Toukokuun kosmetiikkalöydöt

Tämän kuukauden aikana olen ihastunut seitsemään kosmetiikkatuotteeseen. Tässä toukokuun kosmetiikkalöydöt, olkaa hyvä.

Nobe Nordic Beauty Oat Wonder Gentle Cleansing Cream 29,90 e/150 ml

Toukokuun kosmetiikkalöydöt nobe

Uusi, kotimainen kosmetiikkasarja Nobe teki minuun suuren vaikutuksen. Sarjassa hyödynnetään elintarviketeollisuuden sivuvirroista mm. kauraa. Sarjan putsari on miellyttävä. Se sisältää mm. kauraa, omega 6 -rasvahappoja, E-vitamiinia ja keramideja. Putsari on hellävarainen, mutta riittävän tehokas. Se myös rauhoittaa ihoa.

Nobe on myynnissä mm. Sokoksissa.

Lumene Lähde Birch Dew -seerumigeeli 33,90 e/50 ml

Toukokuun kosmetiikkalöydöt lumene

Raikas ja virkistävä, geelimäinen seerumi kosteuttaa ihoa. Se sisältää mm. hyarulonihappoa, kapseloitua öljyä ja koivunmahlaa. Tämän jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta.

Wella Wellaflex 10-in-1 -kuivasampoo 6,50 e/180 ml

Toukokuun kosmetiikkalöydöt wella

En ole ollut kuivasampoiden suuri ystävä, koska aika monet niistä tekee hiukset jotenkin epämiellyttävän tuntuisiksi. Sen vuoksi ilahduin Wellaflexin 10-in-1 -kuivasampoosta. Se sisältää tapiokatärkkelystä. Hennot hiukseni saivat tästä kivasti tuuheutta, hiukset tuntuivat puhtailta ja ilmavilta. Se suojaa hiusväriä ja sisältää UV-suojan – siis hyvä tuote kesäksi. Tuoksu on miellyttävän hedelmäinen.

Gosh Glow Up Cream Bronzer -heleyttäjä 19,50 e/14 ml

Kosmetiikkalöytö Gosh

Nestemäinen heleyttäjä on pakattu tuubiin, jonka päässä on applikaattori. Käytin heleyttäjän sävyä 002 varjostuksessa. Siinä se toimi erinomaisesti. Kun heleyttäjää sipaisi varovasti poskiluun alle, nenän sivuille ja hiusrajaan ja tasoitti sitten sormin, lopputulos oli luonnollinen – juuri sellainen kuin halusin. Tämä on todella riittoisa tuote.

Oriflame The One Illuskin High Dimension Effect -poskipuna 21 e/15 ml

Toukokuun löydöt oriflame

Nestemäinen, superohut poskipuna sopii kaikille sellaisille, jotka haluavat läpikuultavan lopputuloksen. Tällä onnistuu vähän tumpelompikin meikkaaja. Laitoin nestettä kämmenselälle, josta otin sitä sormiin. Töpöttelin sormilla poskiluun kohdalle ja kerrostin pari, kolme kerrosta.

Depend Eyebrow Pencil -kulmakynä 16,40 e/0,3 g

Depend kosmetiikkalöytö

Viistoteräisellä, leveähköllä kulmakynällä saa laitettua helposti ja suhteellisen nopeasti kulmat kuntoon, koska sillä voi tehdä joko kapeita tai leveitä viivoja. Jälki on vedenkestävä.

Kérastase Nutritive Nutri-Supplement Split End Serum -hiusseerumi 58,50 e/50 ml

Toukokuun kosmetiikkalöydöt kerastase

Kérastasen kuivien hiusten Nutritive-sarja on uudistunut. Sarjan Nutri-Supplement Split End Serum -hiusseerumi todellakin saa kuivat hiukset aivan uuteen kukoistukseensa. Testasin tätä kiharahiuksiselle sukulaiselle, joka tuskaili hiustensa hamppumaista kuivuutta. Sukulainen oli pessyt hiukset kampaamosampoolla ja käyttänyt poishuuhdeltavaa hoitoainetta ja antanut hiusten kuivua vapaasti (kuva vasemmalla). Muutama pipetillinen hiusten pituuksiin, ja hiukset näyttivät hyväkuntoisilta, kiharat tulivat esiin ja hiusvärikin pääsi oikeuksiinsa (kuva oikealla).

Kerastase ennen ja jälkeen
Hiukset ennen ja jälkeen Kérastase Split End Serum -käsittelyn.

Kaisa

Tuotteet PR-näytteitä

Kosteuttavat kasvovoiteet sokkotestissä

kauneus iho hiukset meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *