Laponie Brightening Treatment -seerumi toi hehkun kasvoille

Kaupallinen yhteistyö: Laponie of Scandinavia

Iän myötä kasvojen hehku hiipuu, eikä tilannetta paranna pitkä talvi vähäisine valoineen. Kokeilin, miten Laponie Brightening Treatment -seerumi ja sarjan muut ihonhoitotuotteet auttavat, palauttavatko ne ihon hehkun ja vievätkö kuivuuden tunteen. Miltä tuotteet tuntuivat ja miltä ihoni näytti muutaman viikon käytön jälkeen?

Ikä ja ihonhoito

Kun elämää on nähnyt yli puoli vuosisataa, ihosta on hiipunut nuoruuden hehku. Iho näyttää helposti harmaalta ja väsyneeltä – jotenkin nuutuneelta. On siis aika ottaa elvyttävät, korjaavat ja kirkastavat ihonhoitotuotteet käyttöön.

Asiantuntijoiden mukaan korjaavia ja elvyttäviä seerumeita voi käyttää kaksi kertaa päivässä tai niitä voi vaihdella kirkastavien ja kosteuttavien seerumeiden kanssa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinulla pitäisi olla iso purkki- ja pulloarsenaali kaapissasi. Tarkkaan valituilla tuotteilla voit hoitaa ihoasi myös minimalistisesti, muutamalla tuotteella.

Ihonhoidollinen lähtökohtani

Kauneustoimittajan työssä tietysti kokeilen paljon tuotteita. Tunnustan, että olen ihonhoidossa ”sekakäyttäjä”: seerumi yhdestä sarjasta, päivävoide toisesta, yövoide kolmannesta jne. Muuten hoidan ihoani hyvin ja huolella.

Siitä huolimatta talven aikana – ainakin omasta mielestäni – ihoni näyttää väsyneeltä, joskus saattaa tuntua jopa liiankin kuivalta. Ikä on muuttanut ihotyyppiäni aikaisempaa selvästi kuivempaan suuntaan. Tottahan toki tähän ikään myös rypyt ovat lisääntyneet. Minusta ne kuuluvat elämään, joten niistä en ota turhaa stressiä. Sitä vastoin haluan ihoni näyttävän hehkuvalta, elinvoimaiselta ja tuntuvan pehmeältä ja hoidetulta.

Laponie Brightening ja muita sarjan tuotteita
Käytin Laponie Hydrating Face Mask -kasvonaamiota (oikealla) kasvonaamion lisäksi myös päivävoiteena. Se imeytyi nopeasti ja toimi hyvin meikin alla.

Laponie of Scandinavia

Laponie on aidosti kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, johon olen tutustunut jo vuosia sitten silloin, kun sarja lanseerattiin. Sarja on sopivan suppea. Silti sarjassa on hyvät tuotteet ikääntyvälle ja herkälle iholle, joita Laponie-tuotteet hoitavat hellästi, mutta tehokkaasti. Tuotteissa ei ole lisättyjä hajusteita.

Laponie tuotteet ovat yksinkertaisia. Raaka-aineita on vain vähän. Tuotteita on helppo yhdistellä. Sarja on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen.

Laponie-artikkelikuva
Laponie of Scandinavia -sarjan tuotteet palauttivat ihoni hehkun.

Käyttökokemukseni Laponie-tuotteista

Puhdistin meikkini Laponie Nourishing Oil Cleanser -puhdistusöljyllä ja täydensin puhdistuksen puhdistusmaidolla. Puhdistuksen viimeistelyssä käytin Laponie Balancing Essence -kasvosuihetta. Sen jälkeen illalla laitoin kirkastavaa Laponie Brightening Treatment -seerumia, jonka annoin imeytyä ennen Laponie Face Oil -kasvoöljyn laittamista.

Aamulla puhdistuksen jälkeen suihkautin jälleen kasvosuihketta, jonka päälle laitoin heti Brightening Treatment -seerumin. Kasvovoiteen korvasin usein Laponie Hydrating Face Mask -kasvonaamiolla, jota siis käytin myös kasvovoiteena. Tuon naamion koostumus – kuten muidenkin Laponie-sarjan tuotteiden – on miellyttävän kevyt. Sen vuoksi niitä voi helposti kerrostaa ilman, että meikki lähtee rullaamaan tai tuotteet tuntuisivat iholla liian tuhdeilta.

Laponie Brightening Treatment ja muut
Nourishing Oil Cleanser puhdisti tehokkaasti meikit. Balancing Essence -kasvosuihke kosteutti ja virkisti ihoa puhdistuksen jälkeen. Käytin sitä myös meikin kiinnityksessä. Brightening Treatment -seerumia käytin aamuin illoin. Iltaisin laitoin seerumin päälle Face Oil -kasvoöljyä.

Vinkki: Balancig Essence -kasvosuihkeella kiinnitin myös meikkini sekä virkistin ja kosteutin kasvojen ihoa, jos istuin pitkään tietokoneella.

Jo lyhyen ajan jälkeen huomasin, että ihoni oli saanut luonnollista, tervettä hehkua – juuri sitä, mitä olin halunnut. Tulin siihen päätelmään, että ennen kaikkea Laponie Brightening Treatment palautti ihoni hehkun. Sen huomasi myös muutamat ystäväni, jotka toisistaan tietämättä kehuivat ihoni hehkua ja epäilivät, että olen käynyt jossain ”superhoidossa”. Lisäksi ihoni ei ole tuntunut yhtään kuivalta, vaan pehmeältä ja hoidetulta.

Tällaisena ”sekakäyttäjänä” täytyy todeta, että varmaan on etua, että yhtä aikaa käyttää saman sarjan tuotteita. Silloin ne tukevat toisiaan.

Laponie Brightening Treatment kanssa
Laponie Brightening Treatment -seerumi on mielestäni tähtituote. Kasvoöljy piti kasvojen ihon pehmeänä.

Supertarjous

Vaikka kaikki Laponie-sarjan tuotteet ovat hyviä, pidän Brightening Treatment -seerumia sarjan tähtituotteena. Tuotteen hinta on normaalisti 38 e/20 ml, nyt sen saa 19 eurolla. Eikä siinä vielä kaikki: Jos tilaat yli 25 eurolla Laponie-tuotteita, saat tämän Brightening Treatment -seerumin veloituksetta, tarjous koskee myös outlet-tuotteita. Tarjous on voimassa 30.4.2023 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Eli nyt kannattaa tilata!

Laponie Brightening Treatment
Kirkastava Laponie Brightening Treatment -seerumi imeytyy hetkessä ja antaa iholle tervettä hehkua. Seerumi on riittoisa. Seerumia kannattaa laittaa myös kaulalle ja dekolteelle.

Kaisa

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *