, missä tuotteissa hinta-laatusuhde on todella hyvä. Kerään teidän lukijoiden suosikit perusteluineen tulevaan juttuun.

Eli paljasta suosikkisi, niin muutkin mahdollisesti löytävät sen.

Kerro tuotteiden nimi / nimet perusteluineen 17.3.2023 mennessä kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään; tuoteryhmät:

– ihonhoito: voiteet, seerumit

– hiustuotteet: pesu, hoito, muotoilu ja viimeistely

– vartalotuotteet: pesu, deodorantti, voiteet

– meikki: kasvomeikki, kynsilakat

Kiitos avustasi!

Kaisa

Alle 10 euron hiustuotteet

http://Prisma.fi

kauneus iho meikki hiukset
Kommentit (2)
  1. L300 pro-retinol ultra restore oil serum ja L300 pro-retinol renewing Day cream spf15. Sekoitan öljyseerumin apteekin kevyemmän perusvoiteen kanssa iltapuhdistuksen jälkeen kostealle iholle. Ensin ajattelin ostan myös sarjan yövoiteen mutta tämä kombo on ollut oikein miellyttävä ja toimiva. Imeytyy tosi hyvin. Jo muutama tippa tekee ihon todella pehmeäksi ja aamulla on iho on hehkeä. Koen että ihon rasvoittuvuus on vähentynyt. Olen käyttänyt viime syksystä lähtien ja pullo on todella riittoisaa. Taisi maksaa kcm tarjouksesta n 15e. Päivävoiteessa on sama tuntu ja plusssaa kevyt aurinkosuoja. Ostan jatkossa 🙂

  2. Biozell Color mask Mandarini sävy. Värjään tällä hennaan sekoitettuna. (Voimakkaan punainen macourt henna) Värisävy on maantienharmaaseen hiukseen kirkas ja eloisa. Hiukset terveemmät. Ja väri pysyy hennan ansiosta pitkään!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *