12 x pikkujoulukampaus ohjeineen!

Pikkujoulukausi on käynnistynyt ja vaatekaupat ovat täynnä kimaltavia glitter-kuteita. Ihanaa! Täytyy myöntää, että meikäläinenkin sortui Bik Bokin glitter-housujen edessä ja saatoin ottaa pienen harha-askeleen ostoslakostani 😉

Kun vaatetus on kunnossa, tarvitaan kampausideoita ja niitä ajattelin tarjota teille nyt 12 kampauksen verran. Lisäsin kampausten kuvauksiin vaikeusasteen, joka hieman hahmottaa vaativuustasoa. Mutta jokainen näistä on ihan tehtävissä, olenhan minäkin niissä onnistunut!

Jos oma tukka ei pituudeltaan riitä letteihin tai muihin kieputushärpäkkeisiin, tsekkaa 9 x kampaus lyhyelle tukalle -postaus.

pikkujoulukampaus ohjeet.jpg

Nutturat: 1. Kiepautettu niskanuttura. Vaikeusaste 2: Haasteena kiepautuksen suunnan hokaaminen. 2. Boheemi kukkanuttura. Vaikeusaste 4: Sopivan kukkanauhan löytäminen ja sen kieputtaminen nätisti hiusten ympärille. 3. Klassinen chignon. Vaikeusaste 2: hiusten kiepautus nutturalle.

Banskukampaus ja ponnarit: 4. Banaaninuttura letillä. Vaikeusaste 4: itse banaaninutturan teko. 5. Blake Livelyn ponnarikampaus. Vaikeusaste 1: Helppo ku mikä. 6. Triplakiepautuskampaus. Vaikeusaste 1: helppo ku mikä.

Lettinutturat: 7. Juhlava lettinuttura. Vaikeusaste 3: letistä nutturan teko. 8. Läpivetolettinuttura. Vaikeusaste 2: helppo, kun letityksen jujun tajuaa. 9. Letti-chignon. Vaikeusaste 2: letin asetteleminen.

Avonaiset hiukset: 10. Letitetty hiuspanta. Vaikeusaste 5: puoliavonainen ranskanletti. 11. Vesiputousletti. Vaikeusaste 4: sorminäppäryyttä vaativa. 12. Suoristusrautakiharat. Vaikeusaste 4: helppoa kun raudan oikean kulman tajuaa.

FOLLOW BLOG: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Kommentit (4)
  1. Toi vaalea sävy on ihan to die for. Kampauksista puhumattakaan! Otan tänään kokeiluun nro 10 🙂 -N

  2. Kokeilin numeroa 9 eilen juhlissa. Kiinnitin sykerön hiusruuveilla. Oli hyvä, kiitos vinkistä!

    1. Ihanaa mahtavaa jeejeejee!! Ja hienoa, että olet myös löytänyt hiusruuvit. Ne on ihan parhaita! Vaikka oon kyllä hukannut omani 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *