TTK: dramaattinen käänne

Sunnuntain TTK:ssa koettiin yllätystiputus. Eikä tässä vielä kaikki. TTK: dramaattinen käänne tuli tietoon maanantaina. Se vaikuttaa tulevan sunnuntain tansseihin.

Sunnuntain lähetyksessä oli jäljellä viisi paria: Emma Kimiläinen + Matti Puro, Pernilla Böckerman + Anssi Heikkilä, Matti Suur-Hamari + Katri Riihilahti, Yeboyah + Valtteri Palin ja Jarkko Niemi + Kia Lehmuskoski.

TTK dramaattinen käänne pernilla ja anssi
Pernilla ja Anssi tanssivat upeasti ja saivat kolmannen kerran 10-rivin.

Sunnuntain lähetyksen oli Disney-teema yhtiön 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Suomen TTK:ssa on nähty Disney-teema. Lähetyksessä vierailivat Mikki Hiiri ja Minni Hiiri. Etukäteen yleisölle ja lehdistölle annettiin tiukka ja yksiselitteinen ohje: Mikkiä ja Minniä ei saa kuvata. Kuvauksen hoitaa Disneyn valtuuttama kuvaaja, ja kuvat tulevat lehdistön käyttöön sähköpostitse.

Pernilla ja Anssi saivat 10-rivin

Pernilla ja Anssi olivat aivan omaa luokkaansa. He saivat kolmannen kerran 10-rivin. He olivat illan paras pari myös yleisöäänien jälkeen.

Emma ja Matti tanssivat varmalla tyylillään. Pidin myös Yeboyahin ja Valtterin tanssista. Matin ja Katrin tanssi ei ollut heidän parastaan. Alkaisiko pitkä kausi painaa?

TTK dramaattinen käänne Emma ja Matti
Emma ja Matti eläytyivät Disneyn Toy Storyn tunnelmiin.

Jarkon ja Kian tanssissa ei ollut samaa ”potkua” kuin viikkoa aikaisemmin, vaan se oli jotenkin ponnetonta. Tanssin jälkeen selvisi, että Jarkko oli kipeä ja se oli vaikuttanut niin harjoitteluun kuin sunnuntain tanssiinkin.

TTK dramaattinen käänne matti ja katri
Matin ja Katrin tanssi vei heidät semifinaaliin, vaikka he eivät olleetkaan parhaimmillaan.

Arvuuttelin vieressä istuneen kuvaajan kanssa tippujaparia. Yllätys oli suuri, kun Yeboyah ja Vallteri tippuivat. Siinä vaiheessa yleisössä kävi pieni kohahdus.

TTK Jarkko ja Kia
Jarkko tanssi kipeänä, joten se varmasti vei terää tanssilta.
TTK yeboyah ja valtteri
Oli yllätys, että Yeboyah ja Valtteri saivat jättää TTK-parketin.

Suoran lähetyksen jälkeen parit jäävät aina lehdistön haastateltavaksi. Tällä kertaa Jarkko lähti heti pois, ja Kia hoiti heidän haastattelulosuutensa.

Kun maanantai tuli, tuli myös tieto, että Jarkko jättää kisan kesken lääkärin kehotuksesta. Hän ei saa harjoitella niin paljon kuin semifinaalia varten pitäisi.

Maanantain Tanssikuplassa kerrottiin, että Jarkon ja Kian jäädessä pois, Yeboyah ja Valtteri palaavat semifinaaliin.

Katso videohaastattelut

Mitä arvelet, ketkä selviävät ensi sunnuntain semifinaalista finaaliin?

Kaisa

MTV Uutiset kertoo Jarkon poisjäännistä

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *