15 x niin kaksonen!

Horoskooppijutut ovat mielestäni hyvin mielenkiintoisia. Aina tavatessani uuden ihmisen kysyn hänen horoskooppiaan, sillä se kertoo minulle usein paljon tästä uudesta tuttavuudesta. Itsehän olen hyvin tyypillinen kaksonen ja saan tästä usein kuulla. Tosin kyseiseen merkkiin liittyy aika paljon ennakkoluuloja, jotka eivät aina pidä täysin paikkansa. Eli kaksonen ei ole automaattisesti suulas ja höpsö, vaan voimme olla hyvinkin syvällisiä ja ajattelevaisia. Toisaalta yleistä kyllä on että kaksosessa on ns. kaksi persoonaa, jotka vaihtelevat, jolloin saatamme yhdessä hetkessä olla hyvin pohtivia kun taas toisessa ajattelemattomia. Myös nouseva merkki vaikuttaa aina kokonaisuuteen ja itsehän olen tosiaan skorpioni. Tämä yhdistelmä ei ole varmasti se kaikista helpoin ja hyvin sen itsekin tiedostan. En nimittäin pidä itseäni kovin helppona ihmisenä, enkä ole ollenkaan sellainen ”joo joo, kaikki käy” tyyppinen, vaan minulla on mielipiteitä, ajatuksia ja minussa on myös tulisieluisuutta, joka ei välttämättä näy aivan kaikille.

Mitä tulee kaksosen kaksijakoisuuteen, se todentuu kohdallani aika pitkälti. Olen siis samaan aikaan puhelias ja innostuva, mutta myös filosofisen pohdiskeleva. Yhtenä hetkenä saatan vaikuttaa hyvin suulaalta ja sosiaaliselta, kunnes seuraavassa hetkessä olla hiljainen ja ujohko. Se, miten käyttäydyn, pohjautuu pitkälti omaan sen hetkiseen fiilikseen ja tunnetilaan, seuraan sekä vireystasoon. Väsyneenä olen todella vetäytyvä, kun taas pirteänä välillä vähän jopa ylienerginen.

Minulla on aina monta rautaa tulessa samaan aikaan, sillä tylsistyn mikäli hommat menevät liian yksitoikkoiseksi. Tämä on näkynyt koko elämäni ajan niin töiden kuin opintojen suhteen, eli en ole osannut valita yhtä juttua, vaan olen halunnut tehdä monipuolisesti kaikkea. Nuorempana tämä näkyi myös elämäntyylissä, sillä tykkäsin mennä todella paljon enkä kyhnöttää kotona. Sanotaanko näin että edelleen pidän siitä jos on jatkuvasti jotain mitä odottaa ja elämässä tapahtuu asioita, mutta paljon olen kyllä rauhoittunut.

Kyllästyn herkästi, enkä ole kovin pitkäjänteinen, eli annan itselleni usein periksi liian helpolla. Asioiden tulisi tapahtua heti tässä ja nyt, vihaan odottelua ja sitä jos asiat junnaavat paikoillaan! Myös päätökset teen todella nopeasti, eli jos haluan vaikka uuden tietokoneen, en vertaile hintoja vaan kävelen kauppaan ja ostan sen. Sama pätee matkustamiseen, jos jokin reissuaikataulu on mielessä, lennot ostetaan heti eikä kuukausien päästä!

Luin joskus jostain että kaksosen kaksijakoisuus saattaa näkyä myös tietynlaisena sukupuolettomuutena tai jopa taipumuksena synkistellä asioita. Vaikka koen olevani nainen, silti minussa on hyvin paljon maskuliinisuutta enkä ole koskaan luokitellut itseäni kovin feminiiniseksi. Ja minussa on todellakin taipuvaisuutta myös synkistelyyn! Alakuloisena vaivun aivan omiin svääreihin ja olen taipuvainen melankoliaan. Toisinaan jopa vellon siinä melankolisuudessa ja mikä kauheinta, salaa nautin siitä.

Huumorintajua löytyy – välillä jopa vähän liikaa ja se on paikoitellen hyvin roisia!

Ikuinen etsijä, kyllä! Minun on ollut todella vaikea löytää elämässä se oma juttu, sillä olen aina ollut kiinnostunut monista asioista enkä ole halunnut keskittyä ainoastaan yhteen asiaan.

Olen äkkipikainen ja nopea liikkeissäni.

Omistan suhteellisen laajahkon ystäväpiirin ja vaikka jokaisen kanssa en ole edes viikoittain tekemisissä, on minulla silti aika paljon erilaisia ystäviä. Esittelen mielelläni ystäviäni toisilleen ja olen tutustuttanut useammat heistä toisiinsa. Tykkään yhdistää ihmisiä ja parasta onkin jos he vielä tulevat keskenään toimeen! Kaksoselle onkin hyvin tyypillistä omistaa useampia ystäviä, sillä kaksonen koetaan sosiaalisena merkkinä.

Kaipaan asioille selityksiä ja haluan selvittää tilanteet aina perinpohjin. Pahinta on epätietoisuus ja tilanne, jossa minut jätetään ikään kuin tietämättömään tilaan.

En pidä siitä että minua komennellaan tai tekemisiäni yritetään tavalla tai toisella määräillä.

Olen hyvin suorasanainen ja jos suutun, sanon kyllä suoraan mielipiteeni toiselle enkä välttämättä mieti loppuun asti, mitä sanon. Toisaalta pyydän nopeasti myös anteeksi ja osaan myöntää virheeni sekä lepyn hyvin nopeasti. Tämä on ollut itselleni usein ihmissuhteissa haastavaa, ettei toinen osapuoli sitten lepykään yhtä nopeasti kuin minä ja hän jää märehtimään sanomisiani. Jurnuttaja ja marttyyri ovat itselleni pahimpia, sillä siinä kohtaa kun he vielä vellovat, olen minä jo uusien asioiden äärellä.

Lähtökohtaisesti haluaisin että asiat menevät aina kuten minä haluan tai muuten olen altis hermostumaan. Toki elämä on kouluttanut kompromisseihin, mutta edelleen aina toivon että minä saisin päättää kaikesta…

Osaan olla erittäin hauska ja viehättävä jos niikseen haluan. Eli kykenen hyvinkin flirttailevaan kommunikointiin, mutta se vaatii sen että haluan näin toimia. Kaksosilla sanotaan olevan erinomaiset sosiaaliset taidot ja taito jopa manipuoloida ihmisiä puolelleen.

Minun on hankala keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, jonka vuoksi teenkin aina montaa juttua samaan aikaan. Multitaskaan ja paljon. Unohdan usein etteivät kaikki pysty samaan.

Olen hieman arvaamaton enkä kovin hyvin ennalta luettavissa.

Mites te muut kaksoset, allekirjoitatteko?

Olisi hauska kuulla mikäli teissä on samoja ominaisuuksia?

puheenaiheet oma-elama hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (7)
  1. Jep, voin kaksosena hyvin samaistua tähän, että todellakin on kaksijakoinen luonne ja se on ihan seurasta kiinni, kumman persoonan kanssa ollaan tekemisissä. 😄

    1. Hahah niin. 😀 Ja tuo persoonallisuus voi tosiaan myös vaihtua tuuliviirin tavoin. 😉

  2. Horoskooppimerkkinä leijona x 15 - Iines Aaltonen
    17.4.2019, 15:36

    […] omasta merkistään kaksosista 15 asiaa, jotka täsmäävät omaan luonteeseen ja postaus löytyypi täältä. Olen horoskoopiltani kesän lapsi leijona, mutta mitkä tyypilliset leijonamaiset piirteet sitten […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *