18 x valmistujaiskampaus ohjeineen

Koronakriisissä olen jotenkin huomannut unohtavani täysin kaikki merkki- ja juhlapäivät. Nytkin kävi niin, koska meinasin kokonaan unohtaa, että viikonloppunahan vietetään valmistujaisia!

Toivottavasti kaikki valmistuvat saavat juhlistettua suurta päiväänsä edes perhepiirissä ja vaikka etäyhteydellä sukulaisten kanssa. Halusin vielä vinkata uusinnan muodossa mun omista valmistujaiskampaus-tutorialeista. Nämä kaikki ovat niskapainoitteisia eli ne sopivat hyvin ylioppilaslakin alle. Niin ja miksei  tietysti juhlavieraallekin!

yo-kampaukset valmistujaiskampaus

1. Helppo juhlanuttura 2. Supersuosittu läpivetolettinuttura 3. Kahden kieputuksen yo-kampaus 4. Kahden letin valmistujaiskampaus 5. Maailman helpoin lettikampaus  6. Juhlava ja siisti sleek-nuttura 7. Kiharretun hiuksen perinteinen nutturakampaus 8. Helppo läpivetoletti helmikoristeilla 9. Kaunis ja iisi chignon-nuttura

yo-kampaukset

10. Suttunuttura karheille hiuksille 11. Boheemi niskanuttura 12. Helppo ja yksinkertainen valmistujaiskampaus 13. Mermaid braid boheemille juhlijalle 14. Klassinen niskanuttura 15. Helppo triplakiepautus 16. Kolmen letin jättinuttura 17. Astetta helpompi lettikampaus 18. Kaunis ja simppeli juhlanuttura (yks mun suosikeista!)

Onnea kaikille valmistuville ja turvallisia juhlia <3

 bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *