Lukijapäivän upeat naiset

Naiselon lukijapäivä oli täynnä innostusta ja oivaltamisen iloa. Raili Hulkkosen silmämeikkikoulun opit joutuivat heti käyttöön ennen kuin valokuvaaja Sakari Majantie otti kaikista kuvat. Tässä postauksesta näet lukijapäivän upeat naiset -kuvat.

Tilaisuudessa jokainen meikkasi itsensä Railin ohjeiden mukaan. Lalli Savolainen loihti pikakampaukset.

Sakari Majantie on tunnettu muoti- ja kauneusjuttujen kuvaaja. Hän saa naiset näyttämään upeilta – kiitos hyvän ohjauksen kuvaustilanteessa, rennon tunnelman ja sopivasti armeliaiden valojen. Vai mitä sanotte näistä otoksista? Kuvissa lukijapäivän osallistujat, jotka antoivat luvan kuvien julkaisemiseen. Jokainen osallistuja sai sekä väri- että mustavalkoisen kuvan itsestään.

lukijapäivän upeat naiset päivi tuominen

Kommentteja

”Kiitos hyvin järjestetystä tilaisuudesta. Oli mukava saada asiantuntijoiden vinkkejä. Kaiken huippu näin tavalliselle naiselle oli päästä Sakari Majantien kuvattavaksi! Tunsi hetken olevansa melkein huippumalli.”

”Parasta oli kokonaisuus ja mukavat ihmiset.”

lukijapäivän upeat naiset nina silen

”Kiitos, kun pääsin mukaan tuohon ihanan virkistävään tilaisuuteen. Oli tosi hyvä päivä ja sekä Railin (uudet värit ja varsinkin luomivärin nosto kulmaluulle asti) että Lallin ( minulla nyt kuvien mukainen ”tukka taakse” look😂) opit otettu käyttöön.”

”Kiitos tilaisuuden järjestämisestä; päivitetyt opit ovat olleet käytössä. Onpas Sakari saanut käsittelyillä aikaan erilaisen kuvan kuin mitä aamuisin peilistä näkyy…  kyllä ammattilainen osaa, Lallin ja Railin osuutta lainkaan lopputulokseen unohtamatta.”

lukijapäivän upeat naiset salla litmanen

”Kiitos upeasta kauneuspäivästä. Paljon tuli uusia, käytännöllisiä vinkkejä. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut.”

”Kiitos vielä mukavasta päivästä.”

lukijapäivän upeat naiset siru

”Lämmin kiitos vielä ihanasta lukijapäivästä! Päivästä jäi todella hyvä mieli. Opin luomivärin oikeanlaisen käytön ja miten hiukset tietyllä tavalla laittamalla voi ikään kuin tehdä kevyen kasvojen kohotuksen.”

upeat naiset leena mannila

”Kiitos todella mukavasta tilaisuudesta! Siitä sain pitkäksi aikaa virtaa, jota riittää vieläkin. Jos olisin Helsingissä, niin kiinnostaisi osallistua kaikkeen mahdolliseen.”

”Kiitos valokuvasta! Piti katsoa useampaan kertaan, että minäkö siinä olen. Kiitos blogistasi ja Instagram päivityksistäsi. Näinä aikoina on erityisen kivaa lukea hyvää mieltä ja iloa tuovia juttuja mielenkiintoisista aiheista.”

lukijapäivä johanna louhi

”Tilaisuus oli rento ja mukava. Opin silmämeikin teosta ja kuinka hiukset eivät latistu heti seuraavana päivänä. Olen jo harjoitellut saamillani ohjeilla. Tosin tulos ei vastaa ammattilaisten tulosta, mutta ei ole tavoitteenikaan.”

lukijapäivä anne mehtäläinen

”Lukijapäivä oli todella kiva tapahtuma. Parasta oli se innostus ja hyvä, positiivinen ilmapiiri. Opin hyvät vinkit hiusteni laittoon sekä meikissä erityisesti yhden luomivärin tekniikan.”

upeat naiset annikka kiili

Lukijapäivän upeat naiset marjo v


Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille, Railille, Lallille, Sakelle ja yhteistyökumppaneille  by Raili ja Kevin Murphy.

Kaisa 

kauneus meikki hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *