Kesäkuun kosmetiikkalöydöt ja arvonta

Kesäkuun kosmetiikkalöydöt muodostuvat kesäisistä, helpoista tuotteista. Mukana on myös arvonta, johon kannattaa osallistua.

Iho puhtaaksi

Laboratoires de Biarritz Clearing Oil -puhdistusöljy (24,90 e/200 ml) puhdistaa tehokkaasti, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.  Se poistaa kasvojen iholta vedenkestävän meikin, hien, aurinkovoiteen ja ilmansaasteet. Merilevästä saatu uute rauhoittaa ihoa.Puhdistusöljyssä on kevyt tuoksu.

Biarritz-puhdistusöljy

Itseruskettavan levitykseen

Itseruskettavien levitys ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin The Tan Brush -harjalla (34,90 e). Minulla on siskonmakkaran väriset jalat. Lomalla tuo säärten valkoisuus näyttää ikävältä, kun sukkahousutkaan eivät tuo hämäystä. Sen vuoksi lomalla käytän itseruskettavaa, mutta koen sen levityksen jotenkin hankalaksi. Epäilin The Brush -levitysharjan kätevyyttä. Ilahduin iloisesti, kun se oikeasti toimi ja oli helppo.

Kesäkuun kosmetiikkalöydöt The Tan Brush

The Tan Brush -harjalla voi levittää itseruskettavaa kasvoille ja vartalolle. Sillä voi levittää mitä tahansa itseruskettavaa on sen olomuoto voide, öljy, neste tai vaahto. Harjaa on helppo pitää kädessä. Levitys on nopeaa ja jälki tasainen.

Hajan voi puhdistaa saman sarjan puhdistussuihkeella ja mikrokuituliinalla tai esimerkiksi meikkisiveltimien puhdistukseen soveltuvalla Marseille-saippualla.

Värjätyille ja raidoitetuille kutreille

Kesäkuun kosmetiikkalöydöt Cutrin Aava

Ovatko hiuksesi värjätty tai raidoitettu? Värjätyt ja raidoitetut kutrit kaipaavat kosteutta ja suojaa. Tämä olisi hyvä muistaa myös kesällä. Cutrin Aava Hydrating -sampoo (14,90 e/250 ml) puhdistaa, kosteuttaa ja suojaa-säteiltä. Se auttaa ylläpitämään hiusväriä ja kirkkautta. Se sisältää peräti 89 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita.

Puhtaat ja pehmeät kädet

Kesäkuun kosmetiikkalöydöt Unna

Kesällä tulee tongittua maata, nypyttyä pihamaan tai parvekkeen istutuksia. Käsiä pitää pestä usein. Silloin ei ole sama, millaista käsisaippuaa käyttää. Suosin pumppupullossa olevia käsisaippuoita, koska niistä on helppo annostella ja ne ovat hygienisiä. Unna Nordic Hellä Refreshing Hand Soap -käsisaippua (19 e/250 ml) ei kuivata käsien ihoa.

Tuoksuton kasvovoide

Kesäkuun kosmetiikkalöydöt Lumene

Hellää hoitoa ja suojaa tarjoaa Lumene Lumo Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm -päivävoid (29,90 e/50 ml) , jonka suojakerroin on 30. Hoitoteho syntyy marjojen pre-retinolista, pohjoisen puolukkauutteesta ja hyarulonihaposta. Se lupaa kiinteyttää ja silottaa juonteita kuukaudessa.Voide on hajusteeton.

Sileä sääret

Kesäkuun kosmetiikkalöydöt ANSWR

Sääret sileiksi ANSWR Exfoliating Hair Removal Drop -karvanpoistokivi (29,90 e) kuorii ihon karvanpoiston yhteydessä jättäen sen uskomattoman sileäksi. Lasisen pinnan aiheuttama kitka parantaa ihon pintaverenkiertoa tasoittaen appelsiini-ihoa. Karvanpoisto tapahtuu hieromalla kiveä tiukaksi vedetyllä iholla pyörivin liikkein. Kivi kestää käyttökelpoisena puoli vuotta, kun karvoja poistetaan kaksi kertaa viikossa.www.nobebeauty.fi

Arvonta

Huomauttelen jatkuvasti ihmisille aurinkosuojauksen tärkeydestä. Ja sitä suojaa siis pitää käyttää myös Suomessa eikä vain etelän rantalomilla.

Olen mieltynyt SVR:n aurinkotuotteisiin. Ne ovat laadukkaita ja miellyttäviä käyttää.

Kesäkuun arvontapalkintona on kaksi SVR-sarjan tuotetta: aurinkosuojavesi ja auringon jälkeen käytettävä voide. Nämä tuotteet kuuluvat myös kesäkuun kosmetiikkalöydöt -listaan.

Tässä tärkeimmät tiedot tuotteista:

SVR Sun Secure Brume SPF50+ on raikas ja näkymätön sekä biohajoava aurinkosuojavesi. Se sopii aikuisille, yli 3-vuotiaille lapsille ja sellaisille, joiden iho on yliherkkä auringolle. Aurinkosuojavettä voi laittaa kasvoille ja vartalolle. Se suojaa UVB- ja UVA-säteiltä. Koostumus on miellyttävän hieno. Se imeytyy nopeasti. Se ei tahmaa ja on veden-, hikoilun ja hankauksenkestävä.

Voittosettiin kuuluu myös SVR Lait Apres-Soleilm, joka on kosteuttava, rauhoittava ja korjaava after sun -geelivoide. Se sopii kuumentuneelle ja yliherkälle iholle vauvasta vaariin. Sen silkkinen geelimäinen koostumus sulaa ihoon ja tarjoaa välittömän viilentävän vaikutuksen rauhoittaen ihon, joka on kuumentunut ja kuiva auringonoton jälkeen. Koostumus sisältää aloe veraa*, joka kosteuttaa pitkään ja rauhoittaa ylikuumentunutta ihoa. Niasiiniamidi ja mikrobioottiset fermentit auttavat korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita. Iho on korjattu, ravittu ja silkinpehmeä ja pysyy säteilevänä pidempään.

SVR-arvontapalkinnot

Voittosetin yhteisarvo n. 46 euroa. Arvon yhden SVR-tuotesetin.

Pääset osallistumaan arvontaan kertomalla:

Ovatko  SVR-kosmetiikkatuotteet sinulle tuttuja?

Vastaa 2.7.2023 klo 24.00 mennessä joko 1) tämän postauksen kommenttikenttään tai 2) sähköpostilla kaisa@minivirta.fi tai 3) Naiselon Instagramissa tai 4) Naiselon Facebook-sivulla.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua vain vastaamalla yllä mainittuun kysymykseen – eli pelkkä ”mukana” ei riitä osallistumiseen.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Kaisa

Tuotteet saatu pr-näytteinä

Aurinkosuojavoide sinun ihollesi – mukana arvonta (HUOM. tässä linkissä oleva arvonta-aika on umpeutunut)

kauneus iho hiukset meikki
Kommentit (25)
  1. Eivät ole minulle tuttuja tuotteita

  2. Pirjo Lahtinen
    28.6.2023, 11:19

    Eivät ole ennestään tuttuja

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *